| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
abi yapmayın ya sacmalık yani cinema bizarre ile th nin alakası yok yani Cinema Bizarre tokio hotelden daha iyi bi konuma gelir eminim. yani tokio hotelde bütünlük yok yok biri gothic takılıo öbürü hip hopcu diger ikisine bise demiorm kafalarna göre takılıolar ben tokio hotel de dinliorum we inanın bunu dinledigmi söyledgm zaman "ayy o ezikleri mi dnliosun !" die tepkiler cok sık alıorm. cinema bizarre dediimde. counlukla "o ne ya xD" tepksi alıorm cb yi bilenler süper onlar yaa dio ama ![]() cok uzattm. lafın kısası.. sacmalık ! cinema bizarre tokio hotel özentsi olsaymıs smdiye batmıslardı xD yepyeni bi grup olmalarına ragmn türkiye de onları sewen ksler cok. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Re: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
yau kusura kalmayin yeniyimde ,,bu forumda kayb oldum =P girmisken bide yaziyim baari biseyler,, ne cinema bizzare ne de tokio hotel burda tutmuyo valla ,,kime sorarsaniz sorun bu ikisi hakkinda size tuaf tuaf bakarlar ![]() ama tabiiki simdi kimseyi sinir etmek istemem burda siz devam yazisin bende baska yerleri ke$fediyim burda ,,hehe hayydin byeee | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
aslında ewt pek alakası yok tarzlarının bnde bi th hayranıyım ve th ye gay bunlar diipte cb ye denmezse burda gerçektn büyük bi saçmalık olur.youtubede bi videosunu izledim bi tenesi aynanın karşısına geçmiş kıvırtıyodu ![]() | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
hehe senin gocunduun şeyde gay meselesimi hani th ye diosunuz cb yede ben diim olayı ok billde sahnede kıvırtıo meselaaa | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)cinema bizarre bu zamana kadar gelmediyse tokıonun konumuna inanki bundan sonrada gelmez.ewet haklısın cınema bızarre ve tokıo hotel arasında o kadar çok buyuk fark varkı cınema bızarre bı turlu bu farkı dolduramadı.tokıo hotel farklı illa bı grupta butunluk olcak dıe bıseey yok ısteyen ıstedığı tarzı takılır.onemlı olan tutuldular mı tutulmadılar mı?bunun cevabınıda aldıkları oduller verıo zaten.ve ayrıca cınema bızarre hayatta tokıo hotele ozenemez ozenmeye çalışırlarsa kendılerını rezıl ederler.şarkılara gelince cinema bizarrenın sarkıları çok güzel.ama kimseden de ben cinema bizarre dinliyorum şu şu sarkısına bitiyorum diyeni duymadım.nedense herkes tokıo hotel dinlio. kısacası burda eger cinema bizarre mi daha iyi tokio hotel mi daha iyi dersek kesinlikle TOKİO HOTEL eger arastırırsanız sizde görüceksiniz....
YouTube - Cinema Bizarre Review/Rückblick 2007 Son Düzenleyen TH_TH; 01-02-2008 @ 18:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
tokio hoteli devilishdeken hanginiz tanıodunuz be 4 sene yada bilmem kac sene sonra tanıdınız CB ilk cıktıı sene tanındı güzelim ve eminimki Th den iyi bir yere gelicek buna sende emin olsan ii olur sen dream falan gezmemişin sanırım sürekli th sitesinde olursan tabiki ben CB nin su sarkılarını seviorum dien birini bulamazsın ok ben söliiim forever or never escape to the stars love song with get off en cok tutulan sarkılarıdır canım ok | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)monsoon scream love is dead ready,set,go en çok dınlenıp tutulan sarkıları asıl sen | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)........... Son Düzenleyen Hi-LaL; 13-02-2008 @ 05:11. Sebep: Uygunsuz uslup nedeniyle düzenlenmiştir. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
bence CINEMA BIZARRE çok gzl siz abartıyosunuz bill benzemio. we ayriyetten bill benziyemez bill surat iğrenççççç.bunun heç diilse tatlılık war .asıl tokio özentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() hee bide tokio kaç yıldır debiniooo dünyada ünlü olabilmek için ama nafileee kaç albüm çıkarttılar ilk defa tutu .bunlar Son Düzenleyen wedooo; 02-02-2008 @ 18:04. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)bunları arastır gel ondan sonra burda xxx canım.ılk kez tuttu dedığın albumden oncekılerde çok tutuldu su anda en zor begenen ulke fransa bıle bu albumu dınlıo demek kı bısıler basarıp bı yerlere gelmısler CB???? Son Düzenleyen Hi-LaL; 13-02-2008 @ 05:12. Sebep: uygunsuz uslup nedeniyle düzenlenmiştir. | |
|