Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Yabancı Rock
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-02-2008   #101 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

reita adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Özenti CB isimli üyeye (Bana pm atmış ama pm alımını engellemiş );

Sen hala kavga peşindesin galiba. Önce git son yapılan yorumları oku. CBciler de THciler de ayrı kulvarlarda. Birbirlerine benzemiyorlar, ama nedense bazı THciler çıkıp yok CBciler Bill'i örnek almış, onun imajından esinlenmiş filan diyo. Ben buna gülerim çünkü CB Alman bi grup ve Almanya Visual Kei denilen bi Japon Rock akımının Avrupa'daki kalesi. Her sene bir kaç grup Avrupa'da ve özellikle Almanya'da turlar düzenliyo. Yunanistan'da bile bi grup konser verdi. Bizim CB grubunun da açıkladığı gibi müzik ve imajlarında Visual Kei gruplarından esinlenmişler, arada hiç TH'nin adını göremedim ben. Artık onu araya sokan kimse...

Sen de benim söylediğim lafı geri çevirmişsin. THciler ağzından çıkana dikkat ederse kimseye bişey dediğim yok. TH'yi madem o kadar seviyosunuz, neden CB'nin bölümüne yazı yazanların çoğu THci ve hepsi CBye çamur atıyo. Git mesajları bi oku bakalım, kim kime daha çok çamur atmış? Bu bölüm CBciler için, THcilerin bölümünü bulamıyorsanız işte linki;

http://www.msxlabs.org/forum/turkce-...-hakkinda.html

Bu söylediklerim sadece Özenti CB isimli üyeye... Bi grup için de burada gırtlağımı yırtacak değilim. CB de TH de ne akrabam ne de bi tanıdığım...

efnan bravo abii döktürmüşün gene seda ben
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-02-2008   #102 (mesaj-linki)
elaa

Eski 19-02-2008   #103 (mesaj-linki)
reita

Saol Seda, beni sizler yarattınız
Eski 19-02-2008   #104 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

alkışlıorum abi seni hehe konuyu ne hale cevirdik yaa
Eski 22-02-2008   #105 (mesaj-linki)
Cinema Bizarre 4ewa

TH_TH adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
cinema bizarre bu zamana kadar gelmediyse tokıonun konumuna inanki bundan sonrada gelmez.ewet haklısın cınema bızarre ve tokıo hotel arasında o kadar çok buyuk fark varkı cınema bızarre bı turlu bu farkı dolduramadı.tokıo hotel farklı illa bı grupta butunluk olcak dıe bıseey yok ısteyen ıstedığı tarzı takılır.onemlı olan tutuldular mı tutulmadılar mı?bunun cevabınıda aldıkları oduller verıo zaten.ve ayrıca cınema bızarre hayatta tokıo hotele ozenemez ozenmeye çalışırlarsa kendılerını rezıl ederler.şarkılara gelince cinema bizarrenın sarkıları çok güzel.ama kimseden de ben cinema bizarre dinliyorum şu şu sarkısına bitiyorum diyeni duymadım.nedense herkes tokıo hotel dinlio.

kısacası burda eger cinema bizarre mi daha iyi tokio hotel mi daha iyi dersek kesinlikle TOKİO HOTEL eger arastırırsanız sizde görüceksiniz....

kıvırmakla gay mı olunuo bill ordakılerı costurup memnun etmeye çalışıo eger sız bılle gay dıosanız lutfen su vıdeoyu ısleyınde kım gay gorun yaptıkları hareketler yanı at gozluklerıyle deılde bıraz kendı gozlerınızle bakın o zaman kım gay gorursunuz....

YouTube - Cinema Bizarre Review/Rückblick 2007
tokio hotelin ödülleri bni ilqilendirmes. ayrca hrkes tokio hotel dinliosa ankarada nden antileri çok? cinema bizarre eurovisionda almanyayı temsil edck. tokio hotel nden hic temsil etmedi? halk ii olanı secti iste
Eski 24-02-2008   #106 (mesaj-linki)
reita

Tartışma tekrar başlayacak anlaşılan Bu savaş bitmez...
Eski 25-02-2008   #107 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

haha efo susak bombayı sonra patlatak XD
Eski 25-02-2008   #108 (mesaj-linki)
aysm25 - avatarı

ehehe sedaa
Eski 28-02-2008   #109 (mesaj-linki)
izelschafer

bu siteye girerek bütün bilgileri örenebilirsiniz cok sıcak ve hemen alısabileceğiniz bir sürü bilgi öğrenebileceğiniz bir site bnce mutlaka girin

Son Düzenleyen NeutralizeR; 29-02-2008 @ 00:39. Sebep: link kaldırıldı
Eski 28-02-2008   #110 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

öhööm en bastaki sayfaya bakarsan cinema bizarrenin herşeyini ögrenebilceniz bi site var zaten ayrıca reklam yasak canım eminim sende üyelerimizdensindir
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
cinema bizarre hakkında bilgiler, luminor cinema bizarre, strify hakkında,