| | #501 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz Gece ve Gündüz Yanlış mıydı bütün korkularımız korkularımızın arkasına saklanıp bir şeylere Haksızlık mı ettik hayatın bize yaptığı gibi Ben gecenin karanlığından değil gündüzden korkuyorum Kefenin rengi beyaz değil miydi gündüz gibi aydınlık Mezar taşımız ya Gece dürüsttür saklar bütün ayıplarımızı, Dürüsttür işte kimler kötü söyler gece Gece cömerttir unutturur, unutmak istediklerimizi Gece, sevecendir alır bizi koynuna vardırır sabaha uyutur bizi kendisi uyumadan Gece, dünyanın kendi doğası vardır güçlüler görür sabahı Gecedir bizi aşka getiren Ve gecenin karanlığı değil midir gündüzün hayallerini verdiğimiz Gece insaflıdır unutturur bütün acıları Gece değil midir aynaya bakmadan sokağa çıkabildiğimiz Oysa gündüz kalleştir bütün acıları serer önüne Gündüz değil mi herkesin maskeyle dolaştığı Gündüz değil mi iyiyi kötüyü saklayan O değil mi bizleri ayrılığa iten O değil mi hayallerimizi ümitlerimizi yutan O değil mi bütün bunları yapan Gündüz çığırtkandır geceye kadar bize bizleri duymamamız için neler yapmıyor ki Yok yok biz yanlış şeylerden korkup iyi olana haksızlık yapmışız ve ben her karanlıkta aydınlıktan korkuyorum işte... isimsiz kral </B> | |
|
| | #502 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz
TİTREDİM Korktum karanlıktan korkmadıgım kadar aydınlık titretti bedenimi, gözlerimde yalancı insanları gördüm onlara yabancı kaldım bır rüzgar kadar uzaklarda agladım gozyaslarım kızıl nehırlere karıstı boguluyordum ellerıme kramp gırdı sankı ıcınden cıkamıyordum Dunya yalan soyluyor bana sevıyorum demek ıcın canımı yakıyorlar dızlerıme kadar bır agırlık ıcnde kaldım yuruyemıyorum eskısı gıbı mezarlaın cınde kaldım ve bır ses artık benı yanına cagırıyor bu dunyaya ayıt degılsın dıyorlar dunyada sana aıt degıl dıyorlar cennet ıle cehennem arasında kaldım ınsanların gunahlarını ben fazlası ıle odedım | |
|
| | #503 (mesaj-linki) | |
| ergül coşkun,un kalemınden Şiirler arkadaşlar bu şıırler 1965 ten bu yana kendı yazdıgım sıırlerdır. Bır gun cıkarsa bu can bedenden Senıde goturecek unutma Baskaları aglarsa bas ucumda Sen ağlama ağlattıgın gunlerı unutma. Tabuta koyarlarken cansız bedenımı Sakın sen yaklasma elımı tutma Doktugum gozyaslarımı hatırla Senın ıcın oldugumu unutma Zalımce kıydın bana unut dedın unutma Baskalıryla bır tuttun bır degılım unutma Sevdım senı olesıye yemınler ettım Unutmayacagım dedın sakın unutma Sende seversen bır gun benı hatırla sevmek nasıl bır seymıs o zaman anla Zalım olsun sevdıgın sende cok agla Kara sevdaya tutul karalar bagla Donersen bırgun dıye goz yası dokuyorum İntıkam yemını ettım unutmuyorum Ahım tutacak kara sevdalı bulut Bende dıyecegım ozaman unut sende unut __________________ MEHMEDIN TURKUSU Mehmedım topla daglara cıkarım Tufek omuzumda sungu takarım Sehıt olur topraklarda yatarım Yıgıdım mehmedım ben mehmetcıgım Asker turkusu soylerdı anam Vatan bekcısı ol derdı babam Bızım topragımız bızım bu vatan Olmez ama uyanmaz bır uyuyan Anadan bır mektup yardan bır resım Sehıt mezar tasımda sadece ısmım Yavrular gerıde