Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-04-2006   #1 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım)

Program tamamen türkçe ve kuLLanımı çok kolay resimLerinizden hareketLi gif'ler yapabiLirsiniz.KuLLanımını resimLer iLe anLatmaya çaLıştım zaten sizinde sorunsuz başarıcağınıza eminim dediğim gibi kolay ve güzel bir program üsteLik ücretsiz...

Ve hepsi bu kadar,daha sonra gifimiz'i kaydediyoruz ve seyrediyoruz..Aşagıda benim anLatım için hazırLadığım GİF'i görebiLirsiniz...

Rar Şifresi :msxlabs

>Freeware<
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar Gifmax MsX.rar (339.4 KB, 4870 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-04-2006   #2 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Cvp: GiF MaX Türkçe / ResimLerinizden GİF'ler yapın [ResimLi AnLatım]

GypsyKing adlı kullanıcıdan alıntı
yanı bu msn dekı resımlerımızı slayt seklınde mı gosterıyor yoksa herhangı bır resme duygu ifadesi verebiliyormu?
Sisteminizde buLunan resimLeri gif formatına dönüştürüyor yani hareketli resim formatına, sizin dediğiniz gibi slayt resimLer oluşturabilir, resim sıraları veya resimler arasındaki geçiş hız ayarları ile yapabilecekleriniz birazda sizin hayal gücünüze kalmış...
Eski 23-04-2006   #3 (mesaj-linki)
ozti - avatarı

sefa_58 adlı kullanıcıdan alıntı
TEŞEKKURLER peki süresini nasıl ayarlıyacaz çok hızlı geçiyor resimler
Aşağıdaki resimde anLatmıştım her resimin üzerine tıklayıp o resmin geçiş süresini aşgıdaki duraklama yazan kare içindeki kutudan m/s olarak ayarlayabilirsiniz resimlerin geçiş aralığını.Saygılar.

Eski 08-07-2006   #4 (mesaj-linki)
ozti - avatarı

patron adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
OZTİ KARDEŞ MESELA SENİN ŞU GİF VARYA İMZA OLAN ONUN GİBİ YAZI YAZMAK İÇİN BANA O PROGRAMI Bİ TANITIMINI YAPARMISIN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
İmzam bir .gif dosyası değil .swf yani flash dosyasıdır,onları yapabilmek içinde flash programları kullanmanız gerekmektedir,forumda mewcut araştırın anlatımlı konularda bulunmktadır..
Eski 02-08-2007   #5 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın [Resimli Anlatım]

gruphepsi_eren adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu programla sadece haraketli resim mi yapıyoruz yoksa resim üstüne yazı yazabiliyor imza falan yapabiliyor muyuz
Bu programla resimleri ard ard'a koyup zaman aralıklarını belirleyip hareket kazandırıyorsun resimlere .gif dosyası oluşturuyorsun..Biraz da senin geliştirmene bağlı yani resimlerini paint'de açıp üzerlerine yazı yazıp tekrar .jpg olarak kaydedersen we onlardan .gif oluşturabilirsin..İmza için yada avatar olarak kullanabilirsin..
Eski 04-08-2007   #6 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın [Resimli Anlatım]

bossman95 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben senin dediklerinin hepsini yaptım ama çok hızlı oluyo

Eski 27-01-2008   #7 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı
Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım)

sifo76 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya çok acil ama bi tane program ismi söliceksiniz ya
s.a arkadaşlar benim bir sorum olucaktı mesela normal bi tane resmin üzerine yazı nasıl yazıyorum lütfen cevap werin
Flood yapılacak bir durum yok ortada sayın sifo76,
Eğer amacınız birtek yazı yazmak ise bunu bilgisayarınızda bulunan Paint programı ile yapabilirsiniz Paint'ı açıp istediğiniz her resimin üzerinde yazılar ekleyebilir font değişimi yapabilirsiniz...

Paint 'ı nerden açacağım diyecek olursanız buyrun cevabı;
Aşağıdaki yolu takip edin ve Çalıştır'a bu kodu ekleyin %SystemRoot%\system32\mspaint.exe tıpkı aşağıda görüldüğü gibi...

Başlat/Çalıştır/%SystemRoot%\system32\mspaint.exe
Eski 27-01-2008   #8 (mesaj-linki)
Fırtına - avatarı

kardeş ilginden dolayı saol ama benim sorunum o deil dahaa dogrusu ben anlatamamışım derdimi kusura bakma ben resime imza eklemek seni şu imzandaki gibi resme dalga felan eklemek istiyom yorumlarda okudum flash program gerekiyomuş ben o programlardan birini bana önerebilirmisiniz_?
Evet Swishmax'le yapabilirsiniz...

Swishmax'i indirmek için Tıklayın

Swishmax dersleri için Tıklayın
Eski 05-02-2009   #9 (mesaj-linki)
DaTLum - avatarı

TeşekkürLer güzel anlatımm
Eski 15-02-2009   #10 (mesaj-linki)
merve_sevi

şifresi nee????
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
gif max, gif max indir, gifmax, gifmax download, turkce gif programi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Deformer (Resimlerinizden komik gif'ler yapın) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 8 3 Hafta Önce 21:24
Xoops 2.0.16 Kurulumu (Resimli Anlatım) hellboy726 Internet/Bilgisayar Dünyası 4 11-09-2009 15:18
Flash Slide Show Maker / Resimlerinizden Slayt Showlar Hazırlayın (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 11 10-02-2009 15:55
FlashGet Son Sürüm (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 27-10-2008 16:39
Disk İmaj Yedekleme (Resimli Anlatım) The Unique PC/Internet Teknik Destek 0 07-07-2007 15:45