| | #1 (mesaj-linki) | |
| Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım)Program tamamen türkçe ve kuLLanımı çok kolay resimLerinizden hareketLi gif'ler yapabiLirsiniz.KuLLanımını resimLer iLe anLatmaya çaLıştım zaten sizinde sorunsuz başarıcağınıza eminim dediğim gibi kolay ve güzel bir program üsteLik ücretsiz... ![]() ![]() ![]() Ve hepsi bu kadar,daha sonra gifimiz'i kaydediyoruz ve seyrediyoruz..Aşagıda benim anLatım için hazırLadığım GİF'i görebiLirsiniz... ![]() Rar Şifresi :msxlabs >Freeware< | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: GiF MaX Türkçe / ResimLerinizden GİF'ler yapın [ResimLi AnLatım]
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın [Resimli Anlatım]
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın [Resimli Anlatım] | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım)
Eğer amacınız birtek yazı yazmak ise bunu bilgisayarınızda bulunan Paint programı ile yapabilirsiniz Paint'ı açıp istediğiniz her resimin üzerinde yazılar ekleyebilir font değişimi yapabilirsiniz... Paint 'ı nerden açacağım diyecek olursanız buyrun cevabı; Aşağıdaki yolu takip edin ve Çalıştır'a bu kodu ekleyin %SystemRoot%\system32\mspaint.exe tıpkı aşağıda görüldüğü gibi... Başlat/Çalıştır/%SystemRoot%\system32\mspaint.exe | |||||||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım)Swishmax'i indirmek için Tıklayın Swishmax dersleri için Tıklayın | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım) TeşekkürLer güzel anlatımm | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım)
şifresi nee????
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| gif max, gifmax, gifmax download, gifmax indir, türkçe gif programı, |
Gif MaX Türkçe / Resimlerinizden Gif'ler yapın (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Deformer (Resimlerinizden komik gif'ler yapın) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 8 | 1 Hafta Önce 21:24 |
| Xoops 2.0.16 Kurulumu (Resimli Anlatım) | hellboy726 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 4 | 11-09-2009 15:18 |
| Flash Slide Show Maker / Resimlerinizden Slayt Showlar Hazırlayın (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 10-02-2009 15:55 |
| FlashGet Son Sürüm (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 27-10-2008 16:39 |
| Disk İmaj Yedekleme (Resimli Anlatım) | The Unique | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 07-07-2007 15:45 |