Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Yabancı Rock
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-02-2008   #91 (mesaj-linki)
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

elaa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çok gurur verici yanii sen ne sosluydun o belli değil mi tühh yazık
Sen arkadaşlarına rock müzik nedir diye sorduğunda?Ben beste yapıyordum...Sen anne benim sütüm ısındımı dediğin zaman ben depresif metal dinleyip votka bira içiyordum...Sen burda lak lak yaparken ben yeni amatör gruplara destek amaçlı demo albümlerini alıyordum...Sen bu kelimeleri yazmayı düşünürken ben sana vereceğim cevabı düşünüyordum...Ve bi not bana cevap verme sen git özentiliğinle baş başa CB mi TH mi diye özenti düşüncelerle tartışmalara gir...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 14-02-2008   #92 (mesaj-linki)
KettoKero - avatarı

elaa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya aslında çok özür dilerim ne biliyim işte bi an sinirlendim Çok doğru düşüncen
onemri deir
bisi diim mi
eger onlari destekremek istiyosan,kendine bir yor ciz,burda hakriririni ispatramak yerine,sesin guzerse sarkici ol,yada muzisyen.

burda kavga ederek bise kazanmazsiniz =)

satanpist O__O agir ormus ama haksiz deirsin
Eski 14-02-2008   #93 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

haha erikacım katılıorum coluk cocuk bunu tartısıoo arada bende kaynıom
Eski 15-02-2008   #94 (mesaj-linki)
aysm25 - avatarı

AXY_ASİ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
haha erikacım katılıorum coluk cocuk bunu tartısıoo arada bende kaynıom
aassk olsn yhaaa
Eski 15-02-2008   #95 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

canımın ici senimi kattım ben oraya sen benim icin ayrı yerdesin senin önemin büyük bende mucx
Eski 16-02-2008   #96 (mesaj-linki)
elaa

JinguruBerru adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
onemri deir
bisi diim mi
eger onlari destekremek istiyosan,kendine bir yor ciz,burda hakriririni ispatramak yerine,sesin guzerse sarkici ol,yada muzisyen.

burda kavga ederek bise kazanmazsiniz =)

satanpist O__O agir ormus ama haksiz deirsin
zaten konservatuardayım 3 senedir
Eski 17-02-2008   #97 (mesaj-linki)
reita

Özenti CB isimli üyeye (Bana pm atmış ama pm alımını engellemiş );

Sen hala kavga peşindesin galiba. Önce git son yapılan yorumları oku. CBciler de THciler de ayrı kulvarlarda. Birbirlerine benzemiyorlar, ama nedense bazı THciler çıkıp yok CBciler Bill'i örnek almış, onun imajından esinlenmiş filan diyo. Ben buna gülerim çünkü CB Alman bi grup ve Almanya Visual Kei denilen bi Japon Rock akımının Avrupa'daki kalesi. Her sene bir kaç grup Avrupa'da ve özellikle Almanya'da turlar düzenliyo. Yunanistan'da bile bi grup konser verdi. Bizim CB grubunun da açıkladığı gibi müzik ve imajlarında Visual Kei gruplarından esinlenmişler, arada hiç TH'nin adını göremedim ben. Artık onu araya sokan kimse...

Sen de benim söylediğim lafı geri çevirmişsin. THciler ağzından çıkana dikkat ederse kimseye bişey dediğim yok. TH'yi madem o kadar seviyosunuz, neden CB'nin bölümüne yazı yazanların çoğu THci ve hepsi CBye çamur atıyo. Git mesajları bi oku bakalım, kim kime daha çok çamur atmış? Bu bölüm CBciler için, THcilerin bölümünü bulamıyorsanız işte linki;

http://www.msxlabs.org/forum/turkce-...-hakkinda.html

Bu söylediklerim sadece Özenti CB isimli üyeye... Bi grup için de burada gırtlağımı yırtacak değilim. CB de TH de ne akrabam ne de bi tanıdığım...
Eski 17-02-2008   #98 (mesaj-linki)
yusufbugra7676 - avatarı

reita ne zamandır yoktun özlettin kendini
Eski 17-02-2008   #99 (mesaj-linki)
thözgeth 2230

yha cinema bizarre tokio hotel'in olduğu yeri rüyasında bile göremez tokio hotel şu ana kadar 23 ödül almış bi grup cinema bizarre ne şimdi ne de bundan sonra th nin olduğu yere gelemez bu bi gerçekki TOKİO HOTEL BİN KAT DAHA İYİ
Eski 17-02-2008   #100 (mesaj-linki)
aysm25 - avatarı

thözgeth 2230 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yha cinema bizarre tokio hotel'in olduğu yeri rüyasında bile göremez tokio hotel şu ana kadar 23 ödül almış bi grup cinema bizarre ne şimdi ne de bundan sonra th nin olduğu yere gelemez bu bi gerçekki TOKİO HOTEL BİN KAT DAHA İYİ
ne alaka yhaa o senn düşüncen belki ama brda bnu sölemenn baska bi kawgayı baslatabilr nie brda yazıosn kii gt TH DE YAZ ONLARI BNCE.....

reita adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Özenti CB isimli üyeye (Bana pm atmış ama pm alımını engellemiş );

Sen hala kavga peşindesin galiba. Önce git son yapılan yorumları oku. CBciler de THciler de ayrı kulvarlarda. Birbirlerine benzemiyorlar, ama nedense bazı THciler çıkıp yok CBciler Bill'i örnek almış, onun imajından esinlenmiş filan diyo. Ben buna gülerim çünkü CB Alman bi grup ve Almanya Visual Kei denilen bi Japon Rock akımının Avrupa'daki kalesi. Her sene bir kaç grup Avrupa'da ve özellikle Almanya'da turlar düzenliyo. Yunanistan'da bile bi grup konser verdi. Bizim CB grubunun da açıkladığı gibi müzik ve imajlarında Visual Kei gruplarından esinlenmişler, arada hiç TH'nin adını göremedim ben. Artık onu araya sokan kimse...

Sen de benim söylediğim lafı geri çevirmişsin. THciler ağzından çıkana dikkat ederse kimseye bişey dediğim yok. TH'yi madem o kadar seviyosunuz, neden CB'nin bölümüne yazı yazanların çoğu THci ve hepsi CBye çamur atıyo. Git mesajları bi oku bakalım, kim kime daha çok çamur atmış? Bu bölüm CBciler için, THcilerin bölümünü bulamıyorsanız işte linki;

http://www.msxlabs.org/forum/turkce-...-hakkinda.html

Bu söylediklerim sadece Özenti CB isimli üyeye... Bi grup için de burada gırtlağımı yırtacak değilim. CB de TH de ne akrabam ne de bi tanıdığım...

KATILIORM SNAAA

Son Düzenleyen aysm25; 17-02-2008 @ 13:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama