| | #1 (mesaj-linki) |
Gitmek mi Kolay? Yoksa Kalmak mı? GİTMEK Mİ ZOR?YOKSA KALMAK MI?GÜLE GÜLE DİYEBİLMEK Mİ?YOKSA HOŞÇAKAL DİYEBİLMEK Mİ?ARDINDA BIRAKTIĞIN SAHİLE,SEN VURACAKSAN BAHARLAR SENİN RENGİNDE ÇİÇEKLER AÇACAKSA,OLMADIĞIN HALDE KUMLARA İLÂN-I AŞK YAZILACAKSA,BIRAKMAK MI KOLAY,BIRAKILMAK MI? SEN GİTTİN YA;YARIM KALDIM… SÖZLERİM YARIM,OKUDUKLARIM YARIM,GÖRDÜKLERİM,BAKIŞLARIMIZIN YARISI… ADIMLARIM YARIM,YÜREĞİMİN ATIŞI YARIM,CÜMLELERİMİN “ÖZNE”Sİ YOK;YARIM…. ORTADAN İKİYE BÖLÜNMÜŞ SEVGİ SÖZCÜKLERİ GİBİ,SULARIN KESİK AKMASI GİBİ,YARIM GİBİ YARIM… SÖYLEYEBİLDİKLERİMİN,YAZABİLDİKLERİMİN YARISI OLDUĞU GİBİ… SEN GİTTİN YA;YAŞADIKLARIMIN YARISINI DA GÖTÜRDÜN…MERHABA DİYEBİLMEK Mİ ZOR?HADİ EYVALLAH DİYEBİLMEK Mİ YOKSA?KOLAY OLAN… BERABERKEN YAPTIKLARIMIZIN,YARISINI YAPABİLİYORSAM VE ŞEKERİN KALMAMIŞSA ŞEKERİ VE TUZUN DA TUZU…HAYAT TADINI BURUKLAŞTIRMIŞSA,HÜZÜNLÜ BAKIYORSA AYDINLIK,GECE GİBİ…EKSİK DEĞİL Mİ BİR YANIMIZ?.. KOLAY OLAN… ARKANA DÖNÜP EL SALLAYABİLMEK Mİ?YOKSA,YÜREĞİMİN YARISINI GÖTÜRDÜĞÜNÜ BİLDİĞİN HALDE,ZORAKİ GÜLÜMSEYEBİLMEK Mİ? SEN GİTTİN YA;YARIM KALDIM… GİTMEK Mİ HÜZÜNLÜ?YOKSA KALMAK MI BURUK?İÇİMDE DÖRT NALA KOŞAN AYRILIK,SENDE KALAN PARÇAMI MI ARIYOR?..ELLERİNİ Mİ?..GÖZLERİNİ Mİ?..HER YERİM SENDE KALDI,HER YERİN BENDE… DAHA NE ARIYOR Kİ BAHANE,YARIM SENDE,YARIN BENDE KALMIŞKEN?...ARDINDAN EL SALLAYABİLMEK Mİ KOLAY?.. YÜREĞİMİ GÖTÜRDÜĞÜNÜ BİLDİĞİN HALDE GİDEBİLMEK Mİ? Son Düzenleyen NoRanynn; 26-02-2006 @ 00:03. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Gitmek mi KoLay? yoksa KaLmak mı? bence kişiye göre degışıyor. eğer uzagımdakıne kalmak gitmek .ama yakınımdakıne dersek gitmek kolay bence.. valla bende anlamadım ne dedığimi. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
zor bir soru GITMEKMI? KALMAKMI? gitmekmi zor kalmakmıı bilmiyorum hayatta herşeyii yendimm kötülüklerii,zor günlerii,ölümlerii,bir kendimii yenemedim. kendi kararsızlığımıı, ne yapmalıyımmm bılmıyorumm bu kadar zormuu yaşamakk, karar vermekk hayata dairr özgür olmak istiyorumm artıkk bir kuş gibii kanat çırpıpp uçmakk başka diyarlaraa korkuyorumm bu kezz yenilmektenn korkuyorumm kendii kabugumaa çekiliyorumm salyangoz misalii kafamı çıkarıpp hayat bakmaktann ezilmektenn korkuyorumm eyy hayatt itiraff ediyorumm işteee SENDEN KORKUYORUMMM... yorgunumm... takvimlerden haberim yok artıkk bugunn gunlerdenn neydii hangii aydayız? bıraktımm artıkk bır rüzgara bedenimii hadii savurr nereye savuracaksann bitsinn artıkk buu çilee. nerdee o deliii doluu günlerr.. nerdee oo hesapsızcaa yasanan güzel günlerr, ama yaaa şimdiii aynalarr düşmann olduu bana baktığımdaa kendimii göremiyorumm artık. gördüğümsee kimm bilmiyorumm.. bu yüz kime aitt. bu bakışlarrr.bu sahtee gülüşlerr.. bu hayattann bıkmışşş bedenn nedenn bu korkularr.. neden bu yanlızlıkk.. neden bu karasızlıkkk.. çekipp gitmek istiyorumm artıkkk BİLMEDİĞİMM HAYATLARAA ama bilmiyorumm.. GİTMEK Mİ ZOR, KALMAKMI?? Kendime cok sorup ama bir turlu cevap veremedigim bir soru | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Gitmek mi KoLay? yoksa KaLmak mı? NE KALANA GİT DERİM, NE DE GİDENE DUR !! GİDEN GİDER ZATEN !1 | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Gitmek mi KoLay? yoksa KaLmak mı? Gelmedin Ölesiye bağırdım Seni haykırdım sessizliğine Sen gene duymadın... Öylesine yokoldum ki yokluğunda Heryerim sensin Ama sen benim değilsin... O kadar bekledim ki rüzgar esmesini, Esince seni getirmesini, Ama o rüzgar hiç esmedi... O kadar gözledim ki yolunu, Geçen bütün arabaları saydım, Ama hiç birinden sen inmedin... O kadar çok şarkı dinledim ki, Gelince "işte bu bizim şarkımız" diyebilmek için Ben şarkımızı buldum Ama sen hala gelmedin Son Düzenleyen GusinapsE; 25-06-2006 @ 16:45. | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| gitmek, gitmek kolay, gitmek mi, gitmek mi kalmak mı, gitmek mi kolay yoksa kalmak mı, gitmek mi zor kalmak mi, gitmek mi zor kalmak mı, gitmek mi zor yoksa kalmak mı, gitmekmi kalmakmı, gitmekmi kolay kalmakmı, gitmekmi zor kalmakmı, gıtmek, kalmak mı zor gitmek mi, kalmakmi gitmekmi, yarım kaldım, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||