| | #981 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular
dün yanın en kovetli insanı sinirliyken sinirine hakim olandır Hz.Muhammet.(SAV) | |
|
| | #982 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularEğri Olsam Yay Gibi, Elde Tutarlar Beni. Doğru Olsam Ok Gibi Yabana Atarlar Beni | |
|
| | #983 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Denebilir ki, hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir tek şeye ihtiyacımız var; Çalışkan Olmak! Servet ve onun doğal sonucu olan rahat yaşamak ve mutluluk, yalnız ve ancak çalışanların hakkıdır. Mustafa Kemal Atatürk | |
|
| | #984 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Aşka Dair Aşk dediğin narin bir çiçektir Ve çiçekler dalında güzeldir. Sevmekten korkma birtanem, İnsanlar sevdikçe yücelir... </B> | |
|
| | #985 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularBaşkalarının kusurlarını tartarken, parmağıyla terazinin kefesine bastırmayan insan pek enderdir. (Baron Langenfauld) | |
|
| | #986 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularKonuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak sanattır. (Goethe) | |
|
| | #987 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular Değdimi Sevdamızı yazdım taşa Seni sordum uçan kuşa Neler ettin sen bu başa Ettiğine değdi mi ? Türkü yaptım seni saza Çaldım seni yaza yaza Bırakmazdım bir arsıza Gittiğine değdi mi ? Mevsim olup döndün güze Kanıp gittin yalan söze Ne diyeyim ben bilmeze Bilmeyene değdi mi ? Ateşten bin beter yaktın Beni uçuruma attın Toprağın misali bastın Bastığına değdi mi ? i.k | |
|
| | #988 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularYanlış yoldaki çıkışlar da iniştir. (Orhan Yalçın) | |
|
| | #989 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü Doğrular D.Y Yakalamaya çalışma onu çünkü onu yakaladığında sen de yakalanırsın onun gibi. Bırakmaya çalışma onu bırakırsan bırakırlar seni o anda hiç farkına varmasın… i.k | |
|
| | #990 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Özlü Sözlü DoğrularHayatımda hiç bir zaman bir ağaç kadar güzel bir şiir görmedim. Şiirleri yazan benim gibi çılgınlardır. Fakat ağaçları yapan Tanrı'dır. (W. Longfellow) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| doğrular, sözlü, Özlü |
Özlü Sözlü Doğrular Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demir Özlü (Demir Özlü Kimdir? - Demir Özlü Hakkında) | TiglonBoYs | Edebiyat tr | 0 | 27-07-2008 12:03 |
| Sözlü Anlatım | Blue Blood | Edebiyat | 4 | 02-06-2008 15:37 |
| Zostrich - Yamalı Doğrular (Full Albüm) | _ramses_ | Underground Albümler | 0 | 22-04-2008 13:31 |
| Sözlü Tarih Nedir? Sözlü Tarih Hakkında | Blue Blood | Tarih | 0 | 22-10-2007 15:22 |
| Tezel Özlü (Tezel Özlü Kimdir? - Tezel Özlü Hakkında) | BARIŞ | Edebiyat tr | 0 | 14-11-2006 02:17 |