Arama

Pamukkale Üniversitesi

Güncelleme: 3 Ekim 2008 Gösterim: 26.519 Cevap: 2
Tiglon - avatarı
Tiglon
Ziyaretçi
10 Eylül 2007       Mesaj #1
Tiglon - avatarı
Ziyaretçi
logo
Pamukkale Üniversitesinin kurulusu 3 Temmuz 1992 tarih ve 3837 sayili Yasa ile gerçeklesmistir. Bu Yasa ile öngörülen teskilat yapisinda 6 fakülte, 5 yüksekokul ve 3 enstitü bulunmaktadir.10 Kasim 1992 tarihinde gerçeklesen Rektör atamasi ile, bu tarihe dek Dokuz Eylül Üniversitesine bagli egitim-ögretim veren Tip ve Mühendislik Fakülteleri ile Egitim ve Meslek Yüksekokullari, iki fakülte ve iki yüksekokul halinde Pamukkale Üniversitesi adi altinda egitim-ögretim vermeye baslamislardir. Bugün Pamukkale Üniversitesi 6 fakülte, 8 yüksekokul ve 3 enstitüsündeki normal ve ikinci ögretim programlari ile egitim-ögretim, arastirma, danismanlik ve uygulama islevlerini yürütmektedir.
Sponsorlu Bağlantılar

Kınıklı Kampüsü,Çamlık Kampüsü,İncipınar Kampusu olmak üzere 3 kampus ile eğitimine devam etketedir.
Üniversitemiz öğrencilerinin barınma ihtiyaçları Yükseköğretim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı toplam 4150 öğrenci kapasiteli öğrenci yurtları ile karşılanmaktadır. Kınıklı kampüsünde 3 kız 2 erkek yurdu bulunmaktadır. 1550 erkek ve 2600 kız olmak üzere toplam 4150 öğrenciye hizmet verilmektedir.Yurtlarda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmeti verilmektedir. Kampüste barınan öğrencileri için 4000 metrekare alanda hizmet veren kantin-kafeterya binası mevcut olup, aynı anda 2500 öğrenciye yemek verebilecek yemek salonu, kantini, bilardo salonu, bayan kuaförü, erkek berberi, fotokopi, terzi, ayakkabı tamircisi ve çamaşırhanesi ile birlikte öğrenciye hizmet vermektedir. Ayrıca her blok altında kantin mevcut olup, yemek fiyatları 3. sınıf lokanta fiyatlarından %20 eksik uygulanmaktadır. Çivril Meslek Yüksekokulu ve Çivril Kadir Kameroğlu Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinden 75 öğrenci üniversitenin sağladığı barınma hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Üniversitemiz öğrencilerinin beslenme ihtiyaçları rektörlük merkez yemekhanesinde hazırlanan yemeklerle karşılanmaktadır. Ayrıca ilçemizde bulunan okullarımızdaki öğrencilere öğle yemeği, yurtta kalan öğrencilere ise kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği hizmetleri verilmektedir. Yemekhane hafta içi her gün 11.30 - 13.30 saatleri arası hizmet vermektedir. Her gün 4 çeşit yemek çıkmaktadır. Yemeklerin seçilmesinde ve içeriğinde uzman diyetisyenlerden yararlanılmaktadır.Öğrencilerin yemek ihtiyacı dışında beslenmelerine katkıda bulunmak üzere 9 kantinimiz sabah 07.00’den akşam 23.00’e kadar hizmet vermektedir.

Üniversitemizin öğrencilerinin ve personellerinin sağlık hizmetleri Mediko-Sosyal Merkezinde yapılmaktadır. Aile hekimliği bazında poliklinik hizmetleri, acil müdahele, pansuman, küçük cerrahi müdahalelerinin yanı sıra laboratuvar hizmetleri bu merkezde yapılmaktadır. Mediko-Sosyal Merkezinde 7 hekim, 7 diş hekimi, 4 hemşire, 1 psikolog, 1 sosyal hizmet uzmanı, 1 biyolog ve 2 idari personelle hizmet verilmektedir. Hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasında hizmet verilmekte olup, 2 adet tıbbi donanımlı ambulansımız mevcuttur.Gerek görüldüğünde üniversitemiz rektörlüğüne bağlı eğitim, araştıma ve uygulama hastanesine sevk edilerek hastaların tedavi ve muayeneleri yapılmaktadır.
Adres Pamukkale Üniversitesi Incilipinar Kampüsü 20020/DENIZLI
Telefonlar Santral 0 258 212 5555
Faks: 0 258 212 5531
e-mail: pamukkale@pamukkale.edu.tr

