| | #131 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
ya ben hem th ve cbcı olarak şunu söyliyim eğer buraya cb özenti bill'e özenio fln demek için girdiyseniz beklemeden geri dönün bence
| |
|
| | #132 (mesaj-linki) | |
zuhahahahah erkek shın
| |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
şarkıları çok süper dinlemeye bi başlıınca bi daha bırakamıosun ama forever or never ın klibinin sonu kötü olmuş iç güsel çıkmamışlar özelliklede tim(shın)çok kötü çıkmış yazılmış mı bilmiom bnde bi yerde cb nin asıl adını okumuştum shin in tim ![]() luminor un felix kiro nun karsten yuu nun dark(gibi bişidi tam hatırlamıom) sitrayfinin sebastian Son Düzenleyen girugamesh; 14-05-2008 @ 18:44. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) | |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)aLLahM yha BaqIn qrUba Laf atMayıN TaMam çIqarDıqlaRı İmaj da Biras ÖzEnMiŞ oLabiliRLeR WeDe qRuß YeNi ÇıqTı demeyin..!!! CB nİn çıqardığı stilin özentiliqle alaqası yoq th ye özenmiş diosunus ya ona içim yanıo ALAKASI YOK almaya da bu grubun stiline benzer bir sürü stil war + gruba yeni çıkmış th ye özenmiş diosunus grubun qruluş tarihi 2006 haziran 15 diqqatinisi büyük bir yoğunlukla çekerim amatör olarak şarkılar yazıorlardı kısa bir süreliğine grub bir ayrılık geçirdi solist ve bass gitar deişti wede daha çok çalışarak albümlerini çıkardılar wede şuan çok müthiş bir hızla ilerliyorlar.TH YE ÖZEN ME İHTİMALLERİ %100000000 De 1 TARZLAR BİLE DEİŞİq BİRİ POP ROCq BİRİ GOTHİc.. lütfen yorumlarda dikkatli olalım..BENDE BİR TH HAYRANIYIM.! | |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)Türkçe öğretmenin kim? ![]() %+&!? | |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)Arkadaşlar bu konuda Gazetto konusu gibi amacının çok ama çok dışına çıkmış görünüyo maalesef.. Gerçektende konuya yazılan cevapların büyük bir bölümü saçma ve bir o kadarda komik duruyo.. Tabiki de fikir ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi dile getirebilir, konu hakkında ki bilgilerinizi paylaşabilirsiniz fakat lütfen bundan sonra bu konuya yazdığınız mesajlarınızda biraz daha ciddi ve biraz daha anlaşılır olursanız sevinirim.. | |
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
bilgilerin için çook tşklr
| |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Yani konuyu ne hale çevirmişsiniz bravo. Bu konunun amacı CB'yi tanıtmak, siz durup dururken "yok Th'ye özenmiş bunlar, bir işe yaramazlar, bıdı bıdı" gibi bir dolu boş laf söylüyorsunuz. Kardeşim isteyen istediği kişiyi dinler, kimsenin kimseye laf atması gerekmiyor. Eğer eleştireceksen adam gibi eleştir, negatif yönleri olduğunu düşünüyorsan söyle, ama bunu üsluplu bir dille yap. Ya da "sevmiyorum" de geç. Ama aslında bundan çok daha önemli bir konu var ki o da Türkçe'yi kullanışınız. Sizin gibiler yüzünden Türkçe yozlaşıyor. İnanın ki bir kaç harf daha fazla yazmak size çok bir şey kaybettirmez. Lütfen bunu bir düşünün. Yani sırf bunları söylemek için üye oldum, düşünün artık sorunun ne boyutta olduğunu. Bir Th fanı olduğumdan utandım gerçekten bunları okuyunca, umarım herkes artık aklını başına toplar da bir daha böyle konuşmalar yaşanmaz. | |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)Cinema Bizarre ![]() | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| cinema 18, cinema bizarre röportaj, cinemax web net, cinemax webnet, cınemax webnet, |