Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-04-2006   #1 (mesaj-linki)
Varsayılan Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım)

Program tamamen türkçe ve kuLLanımı çok kolay resimLerinizden hareketLi gif'ler yapabiLirsiniz.KuLLanımını resimLer iLe anLatmaya çaLıştım zaten sizinde sorunsuz başarıcağınıza eminim dediğim gibi kolay ve güzel bir program üsteLik ücretsiz...

[Resim]

[Resim]

[Resim]

Ve hepsi bu kadar,daha sonra gifimiz'i kaydediyoruz ve seyrediyoruz..Aşagıda benim anLatım için hazırLadığım GİF'i görebiLirsiniz...

[Resim]

Rar Şifresi :msxlabs

>Freeware<
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar Gifmax MsX.rar (339.4 KB, 2202 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 17-04-2006   #2 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: GiF MaX Türkçe / ResimLerinizden GİF'ler yapın [ResimLi AnLatım]

Alıntı:
GypsyKing adlı kullanıcıdan alıntı
yanı bu msn dekı resımlerımızı slayt seklınde mı gosterıyor yoksa herhangı bır resme duygu ifadesi verebiliyormu?
Sisteminizde buLunan resimLeri gif formatına dönüştürüyor yani hareketli resim formatına, sizin dediğiniz gibi slayt resimLer oluşturabilir, resim sıraları veya resimler arasındaki geçiş hız ayarları ile yapabilecekleriniz birazda sizin hayal gücünüze kalmış...
Eski 23-04-2006   #3 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: GiF MaX Türkçe / ResimLerinizden GİF'ler yapın [ResimLi AnLatım]

Alıntı:
sefa_58 adlı kullanıcıdan alıntı
TEŞEKKURLER peki süresini nasıl ayarlıyacaz çok hızlı geçiyor resimler
Aşağıdaki resimde anLatmıştım her resimin üzerine tıklayıp o resmin geçiş süresini aşgıdaki duraklama yazan kare içindeki kutudan m/s olarak ayarlayabilirsiniz resimlerin geçiş aralığını.Saygılar.

[Resim]
Eski 08-07-2006   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
patron adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
OZTİ KARDEŞ MESELA SENİN ŞU GİF VARYA İMZA OLAN ONUN GİBİ YAZI YAZMAK İÇİN BANA O PROGRAMI Bİ TANITIMINI YAPARMISIN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
İmzam bir .gif dosyası değil .swf yani flash dosyasıdır,onları yapabilmek içinde flash programları kullanmanız gerekmektedir,forumda mewcut araştırın anlatımlı konularda bulunmktadır..
Eski 02-11-2006   #5 (mesaj-linki)
TrGuard

Alıntı:
ozti adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İmzam bir .gif dosyası değil .swf yani flash dosyasıdır,onları yapabilmek içinde flash programları kullanmanız gerekmektedir,forumda mewcut araştırın anlatımlı konularda bulunmktadır..

Senin İmza *.swf mi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
en güzel gifler, gif max, gif max download, gif max indir, gif max kullanımı, gif programı türkçe, güzel gif ler, güzel gifler, resimleri gif yapın, resimlerinizden gif yapın, resimlerinizi gif yapın, türkçe gif, türkçe gif programları, türkçe gif programı, çok güzel gifler,
Konu Araçları

Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İlginç GIF Resimleri virtuecat Komik Resimler/Karikatürler 705 5 Saat Önce 18:23
Sürüngenler - Yılanlar (Squamata) - Yılan Resimleri ThinkerBeLL Doğadan Manzaralar 735 5 Saat Önce 17:44
3D Studio Max (Nedir? - Nasıl kullanılır?) NoRanynn Internet/Bilgisayar Dünyası 5 27-06-2008 11:47
Program ve Oyun Türkçe Yama Arşivi ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 24 13-06-2008 19:48
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:43
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10717797 saniyede (52.18% PHP - 47.82% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR