| | #1 (mesaj-linki) | |
| AV VCS - Sesinizi DeğiştirinAV VCS Ses Değiştirme Program'ının Resimli Kurulum ve Kullanım Klavuzu ![]() Next Diyoruz ![]() Next Diyoruz ![]() 'Accepted' Diyoruz ve Next Diyoruz ![]() Gerekli Bilgilerini Giriyoruz ve Next Diyoruz ![]() 'Browse' (Gözat) Program'ın Kurulacağı Dizini Seçebilirsiniz ve Next Diyoruz Next Diyoruz ![]() Program Kurulurken Bekliyoruz ![]() 'Restart computer on finish' (Bilgisayarı Yeniden Başlatır) İşareti Kaldırırsanız Bilgisayarınız Resetlenmez ve Son Olarak Finish diyoruz. Kısaca Program'ı Anlatmak Gerekirse ; Nickvoices: Sesinizi Önceden Hazırlanmış Genç Bir Bayan Sesi Tonuna Yada Yaşlı Bir Erkek Tonunda Çıkartmanıza Olanak Sağlayan Bir PaneldirEffects : Sesinize değişik efektler ekler hayalet, karaoke vb. Record: Bu Buton'a Tıkladığınız'da Kayıt Başlar. Ayrıca Ortada Gördüğünüz 'Pitch' Butonu İle Sesinizi Kendiniz İstediğiniz Ton'da Çıkarabilirsiniz... Bebek, Çocuk, Genç, Orta Yaşlı, Yaşlı vb... Msn'de Konuşurken Aynı Anda Sesinizi Değiştirip Eğlenceli Bir Hale Çevirebilirsiniz.. Program'ın Bir Diğer Özelliği İse Dinlediğiniz Şarkıyı Aynı Anda Sesini Değiştirip Kayıt Yapabilirsiniz.. İyi eğlenceler ![]() Etiketler: Ses değiştirme, Voice Change, Voice Changer, Ses Değiştirici, DJ Sesleri, DJ Sound, Msn'de Ses Değiştirme, Msn ses değiştirici, Ses değiştirici Son Düzenleyen BrookLyn; 29-06-2008 @ 12:02. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| AV VCS İstediğiniz Kişinin Sesine Girin!!! AV VOİCE Programının açıklamasında : Sinema Veya Ünlü Sanatçının sesini taklid edebilirsiniz (İstediğiniz Kişinin Sesine Girin) Yazıyordu. Fakat Ben AV Voicenin bütün hepsini indirdim sadece baska seslere çevriliomuş ben nasıl Bİ İnsan Sesi yapıcam Yardım edin Lütfen. İngilizce bilenler lütfen yardım edin. ----------- Ben size Download linkinide wereyim. Bi Download Sitesi alıntı : Resim ekleyemıyom neyse Yükleme: 12,430 [Bu hafta: 5] Yapımcı: Anvex Eklenme Tarihi: 26.09.2008 [ Dramacydal ] Dosya Boyutu: 11,70 MB Lisans: Deneme Sürümü, Tam Sürüm $39.95 Editörün Notu: Dil: İngilizce Ekran Görüntüleri: Görüntü 1 Görüntü 2 Görüntü 3 Platform: Windows 2000/XP/Vista Uninstall Seçeneği? Evet Limit: 14 Günlük Kullanım AV Voice Changer Software Gold ile kendi sesinizi anlık olarak efektler vererek gençleştirebilir veya yaşlı bir adam sesine çevirebilirsiniz. Ses değiştirme programları arasında son derece profesyonel olan bu yazılım gerçek zamanlı olarak sesinizi değiştirerek bu sesi Live Messenger, Yahoo Messenger, ICQ, Skype gibi chat programlarında kullanmanıza olanak sağlıyor. İster seksi bir kadın, isterseniz sevimli bir bebek sesi, hatta bu program ile kendi sesinizi ünlü sinema oyuncuları veya şarkıcıların seslerine benzeterek onları taklit etmeyi bile başarabilirsiniz. Bu profesyonel ve eğlenceli program sahip olduğu gelişmiş özellik ve geniş seçenekleri ile size ses değiştirme konusunda her türlü işlemi basit bir arayüz ve sadelikle sunuyor. İçerisindeki entegre kaydedici ve oynatıcı ile ses dosya formatları arasında dönüşüm, anlık kayıt ve oynatma işlemlerini kolaylıkla halledebiliyorsunuz. DOWNLOAD: (Basına www koyun ) audio4fun.com/download/vcsgold.exe | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AV VCS - Sesinizi Değiştirin
Tskler
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
tskler
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
yaw bunda kuLLanıcı adı ıstıOr sole adam qıbı bısı buLun yaw | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
bi bakam nasılmış yaw bu kabul etmıyo ******* satam seri numarası falan kbl etmıyo Son Düzenleyen vedat2475; 07-05-2009 @ 17:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: AV VCS - Sesinizi Değiştirin arkı bu ne dandık gırıyorum erısım engellendı yazıyor benımkı xp degıl ondanmı aceba Son Düzenleyen Narqozz; 20-05-2009 @ 14:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Resimlerle herşey detayıyla anlatılmış nerde takıldınız ??
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ellerinize sağlık...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| av vcs, av vcs 3 0, av vcs 3 0 download, av vcs 3 0 indir, av vsc, |
AV VCS - Sesinizi Değiştirin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Şifre Değiştirme - MSN Şifrenizi Değiştirin | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 70 | 11 Saat Önce 01:43 |
| MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 49 | 6 Gün Önce 13:32 |
| Explorer Giriş Sayfanızı Değiştirin | virtuecat | PC/Internet Teknik Destek | 3 | 15-10-2009 17:41 |
| Klasik Mesaj Sesini Cem Yılmaz Gitt İle Değiştirin | Alex_Taylor | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 13 | 03-02-2009 22:03 |
| MSN'de Titreşim Sesini Değiştirin | rally | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 16 | 06-01-2009 21:31 |