Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik > Yabancı Rock
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-01-2008   #21 (mesaj-linki)
Cinema Bizarre 4ewa
Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

abi yapmayın ya sacmalık yani cinema bizarre ile th nin alakası yok yani Cinema Bizarre tokio hotelden daha iyi bi konuma gelir eminim. yani tokio hotelde bütünlük yok yok biri gothic takılıo öbürü hip hopcu diger ikisine bise demiorm kafalarna göre takılıolar ben tokio hotel de dinliorum we inanın bunu dinledigmi söyledgm zaman "ayy o ezikleri mi dnliosun !" die tepkiler cok sık alıorm. cinema bizarre dediimde. counlukla "o ne ya xD" tepksi alıorm cb yi bilenler süper onlar yaa dio ama

cok uzattm. lafın kısası.. sacmalık ! cinema bizarre tokio hotel özentsi olsaymıs smdiye batmıslardı xD yepyeni bi grup olmalarına ragmn türkiye de onları sewen ksler cok.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-01-2008   #22 (mesaj-linki)
d4rk_geiShA
Re: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)

yau kusura kalmayin yeniyimde ,,bu forumda kayb oldum =P
girmisken bide yaziyim baari biseyler,,
ne cinema bizzare ne de tokio hotel burda tutmuyo valla ,,kime sorarsaniz sorun bu ikisi hakkinda size tuaf tuaf bakarlar
ama tabiiki simdi kimseyi sinir etmek istemem burda siz devam yazisin bende baska yerleri ke$fediyim burda ,,hehe
hayydin byeee
Eski 01-02-2008   #23 (mesaj-linki)
zeynepth

aslında ewt pek alakası yok tarzlarının bnde bi th hayranıyım ve th ye gay bunlar diipte cb ye denmezse burda gerçektn büyük bi saçmalık olur.youtubede bi videosunu izledim bi tenesi aynanın karşısına geçmiş kıvırtıyodu
Eski 01-02-2008   #24 (mesaj-linki)
satoshi sd

hehe senin gocunduun şeyde gay meselesimi hani th ye diosunuz cb yede ben diim olayı ok billde sahnede kıvırtıo meselaaa
Eski 01-02-2008   #25 (mesaj-linki)
TH_TH

Cinema Bizarre 4ewa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abi yapmayın ya sacmalık yani cinema bizarre ile th nin alakası yok yani Cinema Bizarre tokio hotelden daha iyi bi konuma gelir eminim. yani tokio hotelde bütünlük yok yok biri gothic takılıo öbürü hip hopcu diger ikisine bise demiorm kafalarna göre takılıolar ben tokio hotel de dinliorum we inanın bunu dinledigmi söyledgm zaman "ayy o ezikleri mi dnliosun !" die tepkiler cok sık alıorm. cinema bizarre dediimde. counlukla "o ne ya xD" tepksi alıorm cb yi bilenler süper onlar yaa dio ama

cok uzattm. lafın kısası.. sacmalık ! cinema bizarre tokio hotel özentsi olsaymıs smdiye batmıslardı xD yepyeni bi grup olmalarına ragmn türkiye de onları sewen ksler cok.

cinema bizarre bu zamana kadar gelmediyse tokıonun konumuna inanki bundan sonrada gelmez.ewet haklısın cınema bızarre ve tokıo hotel arasında o kadar çok buyuk fark varkı cınema bızarre bı turlu bu farkı dolduramadı.tokıo hotel farklı illa bı grupta butunluk olcak dıe bıseey yok ısteyen ıstedığı tarzı takılır.onemlı olan tutuldular mı tutulmadılar mı?bunun cevabınıda aldıkları oduller verıo zaten.ve ayrıca cınema bızarre hayatta tokıo hotele ozenemez ozenmeye çalışırlarsa kendılerını rezıl ederler.şarkılara gelince cinema bizarrenın sarkıları çok güzel.ama kimseden de ben cinema bizarre dinliyorum şu şu sarkısına bitiyorum diyeni duymadım.nedense herkes tokıo hotel dinlio.

kısacası burda eger cinema bizarre mi daha iyi tokio hotel mi daha iyi dersek kesinlikle TOKİO HOTEL eger arastırırsanız sizde görüceksiniz....

satoshi sd adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hehe senin gocunduun şeyde gay meselesimi hani th ye diosunuz cb yede ben diim olayı ok billde sahnede kıvırtıo meselaaa
kıvırmakla gay mı olunuo bill ordakılerı costurup memnun etmeye çalışıo eger sız bılle gay dıosanız lutfen su vıdeoyu ısleyınde kım gay gorun yaptıkları hareketler yanı at gozluklerıyle deılde bıraz kendı gozlerınızle bakın o zaman kım gay gorursunuz....