kalsada yetım Savasım vatan ıcın ben mehmedım ******************************* ![]() soruyorlar bana asıkmısın evet asıgım ama kıme tapıyorum ama nıye bır kısıye asık oluyorsun adeta ona tapıyorsun sevgıden anlamıyor sımartıyorsun ardından kem laf duyup kahroluyorsun soruyorlar bana asıkmısın evet asıgım ama kıme asıgım tum yaradılana dogaya yesıle yaslıya agaca cıcege genclıge asıgım tum yasayan canlılara ıcım sevgı sevkat dolu dogrulugunda tek yolu yaradılanı severım yaradandan oturu Son Düzenleyen ergülcoskun; 19-10-2007 @ 18:42. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #504 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz KALBİMİZ NEDİR Kİ? Etten bir parça. O kalbi acılar,mutluluklar ve aşk doldurunca kalp oluyor. Etten ve kandan oluşan bir parça nasıl olurda büyük acılar, mutluluklar yaşar. Aşkı tadar en acı haliyle tam mutluluğun ortasında en büyük yarayı alır, ayrılık yarası ile bin parçaya bölünür kalp. Yalnızlığın ve sızının tam ortasında kalmıştır. Yaralar zamanla kabuk bağlasa da o kabuğun altında hep iz kalır. İçten içe kanar sevdanın yarası kabuk altında. Geçer mi cam kırıkları? Hangi cam kırılınca eski halini alır. Hele kırılan kalp olunca kalır cam kırıkları sarsanda yaralarını izi kalır bir köşede… | |
|
| | #505 (mesaj-linki) | |
| ARKADASLAR YARİŞMAYA GİRECEK TAVSİYENİZ GÖZLERİNBİR SANDAL BİR KÜREK VAR GÖZLERİMDE BİR DE SANA TUTKULU OLAN SERSERİ GÖNÜLLÜ BİR ADAM DEMİR ATACAK LİMAN ARANİYORUM AMA BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM GÖZLERİN İÇİNDE DÖNÜYORUM BİR OYANA BİR BUYANA AMA YİNE DE BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM TAMAM OLDU DİYORUM DEMİR ATACAM DİYORUM SÖZLERİN RÜZGER GİBİ ÇARPİYOR UZAKLAŞTIRIYOR KIYINDAN BENİ AHHH ŞU SERSERİ GÖNLÜM YİNE Mİ BUGUN DE ACİ ÇEKECEK SANA SONA KAVUSAMAYACAK Son Düzenleyen Blue Blood; 23-10-2007 @ 11:33. | |
|
| | #506 (mesaj-linki) | |
| sevişmiyoruz ki biz...ıslak tek nefes dudaklarım da bi gidip bi geliyor... biz sevişmiyoruz ki onunla duymuyoruz ki yanmıs yıkılmışş hep yarısıyoruz o mu ben mi en cok kım sevecek... kım hıssedecek... en tenha saat yanlızız kayıp gidiyorum seyirlik sevgılıden ıkı nefes bi gidip geliyor sevişmiyoruz ki biz onunla... bilmiyoruz da... kiimmiş sevişmek? yarısıyoruz biz en cok kim sevecek.... döküyoruz silemedıklerımızı unutmak ıcın yagma edılen öpüşler dııl bunlar.... o baskaydı ıslak ve tek nefes bi gidip bi geliyor... sevişmiyoruz kı bız onunla yarısıyoruz en cok kim titreyecek.. . cıplakdı masalım da bitimsiz... görmeyin öbek öbek taşıcam bu gece eteklerimden... zayıflık mı bu? sana doyamamak... sonra uzun uzun dokunmak.. düştü düşecek.. oluyor.. cıglasıyor öpüşler... pırıl pırılız... akan lavlarımız da arıyoruz öpüşlerimizi bız sevısmıyoruz kı onunla yarısıyoruz en cok kim irkilecek... akıl terk de şimdi kemer altından uzakda dizginleyemedıklerımız... dolaş yüzüm de evcilik oynayalım seninle bitkin düşelim sönelim ısıtalım yorgan altından soguk tutkularımızı bi aşk yaratalım cogalalım her öpüş de karsı koyamayalım şahlanalım gece de... eritelim değemedıklerımızı... . öle bi atış ki bu