Arama

Futbol Menajeri oyunu hakkında bilgi verir misiniz?

Güncelleme: 17 Ekim 2011 Gösterim: 1.697 Cevap: 1
mavikurt - avatarı
mavikurt
Ziyaretçi
17 Ekim 2011       Mesaj #1
mavikurt - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BANA OFM OYUNU HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ ? SAYGILARIMLA MAVİKURT Msn Happy
SaKLI - avatarı
SaKLI
VIP VIP Üye
17 Ekim 2011       Mesaj #2
SaKLI - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
mavikurt adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR BANA OFM OYUNU HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ ? SAYGILARIMLA MAVİKURT Msn Happy

images?qtbnANd9GcTy5OatTwIJbN S4dMMtNGLY IQmnfyb7VLlcyyUBW8hvIJmok3UGmeCzr5


OFM (Futbol Menajeri) bir internet futbol menajerlik oyunudur. Bu oyunda gerçek hayatta taraftarı olduğunuz veya sevdiğiniz bir takımı sanal ortamda kontrol etme şansına sahip olursunuz. Takımınızla gerçek rakiplere karşı mücadele edersiniz. Dünyanın dört bir yanından menajerlere karşı oynarsınız. Her gün sadece bir kaç dakikada ayırarak takımınızı yönetir ve gelecek maça hazırlarsınız.

Maçlar her gece gelişmiş maç motorumuz tarafından son derece gerçekçi bir şekilde simüle edilir. Bu maç motoru OFM'yi en gerçekçi menajerlik oyunu yapma özelliğine sahiptir.

Sizin hedefiniz en iyi sonuçları alarak takımınızı beklenilen yere getirmektir. Diğer menajerleri geçerek en iyi menajer olma yolunda ilerlersiniz. Takım yönetimi size her zaman hedeflerini anlatır, sizin işiniz de bu hedeflere ulaşmaktır. Buna göre sezon sonunda puan alırsınız.

Kurallar

1. Futbol Menajeri oyununda birden fazla hesap açamazsınız ve/veya yönetmezsiniz. Başka liglerdeki hesaplar da bu kapsama girmektedir. Sadece bir adet hesap sahibi olabilirsiniz.

2. Başkalarının hesabına bakamazsınız veya yardımcı olamazsınız. Bu hesabını bırakmak isteyenlerin hesabını almayı da kapsar ve hiç bir şekilde kabul edilemez.

3. Bulduğunuz hataları lütfen yöneticiye bildirin. Herhangi bir hatadan fayda sağlamak kurallara aykırıdır. (Bu hatalardan kasıt oyun içi hatalardır, bilgisayarınızdan kaynaklanan yazılımsal ve donanımsal hataları kapsamaz)

4. Forumda veya özel mesajlarda küfür yazamazsınız.

5. Yasa dışı transfer yapamazsınız. Başkasına para kazandırmak için transfer yapamazsınız. Değerinin çok altında veya üstünde oyuncu satamaz ve alamazsınız.

6.OFM oynamak isteyen herkes kendi hesabını açmak zorundadır. Başkası adına hesap açamaz ve onu yönetemezsiniz.

Eğer bu kurallardan bir veya birkaçı ihlal edilirse yönetici tarafından cezalandırılabilirsiniz. Bu hesabınızın kapatılmasını da kapsayabilir.
..

Benzer Konular

8 Temmuz 2012 / Misafir Soru-Cevap
16 Mayıs 2011 / Misafir Soru-Cevap
2 Mart 2013 / Misafir Taslak Konular