_________________________________FAKÜLTELER______________________________

Eğitim Fakültesi:

Fakültemizin baslangicini olusturan Denizli Kiz Ögretmen Okulu 1957’lerde kurulmustur. Daha sonra Denizli Egitim Yüksekokulu’na dönüstürülen okul, 2547 sayili Yüksekögretim Kanunu ile Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Egitim Fakültesi’ne baglanmistir.Bünyesinde İlköğretim,Türkçe,Güzel Sanatlar,Eğitim Bilimleri,Beden Eğitimi ve Spor,Bilgisayar ve Öğr. Teknolojileri bölümlerini bulundurmaktadır.
Ulasım Garaj’dan: Garajdan II. Ticari yola yürüyünüz.’ Pamukkale Üniversitesi’ dolmuslarina bininiz. Dolmus kampüse kadar gelmektedir.
Gar’dan: Tren Gar’indan II. Ticari yola yürüyünüz.’ Pamukkale Üniversitesi’ dolmuslarina bininiz. Dolmus kampüse kadar gelmektedir.
Telefonlar:258.212 55 55
Fax:258.212 55 24
EMail: egitim@pamukkale.edu.tr

Fen Edebiyat Fakültesi:

Tarih,Türk Dili Edebiyatı,Arkeoloji,Sanat Tarihi,Batı Dilleri ve Edebiyatları,Coğrafya,Felsefe,Psikoloji, Sosyoloji,Fizik,Kimya,Biyoloji,Matematik bölümleriyle eğitim ve öğretim vermektedir.
Telefonlar :258.213 40 30
EMail: fef@pamukkale.edu.tr

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi:

Üniversitemizin 03.07.1992 tarih ve 3837 sayili kurulus yasasinda öngörülen teskilat yapisinda yer alan Fakültemiz 26.02.1993 tarihinde Isletme ve 21.03.1994 tarihinde de Iktisat Bölümlerinin açilmasiyla egitim ögretime baslamistir. 1994-1995 egitim ögretim yilinda Isletme ikinci ögretim programi, 1997-1998 egitim ögretim yilinda da Iktisat Ikinci ögretim programi, 2000- 2001 Egitim Ögretim yilinda Kamu Yönetimi programi açilmasiyla ögrenci sayimiz yaklasik 1000’e çikmistir. Bu dönemde Fakültemizden 2000-2001 Egitim Ögretim yilinda 124 ögrenci mezun olmustur. 2001-2002 Egitim ögretim yilinda Kamu Yönetimi Ikinci Ögretim ve Maliye Bölümü Normal ögretim programlarina da 50’ser ögrenci alinacaktir. Egitim Ögretim faaliyetlerine 48 ögrenci, 1 yardimci doçent ve 13 arastirma görevlisi ile baslayan Fakültemiz akademik kadrosu 2001 yili itibariyla 5 profesör, 2 doçent, 8 yardimci doçent, 8 ögretim görevlisi ve 56 arastirma görevlisi olmak üzere toplam 79 ögretim elemanina yükselmistir.

Fakültemizin 4 bölümünde de Yüksek Lisans programi yürütülmektedir. ADIM projesi kapsaminda Isletme Bölümü ortak doktora programinda yer alacaktir.Fakültemizde akademik ve bilimsel faaliyetlerin yogun olarak yapildigi, ayni zamanda Üniversitemizin bilimsel faaliyetlerinde de kullanilan, yaklasik 200 kisilik kapasiteli, data projeksiyon donanimli ve Internet baglantili konferans salonu bulunmaktadir. 2000-2001 Egitim Ögretim yilinda bu salonda akademik personele ve ögrencilere yönelik olarak 1 Panel, 10 Konferans, 6 Seminer ve 4 Dinleti gerçeklestirilmistir. Bilgisayar laboratuarimiz 20 adet Pentium III özellikli bilgisayar kapasitelidir ve ögrencilerimize uygulamali olarak bilgisayar ve muhasebe dersleri verilmektedir.
İşletme,Maliye,Kamu Yönetimi,Uluslararası İlişkiler,İktisat,Çalısma Ekonomisi vr Endüstri İlişkileri,Ekonometri bölümleriyle eğitim vermektedir.
Telefonlar :258.213 40 30
EMail : iibf@pamukkale.edu.tr