bi gidip bi geliyor sevısmıyoruz kı bız onunla yarısıyoruz en cok kim ihlalde.... kekremsi bakışları ıslak dudakları gibi.. nefes alıslarımız cırılcıplakdı.. bilirsin bı tad vardı.. ateşin adı sende uzan bana biraz ıslak ıslak... fazla bu görkem bu tene.. yarım bi gülüş bırakma uzerime... manzaranın tozu talan etmesin gizimde.. asrın büyük oyununu oynayalım.. bi gidip bi gelelimm... soguk... ıslak... başıboş... sevişelim senınle...... ebru ezircan(cadıı) yanlız yenı konu demıstım ben sanırım onun ıcın farklı bı yere acılmıs şiir.. | |
|
| | #507 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz İsimsiz ŞiirÇok uzaklarda tanıdığım, Yada tanımaya çalıştığım bir insan var. Çok uzaklarda hayallerle yaşayan. Hep aşkı arayan. Ama bulamayan. Bir insan var uzaklarda. Bir gölün kıyısına çekilmiş. Sevgilisini karanlık gecelerde bekleyen. Gecenin karanlığında yıldızların ışığıyla kaybolmak ve seni aramak. Bir masalın içindeyim şimdi. Hayallerin süslediği. | |
|
| | #508 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz GEL NE OLURSUN Ruhum bedenimden çıkmadan Gözlerim karanlığa kapanmadan Kefeni giymeden Kara toprak üstüme atılmadan Gel ne olursun Ölüm kapımı çalmadan Ecel başucumda beklemeden Musalla taşına yatmadan İsmim mezar taşına yazılmadan Gel ne olursun Salalar okunmadan Namazım kılınmadan Tabuda konulmadan Yaşlı gözler beni yolcu etmeden Gel ne olursun | |
|
| | #509 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin Şiirleriniz Bana Yokluğunu Anlat Bildiğim bir şey söyle bana Mesela adımı söyle Beni sevdiğini Benim seni sevdiğimi Seni sevdiğimi bildiğini söyle Gözlerinde hüzün bulutları Gözlerin dumanlı Ne zaman gözlerine baksam Gözlerin kanlı Bildiğim bir şeyler anlat bana Ağlamaktan bahset bana Ne zaman saate baksam Hep ayrılık vaktidir Süzülür ellerin ellerimden Tül gibi hafiften Bana bildiğim şeyler anlat Mesela ayrılık gibi Avaz avaz yankılanır Odamda geceleri yalnızlık Kulaklarımda çınlar Yokluğunun sesi Bana en iyi bildiğim şeyi Bana yokluğunu anlat | |
|
| | #510 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sizin ŞiirlerinizSevgimi ?= ölümüne... Aşk mı ?= çok ateşli... Para harcamak mı ?= limit tanımıyoruz.. İçmekmi ?= sabahlara kadar... Gezmek mi ?= ayaklarımız şişinceye dek... Dostluk mu ?= dostumuz için can veririz... Korku mu ?= sadece Allah... Huzur mu ?=işte bizde bu hiç yok ŞeReFsiZ SEVDİĞİM OlAcAğıNa, DeLiKaNLI DüŞmaNıM OlSuN ! ! ! ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Şiirleriniz |
Sizin Şiirleriniz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sizin Yazılarınız | Blue Blood | Yazın Hayatı | 135 | 1 Hafta Önce 00:58 |
| Sizin SIFIR'ınız | Blue Blood | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 1020 | 20-09-2009 00:14 |
| Yönetmen Koltuğu Sizin | Blue Blood | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 30-03-2009 00:29 |
| PC'niz Sizin Yüzünüzü Tanısın ve Açılsın | NervouS | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 16 | 08-06-2008 12:14 |
| Sizin Hiç Babanız Öldü mü? | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 21 | 03-01-2008 10:28 |