| | #1011 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular![]() | |
|
| | #1012 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular ne kadar bilgili olursan ol senin bilgin karşındakinin anladığı kadardır | |
|
| | #1013 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Yaşamaya zaman ayırın, zira zaman bunun için yaratılmıştır. Goethe | |
|
| | #1014 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularKalabalıkların kafası çok, aklı yoktur. (?) | |
|
| | #1015 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularKurtlarla dost ol, ama baltayı elinden bırakma.. ramrod | |
|
| | #1016 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularGebermek yerine ölmeyi tercih ederim. (Drieu La Rochelle) | |
|
| | #1017 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Anlatırsan unutulur, gösterirsen hatırlanır, yaptırırsan öğrenilir. Anonim | |
|
| | #1018 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Yanlızlığa Bir Adım yanlızlığa her gün bir adım atıyorum yavaş yavaş ne sevenim var ne sevdiğim yürüyorum yollarda bir yuva bulmak için aydınlık bir yer bulmak için düşüyorum yollara. i.k </B> | |
|
| | #1019 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularSuçlar insanların yüzünde görünseydi, aynalar satılmazdı. | |
|
| | #1020 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler. Bir şeyin çok kıymetlisi bulunmazsa daha aşağı değerde olan kıymet ve itibar kazanır. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Özlü Sözlü Doğrular Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demir Özlü (Demir Özlü Kimdir? - Demir Özlü Hakkında) | TiglonBoYs | Edebiyat tr | 0 | 27-07-2008 12:03 |
| Sözlü Anlatım | Blue Blood | Edebiyat | 4 | 02-06-2008 15:37 |
| Zostrich - Yamalı Doğrular (Full Albüm) | _ramses_ | Underground Albümler | 0 | 22-04-2008 13:31 |
| Sözlü Tarih Nedir? Sözlü Tarih Hakkında | Blue Blood | Tarih | 0 | 22-10-2007 15:22 |
| Tezel Özlü (Tezel Özlü Kimdir? - Tezel Özlü Hakkında) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 14-11-2006 02:17 |