Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Uzay Bilimleri
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-05-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: UFO - Tanımlanamayan Uçan Cisimler (Unidentified Flying Objects)

Cinler tabiki vardır onlarında insanlar gibi yaşadıkları bir dünyaları, yaşamları vardır ama onlar farklı bir boyutta yaşıyordur.ateşten yaratılmışlardır .kuran da da bahsedilmiştir cinlerden açık bir şekilde.ayrıca cinlerle uzaylıların hiç bir alakası yoktur bunu bir defa artık kimse karıştırmasın .kuranda bazı olaylar tam olarak açıkça belirtilmez yanii bir çok ayeti tefsirsiz açıklayamazsınızdır. ama hiç bir zaman dünya dışı yaşamın olmadığı ya da uzaylıların olmadığına dair bir hükümde yoktur .gökleri ve yerleri ve içindekileri yaratan Allah'tır onlar gece gündüz Allah'ı zikredeler diye bir ayetde vardır gök ve yer deniliyordur ve içindekiler samanyolu galaksisini ve içindeki milyarlarca yıldızı ve bu yıldızların uydularını kısacası sonsuz uzay sistemini düşünecek olursak bana hiç de abartılı gelmiyordur neden olmasın pekala uzaylıların varlığından ve dünya dışı yaşamdan sözedebiliriz açıkcası ben inanıyorumdur varlıklarına .....vsvs
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-06-2008   #12 (mesaj-linki)

Amerikanın Bu İşte Parmagı Var Gibi Geliyo Neden Türkiyede Yok Bu Uzaylılar Tek Abd Meydana Çıkar Anlayamadım + Bi Çok Gezegene Adım Atıldı Ay'A Bile Madem Uzaydalar Nerdeler Anlayamadık Nedense =)
Eski 01-07-2008   #13 (mesaj-linki)

Alıntı:
Dj-Alp adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Amerikanın Bu İşte Parmagı Var Gibi Geliyo Neden Türkiyede Yok Bu Uzaylılar Tek Abd Meydana Çıkar Anlayamadım + Bi Çok Gezegene Adım Atıldı Ay'A Bile Madem Uzaydalar Nerdeler Anlayamadık Nedense =)
sevgili dj bende senin gibi düşünüyorum , bu konuya yorum yapardım ama jeo-politik olur, space-politik olur fantastiko-politik olur ama illaki politik olur .msjım msx in sınırları dahilinde kalsın diye yorum yapmıyorum.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
dünya dışı yaşam kurandaki yeri, kadihan, kuran da ufolar, kuran ve ufolar, kuranda uzaylılar, kuranda uzaylılardan bahsediliyordu, ucan cisimler uzaylı resimleri, ufolar nerdeler, uzayli cisimler, uçan yıldızlar cisimler,
UFO - Tanımlanamayan Uçan Cisimler (Unidentified Flying Objects) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yasmin Levy - You and Me are Flying to the Sky fadedliver Yabancı Şarkı Sözleri 0 13-09-2008 23:47
Uçan Kelimeler MeLL Flash Oyunlar 2 14-07-2008 18:07
Sedat Uçan - Resule Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 09-04-2008 14:43
Sedat Uçan - Kabristan Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 09-04-2008 14:40
Sedat Uçan - ALLah'ım Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 09-04-2008 14:33
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11339498 saniyede (61.30% PHP - 38.70% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz