| | #1001 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler 1 | |
|
| | #1002 (mesaj-linki) | |
|
| | #1003 (mesaj-linki) | |
|
| | #1004 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler 1GEÇİNCE ÜŞÜMESİ KALBİMİN Sevgiler büyüttüm kır çiçeklerinden, güneşin kanını emen... umutlar yeşerttim bahar renginde al yeşil. dağlarda kar erirken ceylanlar emzirdim. melekler uyandırdım her tan ağardığında. toplamak için düş kırıklarını aynalardan, mavi bir kuş tutup avuçlarıma, yıldızlarla selam yolladım dağ doruklarından dudaklarıma ah ve rüzgar iliştirip bekledim her gece gelmedin Asrevya! ... Upuzun köprüler kurdum içimdeki yolculuklara, beyaz günlere uzandım, beyaz atlarla sana kavuşmak için. sana getirsinler diye umutlarımı, güvercinler besledim... dudaklarımın arasından inleyen bir kaval sesiyle, özlemlerimi gönderdim, yalnızlık ve hüzün diyarından... bilmedin Asrevya! ... Ak alınlı taylar koşarken alnımın çayırlarında al türkülerle inledim lekesiz sabahlara her bahar özlemler kanatıp gecelerin sayfalarında mavi rüzgarların terkisinde sevgiler yolladım sana çoğaldıkça çoğaldı çılgınlığım, kanımda milyonlarca yıldız tutuştu, alevler içinde parlayan nehirler aktı yüreğime. her suyun sesine bir damla gözyaşı bıraktım senin için görmedin Asrevya! ... Bilki sensiz uzak bir dağbaşı yalnızlığıyım şimdi yoksan ürpertilerde tiril tirildir yapraklarım seni özlemenin korkunç rüzgarıyla, göğünü ve yönünü yitirmiş göçmen bir bulut gibi bırakırım kendimi uçurumlardan... Hasret ateşine bürünürken geceler uzun ayrılıkların dağladığı sevdalarda korkunç alevler içirdim seni seven yanıma... bir yanım iç çekmeyi ögrendi, bir yanım acı çekmeyi ve ardından oturup ağladım küskün ırmaklar gibi karışıp gitti gözyaşlarım çağlayanlara... silmedin Asrevya! ... Ey kırçıl saçlarımda yıldız tutuşturan alıp savuran yangınlara hazan bahçelerinde yaralı bir güldür şimdi kalbim dört mevsim aşkı kanayan sen ki, yüreğimde demlenen aysın her gece gözlerimde çiçeklenen aşk uzun saçlı hasretimsin geçen bütün mevsimlerde seni bekledim gelmedin Asrevya! ... Özlemlerle yaralı bir yağmur bulutuyum şimdi firari bir hüznün girdabında yitirdim güldesenli sevinçlerimi bil ki, çağlayan bütün nehirler benim gözlerimdir benim yüreğimdir ağlayan bütün denizler su içtiğim bütün pınarlarda seni susarım düştüğüm her uçuruma bir tutam çiçek bırakır gibi bir tutam kor ve bir demet gözyaşı bıraktım gelmedin, görmedin, bilmedin, silmedin Asrevya! ....... Bir gün gökyüzü gülünce ve geçince üşümesi kalbimin uzaklardan çok uzaklardan, acılar ve korkular diyarından bütün hasretleri yükleyip yüreğimin yangınına upuzun yollardan çıkıp geleceğim sana... Bekle Asrevya! ... ve dudaklarından “seni seviyorum” diyen sesinin rüzgarıyla öleceğim... Nuri Can | |
|
| | #1005 (mesaj-linki) | |
|
| | #1006 (mesaj-linki) | |
|
| | #1007 (mesaj-linki) | |
|
| | #1008 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler 1![]() | |
|
| | #1009 (mesaj-linki) | |
|
| | #1010 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler 1![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arşiv, resimli, Şiirler |
Resimli Şiirler -2- [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dini Şiirler / İlahiler | ExTaSy | Müslümanlık/İslamiyet | 446 | 1 Hafta Önce 09:35 |
| Resimli Şiirler -4- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 2624 | 28-07-2009 00:31 |
| Resimli Şiirler -3- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 2553 | 01-01-2008 19:39 |
| Duygu Yüklü Şiirler | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 1 | 04-02-2007 21:40 |
| Resimli Şiirler -1- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 3738 | 05-11-2006 19:51 |