| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: GiF MaX Türkçe / Resimlerinizden GiF'ler yapın [Resimli Anlatım]
var tabiki photoshopta var mesela yada jpeg resmi paintle ac sonra farklı kaydet formatı deiştir
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın [Resimli Anlatım]
Bende böyle bir program arıyordum teşekkürler
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
bu programla sadece haraketli resim mi yapıyoruz yoksa resim üstüne yazı yazabiliyor imza falan yapabiliyor muyuz
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın [Resimli Anlatım] Bu programla resimleri ard ard'a koyup zaman aralıklarını belirleyip hareket kazandırıyorsun resimlere .gif dosyası oluşturuyorsun..Biraz da senin geliştirmene bağlı yani resimlerini paint'de açıp üzerlerine yazı yazıp tekrar .jpg olarak kaydedersen we onlardan .gif oluşturabilirsin..İmza için yada avatar olarak kullanabilirsin.. | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
teşekkürler güzelmiş | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| download max jpg, gif ve jpeg resim anlatım, kurtadam gif, kurtadam gifleri, kurtadamlar gif, kutadam gifleri, resımlerı jpg,, |
| Konu Araçları | |
Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İlginç GIF Resimleri | virtuecat | Komik Resimler/Karikatürler | 728 | 1 Gün Önce 20:30 |
| Sürüngenler - Yılanlar (Squamata) - Yılan Resimleri | ThinkerBeLL | Doğadan Manzaralar | 744 | 5 Gün Önce 09:32 |
| 3D Studio Max (Nedir? - Nasıl kullanılır?) | NoRanynn | Internet/Bilgisayar Dünyası | 5 | 27-06-2008 11:47 |
| Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 24 | 13-06-2008 19:48 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||