| | #901 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler -4-Yıldızlar da Kayar Karanlık gecelerin yıldızı sensin Hep beni bekletip hep söyletirsin Hep yalan yeminler Hep yalan sözler Bir gün gerçek olup gelemez misin ? ![]() Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin ?? ![]() Aydınlık dünyamı karartmadan gel Simsiyah saçımı ağartmadan gel Şimdilik güzelsin herşey seninle Seni son bir defa görmem belkide ![]() Yıldızlar da kayar durmaz yerinde Solar güzelliğin kalmaz yüzünde Sensiz can verirken Son nefesimde Bir yudum su vermeye gelemez misin Gelemez misin ??? | |
|
| | #902 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler -4- | |
|
| | #903 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler -4-![]() ![]() ![]() | |
|
| | #904 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler -4- | |
|
| | #905 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler -4-ÖLEN BENDİM GİDEN SEN Demiştin ya bir defasında: " Sana gel deyişimin sessizliği mi bu?" diye, bak işte mırıldandım seni, içinde ben'im kokan sen gibi... qeLişin .. sonbahardı ; eyLüLdü.. ekimdi.. ne farkeder .. üRpetiCi bi kaSım qeceSiydi , kahroLaSı .. özLedim biLirSin .. geLi$im.. sensizLiği buLu$um.. soğuk.. karanLık.. acı.. hüzün.. ve sonbahar ama diyorum ki , qeL..ihtiyacım var sana .. tıpkı 'yeTiş' qibi .. zaman yok! saat yok! dönü$, geLi$ imkansiz.. "yeti$"Ler anLamsiz.. eLLerin acı.. eLLerin hüzün.. eLLerin soğuk.. eLLerin yabancı! ve.. eLLerin yasak bana.. Git sevgiLi her zaman yaptığın gibi.. uzakLa$, kaç, kayBoL.. uzun zaman qeÇti... bir eLin parmakLarını qeçmeyecek kadar dakikaLar .. yavaş aktı yokLuqunu düşündüqüm anLardaki cümLeLerim.. ve hiçbir şey diyemeyişim.. yavaşTı zamanın akıŞı.. öLen bendim .. qiden SeN .. Beni bir daha çağırıncaya kadar gittim Bilirsin karşı koyamam sana Kırılganlığım kendime seni anlayamayışıma Kendini anlatmayışına ve sevgimi anlamayışına Git dedin.... ve.. Ben Gittim Sevgili Yüreğimin sende kaldığını Kapı çarptığında farkettim...... | |
|
| | #906 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler -4-Zamansız Sevda olsam bulutların içinde Yağarım zamansız senin üzerine ![]() Tomurcuk taneleri gibi aşk tohumlarını Ekerim zamansız senin yüreğine Eski bir şarkı geliyor kulaklarıma Sanki seni anlatıyor tüm nameleri Rüzgar kokunu getirmiş bana Esiyor zamansız delicesine ![]() Unutma seni düşünen biri var bu şehirde Eğer gözlerin dalarsa uzaklara sessizce Bir an yalnızlık düşerse yüreğine Gelirim zamansız gece düşlerine ![]() Alıntı | |
|
| | #907 (mesaj-linki) | |
|
| | #908 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Resimli Şiirler -4-![]() | |
|
| | #909 (mesaj-linki) | |
|
| | #910 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arşiv, resimli, Şiirler |
Resimli Şiirler -4- [Arşiv] Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sel temalı şiirler var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 20-01-2009 22:55 |
| Resimli Şiirler -3- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 2553 | 01-01-2008 19:39 |
| Arşiv Nedir? Arşiv Hakkında | Blue Blood | Edebiyat | 2 | 11-09-2007 00:24 |
| Resimli Şiirler -2- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 2617 | 21-04-2007 13:34 |
| Resimli Şiirler -1- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 3738 | 05-11-2006 19:51 |