| | #1001 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularOkumadığı bir kitabı illa da okudum diyenler varsa, o kitap bir başarıdır. (Los Angeles Times Gazetesinden) | |
|
| | #1002 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular
bir ailm ben alimim demez
| |
|
| | #1003 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular İyiliğe iyilik her kişinin kârı, kötülüğe iyilik er kişinin kârı. İyilik yapan bir kişiye iyilik yapmak kolaydır. Doğal olan bu tavrı hemen herkes gösterebilir. Önemli olan kötülüğü dokunan birine iyilik edebilmektir ki, bunu herkes yapamaz. Bunu ancak mert, faziletli ve olgun kimseler başarabilir. | |
|
| | #1004 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularYarın göz açtırmayacak olanlar, bu gün göz yumduklarımızdır. (Ş.) | |
|
| | #1005 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Dostluk para gibidir elde edilmesi kolay, korunması zordur. Samuel Butter | |
|
| | #1006 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular TÜRK YA ÇEKİÇ OLMUŞTUR YADA ÖRS ARADAKİ DEMİR OLAMAZ.... | |
|
| | #1007 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularŞeytanın hakkında konuşmayın.Gençlerin kalbinde merak uyandırır. Siyu Kabilesi | |
|
| | #1008 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Yenilmesi gereken ilk düşmanlar, öfke ve umutsuzluktur. Alain | |
|
| | #1009 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularDoğum yapan her şey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatın dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere değişmeye başlamış olacaktır. Mohawk Kabilesi | |
|
| | #1010 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Ağlamayan çocuğa meme vermezler. Hakkımızın yendiği yerde susup sonuca katlanmak doğru değildir. Susar, sesimizi çıkarmaz, hakkımızı aramazsak kimse bize yardım elini uzatmaz; hakkımızı vermez. Onun için hakkımızı arama yoluna gitmeli ve bu yolda sesimizi duyurmalıyız. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Özlü Sözlü Doğrular Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demir Özlü (Demir Özlü Kimdir? - Demir Özlü Hakkında) | TiglonBoYs | Edebiyat tr | 0 | 27-07-2008 12:03 |
| Sözlü Anlatım | Blue Blood | Edebiyat | 4 | 02-06-2008 15:37 |
| Zostrich - Yamalı Doğrular (Full Albüm) | _ramses_ | Underground Albümler | 0 | 22-04-2008 13:31 |
| Sözlü Tarih Nedir? Sözlü Tarih Hakkında | Blue Blood | Tarih | 0 | 22-10-2007 15:22 |
| Tezel Özlü (Tezel Özlü Kimdir? - Tezel Özlü Hakkında) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 14-11-2006 02:17 |