| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
yaa okadar uzun azmısınki okumaktan sıkılıo insan kızım sen nie bu bölüme girion cok sevdin heraldee | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
her insan kendi konuştuklarıla yargılanır canım yargılaman bi gruba deilde sinirini bozan kisilere yapsan daha ii . şahsen ben öle yapmaktayım .
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
ne büyük tesadüfff bende oyle yapıyorum sınırımı bozanlara yorum yapıyorum ve ayrıca ben kımseyı yargılamıyorum.doğruları soyluyorum.eger karsı taraf bıll çok çırkın derse bende ona agzının payını verırım ve buda yargı değıldır | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
canım gruba sölüon sen kisiye deil anlamadın taraflar var o sözleri CB grubu sölemiio ok
| |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
tamam anladım da sen anlamadın demın bırı yazmıs bıll çok çırkın dıye ben onun ıcın soyledım. ben sadece burda Th'nin CB'dan daa ii olduğunu bunuda aldıkları odullerın gosterıdıını soyluyorum bı kaç kısıde bunu ınkar edio | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
inkar etmek deil o sadece CB nin TH yi geciceni savunuolar okadar th nin ödüllerini kim inkar etmişki
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
basarısızlar,bır albumlerı tuttu falan diolar CB'nda gececegıne su anlık ben ınanmıyorum cunku herkes tokıo hotel'ın taklıtı olduğunu sanıp dusman oldular bence oyle bısey yok ama genellıkle tokıo hotel fanları boyle dusunuo bu yuzden yani
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
işte CB fanlarının kızdıı noktada bu aslında bu düsmanlık olmasa bu iki grup fanlarıda kendi gruplarla ilgilense ve laf atmasa herşey daha ii olcak ama sanki kör olmuş gibiler nedendir bilmiorum bu özentilik lafı CB cıktıından beri var ama onlar visual keiden etkilenmiş ve tarzlarını onlara benzetmey calışmış bi grup özenmiş olsalar bile bu visual keiedir bence
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
ewet haklısın aslında ne tokıo hotel ozentı nede cınema bızarre ıkısıde bırbırlerıne ozenmıo bu saçma dusunceyı fanlar çıkarıo hepsinin tarzı farklı saç tıplerı sarkıları bıle farklı neresı ozentı oluo anlamadım.cinema bizarre kotu bı grup deıl ama daha adını duyuramamıs bı grup (bence)
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| www yabancı cinem com tr, yabancı cınema, yabancısinsma otsl, |