ImageShack QuickShot / Resimlerinizi Paylaşın Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Ücretsiz-Beta Yazılımlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-06-2006   #1 (mesaj-linki)
ozti - avatarı
ImageShack QuickShot / Resimlerinizi Paylaşın

ImageShack QuickShot

ImageShack,elinizdeki resim dosyalarını internette ve daha bir çok yerde başkalarıyla paylaşmanıza olanak sağlayan başarılı bir sitedir.Bu program da o anki ekran görüntünüzü alarak otomatikman siteye eklemenizi sağlar.Programda iki seçenek war.İsterseniz tüm ekran görüntüsünü alarak siteye ekler ve size bir link werir.Bu link sayesinde de görüntüye kolayca ulaşabilirsiniz.Bu da elinizdeki görüntüyü kolayca başkalarıyla paylaşmanızı sağlar..İsteğe göre o anki ekran görüntüsünü veya pencerenin görüntüsünü alır.Her işleme özel olarak klavyeden kısayol tuşu atayabilirsiniz.Görüntüyü hangi boyutlarda siteye ekleyeceğinizi seçebilirsiniz.Görüntüyü jpg veya png formatında kaydedebilirsiniz..

Rar Şifresi :msxlabs

>Freeware<
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar İmageShacK QuicK Shot.rar (627.9 KB, 36 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-11-2006   #2 (mesaj-linki)
yanlizlik11
Cvp: ImageShack QuickShot / Resimlerinizi PayLaşın..

ben quicq loadı indirdim hata ferioo
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
imageshack, paylaşın, quickshot, resimlerinizi
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
ImageShack QuickShot / Resimlerinizi Paylaşın Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
LockImage - Resimlerinizi Şifreleyin UnknowN Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 09-07-2009 13:44
Dosyalarınızı Twitter'da Paylaşın UnknowN Internet/Bilgisayar Dünyası 0 25-06-2009 22:18
BlackMagic - Siyah Beyaz Resimlerinizi Renklendirin virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 1 04-01-2009 18:44
PhotoShape 1.1 Freeware / Resimlerinizi 3 Boyutlu Çevirin ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 01-07-2008 21:32
Imageshack Toolbar [Anlatım] Blue Blood Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 30-07-2006 23:26