Mühendislik Fakültesi:

Mühendislik Fakültesi 1976-1977 yilinda Denizli Mimarlik ve Mühendislik Akademisi olarak, Milli Egitim Bakanligi Halk Egitim Müdürlügü binasinin bir bölümünde egitim ögretime Makine ve Insaat Mühendisligi Bölümleriyle baslamistir. 1979 yilinda Çamlik mevkiinde bulunan Özel Çamlik Koleji’nin bina ve müstemilatlariyla birlikte alinarak bu binaya tasinmis ve egitim ögretimine devam etmistir.1982 yilinda Dokuz Eylül Üniversitesi’nin kurulmasiyla Denizli Mimarlik ve Mühendislik Akademisi, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizli Mühendislik Fakültesi olarak egitim ögretim faaliyetlerine devam etmistir. DEÜ Denizli Mühendislik Fakültesi binalarinin yetersiz olmasindan dolayi Mühendislik Fakültesi için Kinikli Mevkiinde yaklasik 1000 dönümlük bir arazi kamulastirilmistir. Bu arazi üzerine yapilan binaya 1990 yilinda Insaat Mühendisligi Bölümü tasinmistir. DEÜ Denizli Mühendislik Fakültesi 1990 yilindan itibaren Çamlik Kampüsünde Dekanlik, Makina Mühendisligi Bölümü, Kinikli Kampüsünde Insaat Mühendisligi Bölümü egitim ögretim hizmetlerine 1992 yilinda Pamukkale Üniversitesi’nin kurulusuna kadar devam etmistir.
DEÜ Denizlik Mühendislik Fakültesi 1992 yilinda Pamukkale Üniversitesi’nin kurulmasi ile Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ismi ile egitim ögretim faaliyetlerine devam etmistir. Kurulusundan beri iki bölüm ile (Makine-Insaat) egitim ögretim faaliyetini sürdüren Fakülte, 1994-1995 egitim ögretim yilinda Jeoloji Mühendisligi, 1995-1996 egitim ögretim yilinda da Gida, Elektrik-Elektronik ve Tekstil Mühendisligi bölümlerine ögrenci alarak egitim ögretim hizmeti vermeye devam etmistir. Ayrica Mühendislik Fakültesinin egitim yapan alti bölümden dört (Makine, Insaat, Elektrik-Elektronik ve Gida Mühendisligi) bölümde ikinci ögretimde yapilmaktadir.Pamukkale Üniversitesinin kurulusu ile birlikte Mühendislik Fakültesinde yeni bölümlerin açilmasi ve ögretim üyesi sayisinin artmasina bagli olarak ile egitim ögretim hizmetlerinde büyük gelismeler kaydedilmistir. Ayrica bölümlerin laboratuar imkanlari artirilarak egitim ögretim hizmetine sunulmustur. Mühendislik Fakültesi bulundugu bölgenin teknik eleman ihtiyacini da gözönüne alarak ihtiyaç duyulan bölümleri açmis ve ögrenci almis, ilerde ögrenci alacagi bölümlerin alt yapisini hazirlamak için 1994 yilindan itibaren çalismalara baslamistir.

Mühendislik Fakültesi Üniversite-Sanayi isbirligine inanan bu konuda büyük gayretler sarfeden ögretim üye ve elemanlarina sahiptir. Denizli, sayisi her geçen gün artan sanayi ve ticaret kuruluslari ile yaklasik bir milyar dolarlik ihracati, devlete verilen vergide sahip oldugu dördüncülük sirasiyla, ekonomik alanda Türkiye’nin en canli, en dinamik ve en hizli gelisen illerin basinda gelmektedir. Bu sebeple egitim ögretim kurumlarina büyük görevler düsmektedir. PAÜ., Mühendislik Fakültesi de yörenin ihtiyaçlarini karsilayabilecek biçimde egitim ögretimine devam etmekte, mezun ettigi mühendislerle özellikle Türkiye’nin parlayan yildizi Denizli sanayisine büyük bilgi akisi saglamaya devam etmektedir.

İnşaat Mühendisliği,Makine Mühendisliği,Enüdstri Mühendisliği,Kimya Mühendisliği,Elektrik-Elektronik Mühendisliği,Bilgisayar Mühendisliği,Teknoloji Mühendisliği,Jeofizik Mühendisliği,Çevre Mühendisliği,Tekstil Mühendisliği,Gıda Mühendisliği,Rezerv bölümleri ile gerekli insan gücünü yetiştirmektedir.
Telefonlar :258.212 55 32
Fax :258.212 55 32
E-Mail: muh@pamukkale.edu.tr

Teknik Eğitim Fakültesi:

Fakültemiz Pamukkale Üniversitesi bünyesinde 03.07.1992 Tarihinde 38375 Sayili Kanunla kurulmustur.Fakültemiz Mühendislik Fakültesine ait Üniversite Kampüsündeki binada Idari Birimleri ile faliyetlerini sürdürmektedir. Mühendislik Fakültesi dersliklerinden yararlanilmaktadir.
Fakültemizde halen faliyette bulunan Makine Egitimi Bölümü ile Bilgisayar Egitimi Bölümü olmak üzere iki bölümü Egitim ve Ögretime devam etmektedir.Makine Egitimi Bölümü Otomotiv Egitimi Ögretmenligi 1.sinif 31, 2. sinif 32, Elektronik ve Bilgisayar Egitimi Bölümü Elektronik Ögretmenligi 1. sinif 31, 2.sinif 30, olmak üzere 124 ögrencimiz bulunmaktadir.
Makine Eğitimi Bölümü,Elektrik Eğitimi,Eloktronik ve Bilgisayar Eğitimi,Yapı Eğitimi,Tekstil Eğitimi,Matbaa Eğitimi,Metal Eğitimi,Mobilya ve Dekorasyon Eğitimi bölümleriyle eğitim vermektedir.
Telefonlar:258.213 75 74
Fax:258.211 00 98
EMail : tef@pamukkale.edu.tr

Tıp Fakültesi:

Tip Fakültesi 1987 yilinda Dokuz Eylül Üniversitesi’ne bagli olarak Izmir’de egitimini sürdüren ’Denizli Tip Fakültesi’ olarak kurulmus, 1992 yiilinda Pamukkale Üniversi’nin kurulmasiyla, bu üniversiteye bagli olarak egitim ve ögretimini Izmir’de vermeye devam etmistir. 1996-1997 ögretim yilindan itibaren 4,5 ve 6. siniflar Denizli’de ögretime baslamistir. 1999-2000 yilindan itibaren tüm siniflar Denizli’de egitim ve ögretim görmektedir. Tip Fakültesi egitim ve ögretimini 1) Egitim-Uygulama ve Arastirma Hastanesi ve 2)Morfoloji Binasinda sürdürmektedir:Egitim-Uygulama ve Arastirma Hastanesi, Doktorlar Caddesinde aktif olarak kullanilan 110 yatak kapasiteli, 4 ameliyat mamasi olan iki binadan ibarettir. Birinci binada yatakli üniteler, Acil Servis, Anestezi ve Reanimasyon, Nörosirürji, Yogun Bakim Üniteleri, Dogumhane, Endoskopi, Ürodinami, Radyoloji, Nükleer Tip, Liyazon, Eczane, Idari Birimler, Yemekhane ve Toplanti Salonu içermektedir. Ikinci binada ise poliklinikler, Merkez Labrotuari ve Hasta Islemleri Birimi yer almaktadir.
Morfoloji Binasi Kinikli’daki Kampüs alaninda yer almaktadir. Bina, iki bloktan olusmaktadir. Egitim blogunda dekanlik ve idari hizmet birimleri, Probleme Dayali Ögrenim(PDÖ) odalari, sunum salonlari, kütüphane ve diger egitim destek alanlari, Labrotuvarlarin yer aldigi blokta Temel Tip Bilimleri egitim ve arastirma laborutuvarlari ile Patoloji Anabilim Dali yer almaktadir. Ayrica Kinikli Kampüsünde yer alan Kalp Merkezi de 2002 yilinda hizmete girmistir.
Temel Tıp Bilimleri,Dahili Tıp Bilimleri,Cerrahi Tıp Bilimleri bölümleriyle eğitim vermektedir.
Telefonlar :258.213 29 40
Fax :258.213 28 74
EMail: tip@pamukkale.edu.tr

