| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Cinema Bizarre Cinema Bizarre Türkiye Fan sitesi henüz yeni açıldığı için pek fazla üyemiz yok. Eğer üye sayısı ve paylaşım oranı artarsa sitemizi profesyonelleştireceğiz desteklernizi bekliyoruz. | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında)
Katılıyorum sana arkadaşım ya özenmeye çalışsalar bile TH gibi olamayacaklarını gayet herkes biliyor şarkılarına bir lafımız yok bazıları hoş güzel ama stil olarak iyi değiller ![]() 3.resimde Bill'in bakışını atmış ona da bi lafım yok ama benim kanım ısınmadı bu gruba doğru söylemek gerekirse | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
efet haklısınız canlarım resmen th özentisi | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
O SATANİSTEN BAŞKA BİRİ OLAMAZ
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |||||
satanist derken:s
![]() neyse ee nerede kalmıştık herkes kendi düşüncesinde özgür ve herkes kendine görede haklısdr ben özenti diyorum Son Düzenleyen CB Yalan TH Gerçek; 12-02-2008 @ 23:59. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
solist biraz tatlı olabilir ama TH bende farklı yani =) | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
ayh nicklere bak yhaa ölcem şimdik | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cinema Bizarre (Cinema Bizarre Kimdir? - Cinema Bizarre Hakkında) Arkadaşlar; Bundan sonrasında düşüncelerinizi ifade ederken kullandığınız usluba ve kelimelere lütfen daha fazla dikkat ediniz. Hoş ve seviyeli sohbetler/paylaşımlar dileklerimle sevgiler... "MSXLABS Site Yönetimi" adına Hi-LaL Bilgilendirme Notu: Forum kurallarımız gereği bir üyenin birden fazla nick kullanması yasaktır. Bilgilerinize! | |
|