| | #91 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
Sen arkadaşlarına rock müzik nedir diye sorduğunda?Ben beste yapıyordum...Sen anne benim sütüm ısındımı dediğin zaman ben depresif metal dinleyip votka bira içiyordum...Sen burda lak lak yaparken ben yeni amatör gruplara destek amaçlı demo albümlerini alıyordum...Sen bu kelimeleri yazmayı düşünürken ben sana vereceğim cevabı düşünüyordum...Ve bi not bana cevap verme sen git özentiliğinle baş başa CB mi TH mi diye özenti düşüncelerle tartışmalara gir... | |||||
|
| | #92 (mesaj-linki) | |||||
bisi diim mi eger onlari destekremek istiyosan,kendine bir yor ciz,burda hakriririni ispatramak yerine,sesin guzerse sarkici ol,yada muzisyen. burda kavga ederek bise kazanmazsiniz =) satanpist O__O agir ormus ama haksiz deirsin | |||||
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
haha erikacım katılıorum coluk cocuk bunu tartısıoo arada bende kaynıom | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) | |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)canımın ici senimi kattım ben oraya sen benim icin ayrı yerdesin senin önemin büyük bende mucx ![]() | |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) | |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Özenti CB isimli üyeye (Bana pm atmış ama pm alımını engellemiş );Sen hala kavga peşindesin galiba. Önce git son yapılan yorumları oku. CBciler de THciler de ayrı kulvarlarda. Birbirlerine benzemiyorlar, ama nedense bazı THciler çıkıp yok CBciler Bill'i örnek almış, onun imajından esinlenmiş filan diyo. Ben buna gülerim çünkü CB Alman bi grup ve Almanya Visual Kei denilen bi Japon Rock akımının Avrupa'daki kalesi. Her sene bir kaç grup Avrupa'da ve özellikle Almanya'da turlar düzenliyo. Yunanistan'da bile bi grup konser verdi. Bizim CB grubunun da açıkladığı gibi müzik ve imajlarında Visual Kei gruplarından esinlenmişler, arada hiç TH'nin adını göremedim ben. Artık onu araya sokan kimse... Sen de benim söylediğim lafı geri çevirmişsin. THciler ağzından çıkana dikkat ederse kimseye bişey dediğim yok. TH'yi madem o kadar seviyosunuz, neden CB'nin bölümüne yazı yazanların çoğu THci ve hepsi CBye çamur atıyo. Git mesajları bi oku bakalım, kim kime daha çok çamur atmış? Bu bölüm CBciler için, THcilerin bölümünü bulamıyorsanız işte linki;http://www.msxlabs.org/forum/turkce-...-hakkinda.html Bu söylediklerim sadece Özenti CB isimli üyeye... Bi grup için de burada gırtlağımı yırtacak değilim. CB de TH de ne akrabam ne de bi tanıdığım... ![]() | |
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
reita ne zamandır yoktun özlettin kendini | |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
yha cinema bizarre tokio hotel'in olduğu yeri rüyasında bile göremez tokio hotel şu ana kadar 23 ödül almış bi grup cinema bizarre ne şimdi ne de bundan sonra th nin olduğu yere gelemez bu bi gerçekki TOKİO HOTEL BİN KAT DAHA İYİ
| |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |||||
KATILIORM SNAAA Son Düzenleyen aysm25; 17-02-2008 @ 13:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|