| | #1 (mesaj-linki) | |
| İyi kalpli çiçeği burnunda modumuz ![]() ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ahmedne desem ki sana...canım arkadaşım dostum..tertemiz yüreğinle sen bitanesin...iyi ki varsın iyi ki tanımışım seni... Arkadaş Bir kıvılcım düşer önce, Büyür yavaş yavaş, Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş... Dolduramaz boşluğunu ne ana, ne kardaş, Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş... Ortak olmak her sevince, her derde kedere, Ve yürümek ömürboyu, Beraberce el ele... Olmasın hiç, O ta içten gülen gözlerde yaş, Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın Bana yürümeyi öğrettin yeniden El ele ve daima ileriye Bir gün. Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız Ve aynı yolda yürüdükçe Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir Ayrılsak bile kopamayız bir gün yollarımız ayrılsa bile arkadaş... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ahmed![]() Bana her zaman yardım etti herşeyi paylaştım en zor günümde yanımdaydı şimdi de öyle bana düşüncelerini verdi arkadaşlığını verdi daha ne isterim ki uzak bile olsa ben onu en yakın arkadaş olarak bir abi olarak gördüm oda beni kardeşi gibi çok seviyorum onu ve umarım benden esirgemez arkadaşlığını herşeyi... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ahmed
Hassas ve duyarlı bir genç. Sevdiğim üyelerden....
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ahmedDuygusal ve Hassas biri ![]() Deniz Seki - Ahmet Bekle dedim kaç sene oldu Okuldan ayrılalı Her birimiz bir başka yöne Başka hayat savrulalı Bize nikah düşüyor çaresi yok Bir düşün girdiğin günahları Hüdaya havale ederim bak Ya gel geri alayım ahları Çoluğa çocuğa karıştı be bak Kardeşimin bile yaşıtları Ya gel iste babamdan beni al Denedim ya bütün çeşitleri Bak sana bu defa Kesin söylüyorum Kuş uçtu uçaçak ahmet Aklını başına devşir anacığım Başkası kapacak ahmet Elalem pırlantada mı Hint kumaşı mı, ne Bizde daha iyisivar, var Bu gidiğin sonu yok Evlenelimde Bir yastıkta ay, ay Söz - müzik : Sezen Aksu | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ahmed Seni daha çok tanımak isterdim. Temiz kalpli bir insan olduğun hemen anlaşılıyor. Hayatta her şeyin dilediğin gibi olması dileğimle.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
En Yardımcı Olanlardan Biri...
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
arkadaş seviyeli yardımsever istanbul beyefendisi empati kurabilen ağırbaşlı yakışıklı soyu tükenen cins erkeklerden adam gibi adam ahmed kardeşim. seni tanıdığım için çok şanslıyım... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ahmedahmed görevini basariyla yerine getiren, hic daha önce anlasmazliklarla/polemiklerle öne cikmamis biri.. Ve de Siirci Modumuz ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
o BeNiM ahmed aBiM...
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ahmed |
ahmed Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ahmed Dokhi (Ahmed Dokhi Kimdir? - Ahmed Dokhi Hakkında) | Harry Kewell | Spor ww | 0 | 15-03-2009 19:37 |
| Ahmed Paşa (Ahmed Paşa Kimdir? - Ahmed Paşa Hakkında) | KisukE UraharA | Edebiyat tr | 0 | 08-03-2008 17:40 |
| Ahmed Doğan (Ahmed Doğan Kimdir? - Ahmed Doğan Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset tr | 0 | 21-02-2008 08:32 |
| Ahmed-i Dâ'i (Ahmed-i Dâ'i Kimdir? - Ahmed-i Dâ'i Hakkında) | KisukE UraharA | Edebiyat tr | 0 | 15-01-2008 00:04 |
| Ahmed Rıza (Ahmed Rıza Kimdir? - Ahmed Rıza Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset tr | 0 | 16-02-2007 23:40 |