| | #1031 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularDüşünce, düşüneni değiştirir. (F. David Peat) | |
|
| | #1032 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularKomşun hakkında hüküm vermeden önce, iki ay onun makosenleriyle yürü! Cheyenne Kabilesi | |
|
| | #1033 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Güller Açsa Ne zaman güller açsa Yeşil gözlü çocuk doğar Ellerinde rengarenk güller Ne zaman güller açsa Bir adam ölür şafak da Ne zaman güneş açsa Güller açar Sahi burası neresi...... Ne zaman Güneş açsa Güller solar </B> i.k | |
|
| | #1034 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrularİnsanların düşünme zahmetinden kurtulmak için yapamayacakları hiç bir şey yoktur... (Thomas Alva Edison) | |
|
| | #1035 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Hayat kısa, vazife ağır, fırsatlar geçicidir. Socrates | |
|
| | #1036 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularYaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene , hiç kimse yardım etmez. Pestalozzi | |
|
| | #1037 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularAkıl hazır değilse, göz göremez (Emilie Serge) | |
|
| | #1038 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Acemi nalbant gibi kah nalına vurur, kah mıhına. Söylediği sözlerle yaptığı işler arasında tutarlılık yoktur. Bunu da genellikle bilmeyerek yapar. | |
|
| | #1039 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularParayla satın alınabilecek kadar değersiz şeylerin peşinde koşmaya vaktim yok (.) | |
|
| | #1040 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular İnsan gençliğinde öğrenir, yaşlılığında anlar. Eschenbach | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Özlü Sözlü Doğrular Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demir Özlü (Demir Özlü Kimdir? - Demir Özlü Hakkında) | TiglonBoYs | Edebiyat tr | 0 | 27-07-2008 12:03 |
| Sözlü Anlatım | Blue Blood | Edebiyat | 4 | 02-06-2008 15:37 |
| Zostrich - Yamalı Doğrular (Full Albüm) | _ramses_ | Underground Albümler | 0 | 22-04-2008 13:31 |
| Sözlü Tarih Nedir? Sözlü Tarih Hakkında | Blue Blood | Tarih | 0 | 22-10-2007 15:22 |
| Tezel Özlü (Tezel Özlü Kimdir? - Tezel Özlü Hakkında) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 14-11-2006 02:17 |