Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Dünyanın En Çok Kullanılan Antivirüs Programları#2 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar akın nod32 yi kullanmayın win32 diye bir virüs bizim bilgisayarı girmişti tanımadı virüsü ve virüs nod32 nin kendini upttade etmesini engelledi nortonu kurdum anında sildi virrüsleri. yani pc nizi düşünüyorsanız norton kullanın
|
| | Dünyanın En Çok Kullanılan Antivirüs Programları#4 (link) |
| Ziyaretçi |
gördüğüm kadarıyla genelde norton'u övmüşsünüz ama ne hikmetse bende norton un değişik modellerini denedim ama hiç bir sonuç alamadım ne hikmetse, ama nod'da ise öyle yada böyle hep karşıma birşeyler bulup çıktı
|
| | Dünyanın En Çok Kullanılan Antivirüs Programları#5 (link) |
| Ziyaretçi |
nod 32 ve norton ücretli adığınızda iyi hava alanı bilişim leri nod32 kullanıyo . ama ücretsiz ve iyi olarak avastın dışına cıkmam avast hem antivirüs hemde spam dosyası bulma konusunde cok iyi ve kendini güncelleme özelliğide cabası avast spam dosyalarında %98 başarılı bulunmuşş virüste ise 80 lerde die hatırlıyom norton veya nod 32 spam dosyalarını taramaz sadece virüs tarar ve spam dosyalarınında pcye zararı büyüktür oyüzden avvastı öneririmm.... |
| | Dünyanın En Çok Kullanılan Antivirüs Programları#7 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaslar norton diyorsunuz ama pc yı cok kastırıyor en ıyısı nod 31 kac sebedır kullanıyorum hıc bır sorun yok ben kendım pc bakımcısıyım nod 32 sürümlerinden sasmayın her pc ye ozel nod 32 sürümleri var onu yukleyın
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Dünyanın En Çok Kullanılan Antivirüs Programları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dünyada kullanılan sıvı ölçme birimleri ile tartmada kullanılan ölçü birimleri nedir? | Misafir | Soru-Cevap | 2 | 3 Mayıs 2012 16:43 |
| Mimarlıkta kullanılan bilgisayar programları hakkında bilgi verir misiniz? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 25 Temmuz 2010 21:32 |
| En İyi Antivirüs Programları | Blue Blood | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 26 Mayıs 2010 19:08 |
| 2006 AntiVirüs/Firewall/Spywarm Programları | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 16 | 12 Eylül 2009 22:58 |
| En iyi antivirüs hangisidir? | HACKER-GÖLGE | Soru-Cevap | 5 | 6 Mayıs 2009 18:07 |