________________________________ENSTITÜLER_______________________________

Fen Bilimleri Enstitüsü:

Enstitümüz 03.07.1992 tarih ve 3837 sayili yasa ile Pamukkale Üniversitesi bünyesinde kurulmustur. 1994-1995 Güz döneminde ögretime baslamistir.Enstitünün kendisine ait bagimsiz binasi bulunmamaktadir. Mühendislik Fakültesi içerisinde müstakil bir bölümde faaliyet göstermektedir. Mühendislik Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Egitim Fakültesi’nin derslikleri ve uygulama alanlari ortaklasa kullanilmaktadir.
Enstitümüzde mevcut anabilim dallarinin faaliyetleri ve lisansüstü egitim, ilgili Fakültelerin Ögretim üyeleri tarafindan gerçeklestirilmektedir.
Adres:Çamlık Mah. Fakülte Cad. No:30 (Mühendislik Fakültesi içinde) DENİZLİ
Telefon: 0-258 212 55 40
Fax:0-258 212 55 79
e-mail: fenbe@pamukkale.edu.tr

Sağlık Bilimleri Enstitüsü:

Enstitü 03.07.1992 tarih ve 3837 sayili yasa ile Pamukkale Üniversitesi bünyesinde kurulmustur. 1996-1997 Güz döneminde Biyoistatistik, Biyokimya, Halk Sagligi, Mikrobiyoloji Anabilim Dallarina ögrenci alinarak faaliyete baslamistir. 1997-1998 Güz döneminde bu Anabilim dallarina, Halk Sagligi Hemsireligi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dallari, 1998-1999 Bahar döneminde Anatomi Anabilim Dali, 1999-2000 Egitim-Ögretim yilinda mevcut anabilim dallarina Beden Egitimi ve Spor, Fizyoloji, Tibbi Biyoloji, Biyofizik, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dallari da eklenerek toplam 13 anabilim dalinda egitim-ögretim faaliyetleri devam etmektedir.
Telefonlar :258.265 53 00
Fax:258.265 52 19
EMail: saglikbe@pamukkale.edu.tr

Sosyal Bilimler Enstitüsü:

Enstitümüz 25.02.1993 tarih ve 3837 sayili Kanunla kurulan ve söz konusu kanunun geçici 23. Maddesinin 5. fikrasi geregince Yüksek Ögretim Kurulu Baskanligi’nin 26.02.1993 tarih ve B.30.0.EÖB.0.00.00.03-06.03-801-3576 sayili yasasi ile Pamukkale Üniversitesi bünyesinde kurulmustur. Enstitümüz 1993 yilinda 3 Yüksek Lisans Programi ve 23 ögrenci ile Egitim– Ögretime baslamistir.
Telefonlar :258.213 40 35

_____________________________YÜKSEKOKULLAR______________________________

Çivril Kadir Kameroğlu Sağlık Yüksekokulu:

Çivril Kadir Kameroglu Saglik Yüksekokulunda 4 yillik lisan egitimi veren Saglik Memurlugu Bölümü bulunmaktadir. Hemsirelik ve Ebelik Bölümleri Bulunmamaktadir. Ögrenciler PAÜ Bilgi Islem Daire Baskanligi Bilgisayar Labaratuvarindan yararlanabilmektedirler.
Adres:Çivril Kadir Kameroğlu Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğü Çivril/20100 Denizli
Telefonlar :258.713 27 46
Fax :258.264 68 38
EMail : ckksyo@pamukkale.edu.tr

