| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler![]() Dalgalarla,çekip gideceğim. Ne arayanım olacak,ne soranım ![]() Bir sabah.. Ne kadar yalnız yaşadımsa O kadar yalnız öleceğim ! pocca ![]() | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler![]() | |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler![]() ![]() ![]() Mevsim sonbaharda Uğradım parka. Uçuyordu yapraklar Solgun, havalarda. Ağaçta duran yaprak Yüzüyordu şimdi Havuzun içinde Durgun sularda. Kalmamış neşesi Ve salıncakların bebesi, Salıncaklar uçuyordu Sonsuz boşluklarda. Masalar toplanmış Uşak garson kalmamış, Geziyordu çocuklar Parkın yollarında. Kuşlar açtı kanatları Ağaç döktü yaprakları Ve bir bir kasımpatları Açıyordu sonbaharda. Havuzun suyu azalmış Park kimsesiz kalmış Soran yok ne içersin? Mevsim Sonbaharmış. Mustafa Uzelli ![]() | |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler![]() Kara duman çıktı raydan Asılıdır eleğim Ben acıyı sende tattım Yarımcadır yüreğim Yağmurlarım yağmaz oldu düşlerim kurudu Çatladı topraklarım ekinim soldu ![]() Dipteyim Sondayım Depresyondayım Yalvarırım gel de kurtar ![]() Beni tanımla cümleler içinde kullan Yepyeni anlamlara sal | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler ![]() | |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
Resimli Şiirler -4- [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sel temalı şiirler var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 20-01-2009 22:55 |
| Resimli Şiirler -3- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 2553 | 01-01-2008 19:39 |
| Arşiv Nedir? Arşiv Hakkında | Blue Blood | Edebiyat | 2 | 11-09-2007 00:24 |
| Resimli Şiirler -2- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 2617 | 21-04-2007 13:34 |
| Resimli Şiirler -1- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 3738 | 05-11-2006 19:51 |