YouTube - Cinema Bizarre Review/Rückblick 2007

Son Düzenleyen TH_TH; 01-02-2008 @ 18:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 01-02-2008   #26 (mesaj-linki)
satoshi sd

tokio hoteli devilishdeken hanginiz tanıodunuz be 4 sene yada bilmem kac sene sonra tanıdınız CB ilk cıktıı sene tanındı güzelim ve eminimki Th den iyi bir yere gelicek buna sende emin olsan ii olur sen dream falan gezmemişin sanırım sürekli th sitesinde olursan tabiki ben CB nin su sarkılarını seviorum dien birini bulamazsın ok ben söliiim
forever or never
escape to the stars
love song
with get off
en cok tutulan sarkılarıdır canım ok
Eski 01-02-2008   #27 (mesaj-linki)
TH_TH

tokio hoteli devilishdeken hanginiz tanıodunuz be 4 sene yada bilmem kac sene sonra tanıdınız CB ilk cıktıı sene tanındı güzelim ve eminimki Th den iyi bir yere gelicek buna sende emin olsan ii olur sen dream falan gezmemişin sanırım sürekli th sitesinde olursan tabiki ben CB nin su sarkılarını seviorum dien birini bulamazsın ok ben söliiim
forever or never
escape to the stars
love song
with get off
en cok tutulan sarkılarıdır canım ok
CB 2005 yılında kurulan bi alman grup 2007 de ılk sınglerını çıkarttılar Th 2001 de kurulan bi pop rock alman grubu 2003te devilish albumunu çıakrtıp almanyada çok sevılen bır grup halıne geldıler tam olarak 2005 YILINDA TANINDILAR.aradakı farka bakarsan sende anlarsın.

monsoon
scream
love is dead
ready,set,go

en çok dınlenıp tutulan sarkıları asıl sen
Eski 02-02-2008   #28 (mesaj-linki)
TH_TH

canııım bak th yi seviosan git onun bölümünde öt biz th ye gelip bunlar söledir bunlar böledir diomuus hayır sizin gocunduunus şey CBrın th yi gecicek olması bunun icin herseyi yapıosunuz ama daa cok beklersiniz güzalim ok hadi canım git th bölümünde XXX
doğruları konusmak XXX ise sizin anlama seklınızı bilemem.e biraz gücünüze gitti doğrular normaldir.sen daha çok beklersin CB'n TH'yi geçmesini sadece şöyle bisey dicem

...........

Son Düzenleyen Hi-LaL; 13-02-2008 @ 05:11. Sebep: Uygunsuz uslup nedeniyle düzenlenmiştir.
Eski 02-02-2008   #29 (mesaj-linki)
wedooo

bence CINEMA BIZARRE çok gzl siz abartıyosunuz bill benzemio. we ayriyetten bill benziyemez bill surat iğrenççççç.bunun heç diilse tatlılık war .asıl tokio özentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hee bide tokio kaç yıldır debiniooo dünyada ünlü olabilmek için ama nafileee kaç albüm çıkarttılar ilk defa tutu .bunlar

Son Düzenleyen wedooo; 02-02-2008 @ 18:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 02-02-2008   #30 (mesaj-linki)
TH_TH

wedooo adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bence CINEMA BIZARRE çok gzl siz abartıyosunuz bill benzemio. we ayriyetten bill benziyemez bill surat iğrenççççç.bunun heç diilse tatlılık war .asıl tokio özentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hee bide tokio kaç yıldır debiniooo dünyada ünlü olabilmek için ama nafileee kaç albüm çıkarttılar ilk defa tutu .bunlar
ewet cinema bizarre çok güzel sadece güzel zaten başarılı DEĞİL.zaten Bill'e benzeyemez boşuna kendini yırtma.eğer iğrenç surat görmesem iğrenç diye yutturucaksın.varya cinema bizarre o kadar tatlı ki sorma yani videosunu falan açınca tüylerim ürperiyo.hepsi birbirinden bet...bi tanesi orangutana benzıo bı tane tullu tullu seyler gıymıs aynanın karsısında kıvırtıo.allah askına ya bunları mı savunuosunuz basarılarına bakın bıras ne odul almıslar say bana tokıonun neresı ozentı onuda sole ve ayrıca hangısı daha once çıkmıs buyuk çıkıs yapmıs?cinema bizarrenın kaç albumu var tokıonun kaç albumu var?tokıo kaç odul almıs?

bunları arastır gel ondan sonra burda xxx canım.ılk kez tuttu dedığın albumden oncekılerde çok tutuldu su anda en zor begenen ulke fransa bıle bu albumu dınlıo demek kı bısıler basarıp bı yerlere gelmısler CB????

Son Düzenleyen Hi-LaL; 13-02-2008 @ 05:12. Sebep: uygunsuz uslup nedeniyle düzenlenmiştir.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
cinema bizarre adları,