Denizli Sağlık Yüksekokulu:

Bölümde 2 Ögretim Üyesi, 7 Ögretim Görevlisi, 8 Arastirma Görevlisi olmak üzere toplam 17 ögretim elemani bulunmaktadir. Yüksekokulumuz hemsirelikte lisans derecesi vermektedir : Ögrenciler PAÜ Bilgi Islem Daire Baskanligi Bilgisayar Labaratuvarindan yararlanabilmektedirler.
Telefonlar :258.241 05 76
Fax: 258.241 10 05
EMail: dsyo@pamukkale.edu.tr

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu:

Pamukkale Üniversitesi kuruluş yasasında (03.07.1992 tarih ve 3837 sayılı) öngörülen teşkilat yapısında yer alan ve eğitim öğretim faaliyetlerine 1995-1996 eğitim öğretim yılında 21 öğrenci ve 7 öğretim elemanıyla başlayan Yüksekokulumuzun, 2001-2002 eğitim öğretim yılı sonu itibariyle akademik personel sayısı; 2 Öğretim Üyesi, 5 Öğr. Gör, 9 Araş. Gör. olmak üzere toplam 16’dır. Yüksekokulumuzda öğretim gören öğrenci sayısı 157’dir.Yüksekokulumuzun eğitim öğretim ve idari faaliyetleri Devlet hastanesi yanında yer alan, eski sağlık koleji binası 1. katında yürütülmektedir.
Ayrıca Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi eğitim, uygulama ve araştırma hastanesi ile Yüksekokulumuz bünyesinde yer alan el rehabilitasyon, ortopedik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, pediatrik rehabilitasyon, kadın sağlığı ve rehabilitasyonu, kardiyopulmoner rehabilitasyon ve geriatrik rehabilitasyon ünitelerinde yüksekokulumuz öğrencileri uygulamalı eğitim ve yaz stajını yapmaktadırlar.
Adres: Devlet hastanesi yanı, eski sağlık koleji binası zemin kat.
Tlf: 0258 2655487
Fax: 0258 2655487
e-posta: ftryo@pamukkale.edu.tr

Spor Bilimleri ve Teknolojisi :

Yüksekokulumuz; Kredi Yurtlar Kurumu Kampüsünde Halim Küçük Kapali Spor Salonunda faaliyetlerini sürdürmektedir.
Telefonlar:258.213 81 03
EMail : sbt@pamukkale.edu.tr

Bu yüksekokulların yanı sıra Serinhisar Tütün Eksperliği Yüksekokuluda Pamukkale Üniversitesi bünyesinde eğitim vermektedir.

__________________________MESLEK YÜKSEKOKULLARI__________________________

Bekilli Meslek Yüksekokulu:

Bekilli Meslek Yüksekokulumuz 2000-2001 Ögretim yilinda Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesine bagli Bilgisayar Destekli Muhasebe ve Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programlariyla ögretime baslamistir. 2001-2002 Ögretim yilinda ayni programlarin Ikinci Ögretim bölümleride eğitim vermeye başlamıstır.
Bilgisayar Destekli Muhasebe,Biro Yönetimi ve Sekreterlik,Dış Ticaret ve Pazarlama bölümlerini bünyesinde bulundurmaktadır.
Telefonlar :258.791 14 90
EMail: bmyo@pamukkale.edu.tr

Çivril Meslek Yüksekokulu:

Yüksekokulumuz 3837 sayili yasa ile 1992 yilinda kurulmus olup 1995-1996 ögretim yilinda egitim-ögretime baslamistir. Yüksekokul kampüsü Denizli il merkezine 100 km uzaklikta Çivril ilçe merkezindedir. Denizli-Usak sehirler arasi yolcu tasima firmalari ça
Yüksekokul önlisans egitim-ögretimi vermektedir. Halen Iktisadi ve Idari Programlar Bölümü kapsaminda Bilgisayarli Muhasebe ve Vergi Uygulamalari ile Isletmecilik Programi Normal ve Ikinci Ögretim olmak üzere 4 programda egitim-ögretim yapilmaktadir.

Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulama,İşletme alanlarında eğitim vermektedir.
Telefonlar :258.713 86 00
EMail : cmyo@pamukkale.edu.tr

Denizli Meslek Yüksekokulu:

Yüksekokulumuz Dokuz Eylül Üniversitesine bagli olarak 1987-1988 ögretim yilinda Tekstil ve Elektrik olmak üzere 2 programla ögretime baslamistir. 1990-1991 ögretim yilinda Turizm ve Otelcilik ile Makine programlari eğiitime baslamıstır.
Telefonlar :258.264 77 07
Fax :258.263 37 94
EMail : dmyo@pamukkale.edu.tr

Denizli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekoklu:

Yüksek Ögretim Kurulu ile Saglik Bakanligi arasinda 10.09.1992 tarihinde imzalanan protokol uyarinca 1993-1994 ögretim yilinda Ulu Çarsi binasinda Pamukkale Üniversitesi Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Ebelik programi açilmis ve ögretim faliyetlerini sürdürmektedir.
Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği,Anestezi,Tıbbi Dökümasyon ve Sekreterlik,Tıbbi Labaratuar bölümleriyle eğitimini sürdürmektedir.
Telefonlar :258.241 05 76
Fax :258.241 10 05
EMail : dshmyo@pamukkale.edu.tr

Honaz Meslek Yüksekokulu:

Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu 2000-2001 ögretim yilinda Egitim-Ögretime baslamistir. 2000-2001 Egitim-Ögretim yilinda Bilgisayar Destekli Muhasebe Programina 30 ögrenci, Dis Ticaret Programina 30 ögrenci olmak üzere 60 ögrenciyle faaliye
2000-2001 Egitim-Ögretim yilinda ögrenime giren Bilgisayar Destekli Muhasebe Programi ile Dis Ticaret Programlari ilk mezunlari vermistir.
Pamukkale Üniversitesi, Yapı İşleri Daire Başkanlığının uygun gördüğü biçimde ve standartlara uygun olarak Honaz Meslek Yüksekokulunda her biri 50 öğrencilik 14 adet derslik, kütüphane olarak kullanılmaya müsait odaları bulunmaktadır. SOSYAL VE KÜLTÜREL ALANLAR: Honaz ilçe merkezinde Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personelin ihtiyacına cevap verecek şekilde misafirhane, lojman, Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan tam teçhizatlı 300 kişilik öğrenci yurdu, mutfak ve yemekhanesi (okul ve yurt binasında ayrı ayrı olmak üzere ), açık spor tesisleri, sağlık ünitesi (50 yataklı Honaz Hastanesi ve Sağlık Ocağı), garajı ve çamaşırhanesi, restoran ve kafeleri bulunmaktadır.
Bilgisayarlı Muhasebe,Dış Ticaret,Bankacılık,Pazarlama,İşletmecilik alanlarında eğitim vermektedir.
Adres Pamukkale Üniversitesi, Honaz Meslek Yüksekokulu Honaz/DENIZLI
Tel. : +90 258 811 10 60
Faks : +90 258 811 10 62
E-mail : hmyo@pamukkale.edu.tr
Pamukkale Üniversitesi bünyesinde Acıpayam Meslek Yüksekokulu,Buldan Meslek Yüksekokuluda
Son düzenleyen kompetankedi; 23 Temmuz 2008 23:55
c0nc0n - avatarı
c0nc0n
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #2
c0nc0n - avatarı
Ziyaretçi
Ee, yok mu benden başka paü'de okuyan? ,)
Sponsorlu Bağlantılar
doruktm - avatarı
doruktm
Ziyaretçi
3 Ekim 2008       Mesaj #3
doruktm - avatarı
Ziyaretçi
ben varım Makine Mühendisliği 3. sınıf Msn Wink

Benzer Konular

10 Eylül 2008 / Bia Taslak Konular
10 Eylül 2008 / Bia Taslak Konular
10 Eylül 2008 / Bia Taslak Konular
10 Eylül 2008 / Bia Taslak Konular
10 Eylül 2008 / Bia Taslak Konular