Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-03-2006   #1 (mesaj-linki)
ADSL Autoconnect v2.0.5 ADSL Autoconnect v2.0.5

Bu program Windows açıldığında adsl'nizin otomatik olarak bağlanmasını sağlar.Belirli aralıkla bağlantınızı kontrol eder kopmaları önler.Gelen giden veri miktarını hesap eder ve küçük boyutuna göre daha birçok özelliği olan bir yazılım ayrıca freeware..

Rar Şifresi : msxlabs
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar ADSL Auto Conect v2.05.rar (1.90 MB, 223 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-03-2006   #2 (mesaj-linki)
himes
Cvp: ADSL Autoconnect v2.0.5 Cvp: ADSL Autoconnect v2.0.5

ya bu program yüklenmiyo neden bi yardım ederseniz sevinirim yani ilk adsl adımı ve şifremi sordugu yerden ileri gitmiyo yardım
Eski 15-03-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: ADSL Autoconnect v2.0.5 Cvp: ADSL Autoconnect v2.0.5

Alıntı:
himes adlı kullanıcıdan alıntı
ya bu program yüklenmiyo neden bi yardım ederseniz sevinirim yani ilk adsl adımı ve şifremi sordugu yerden ileri gitmiyo yardım
Sizin msj'ınızdan sonra programı tekrar kurdum herhangi bir sorun yok..Program çalışmakta..

Aşağıdaki alana şifrenizi doğru girmeniz gerekmektedir aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz...

Gördüğün gibi eğer kullanıcı adı otomatik geliyor zaten şifreni doğru girdikten sonra program çalışmakta...

Son Düzenleyen ozti; 15-03-2006 @ 23:23.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
adsl autoconnect, adsl autoconnect download, adsl v2, autoconnect,
Konu Araçları

ADSL Autoconnect v2.0.5 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İnternet / Bilgisayar / Teknoloji Dünyası'ndan Haberler ThinkerBeLL Internet/Bilgisayar Dünyası 329 4 Gün Önce 11:16
ADSL Kota 1.1.9 NoRanynn Ücretsiz-Beta Yazılımlar 9 14-03-2007 17:46
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10810995 saniyede (60.05% PHP - 39.95% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR