Arama

Türkiye Enduro Şampiyonası

Güncelleme: 20 Nisan 2012 Gösterim: 6.517 Cevap: 2
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012       Mesaj #1
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Enduro Nedir?

Enduro Yarışları, zaman kontrol noktaları (TC) arasındaki mesafeyi verilen süre içinde tamamlama ve test etaplarında zamana karşı yarışarak zaman dereceleri elde etme esasına dayanır. Bunun yanında zaman cezalarının test zamanları üzerine eklenmesi sonucunda yarış sıralaması ortaya çıkar.


TMF Enduro Şampiyonası ve Türkiye sınırları dahilinde düzenlenen tüm Enduro yarışları TMF Teknik Kurulu adına Enduro Genel Direktörü tarafından yönetilir.

Yarış Kuralları

2012 kurallarını görüntülemek için tıklayın.

MMT 4560
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012       Mesaj #2
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Kemer'de zirve Özdemir'in

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın ikinci ayağında Burak Özdemir genel klasmanda zirveye çıkmayı başardı

enduro4

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2'nci ayağında genel klasmanda Burak Özdemir birinci oldu.

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2'nci ayağı, dün düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Kuzdere Mahallesi Sanayi Sitesi yanında kurulan padok alanında, 25 kilometrelik parkurda yapılan yarışlarda, 84 sporcu doğaya ve zamana karşı mücadele etti. İlk olarak Kuzdere'de yer alan Karataş çevresindeki parkurda zamana karşı yarışan sporcular, daha sonra Aslanbucak parkurunda çam ağaçları ve kayaların arasında doğaya ve birbirlerine karşı mücadele etti. Yarışmada, genel klasmanda Burak Özdemir 53 dakika 12 saniyelik dereceyle 1'inci, İsmail Özgül 53 dakika 25 saniyelik dereceyle 2'nci, Mehmet Özdemir ise 53 dakika 36 saniyelik dereceyle 3'üncü oldu.

Dereceye giren sporcular madalya ve kupalarını, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Binli'nin elinden aldı.
Kaynak: DHA
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012       Mesaj #3
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Türkiye Enduro Şampiyonası Urla'da!

Daha önce Bodrum ve Kemer'de düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 3. Ayak Yarışı, 7-8 Nisan tarihlerinde Urla'da yapılacak.

enduro 060312

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2012 yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro Şampiyonası’na İzmir'in Urla ilçesindeki Titus-Feronia Doğa ve Motor Sporları ev sahipliği yapacak. Enduro Şampiyonası 7 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 12.00’de Urla Belediyesi Konferans Salonu’ndaki brifing ve ardından Urla Belediyesi önünde tanıtım startı ile başlayacak. Şampiyona daha sonra saat 15.45’te Urla Titus Feronia Yarış Parkuru’nda sıralama yarışıyla devam edecek. Toplam 85,6 km.’lik (4 tur) Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak Urla Yarışı, 8 Nisan Pazar günü saat 10.30’da start alacak. İki turluk seyirci etabından sonra; insan - doğa mücadelesinin en görkemli örneklerinin sergileneceği zorlu bir parkurda yarış devam edecek. Zorlu Ekstrem Etabı, motosiklet severlere unutulmaz anlar yaşatacak ve yarışçılar üstün performanslarıyla 3. Ayak yarışına renk katacak.

Üç ayrı kategoride farklı gruplarda koşulacak en popüler motosiklet yarışlarından olan Enduro Şampiyonası'na Türkiye genelinden yaklaşık 90 yarışçının katılması bekleniyor. Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak Urla Yarışı pazar günü saat 17.30’da yapılacak olan ödül töreni ile sona erecek.

Ödül töreninden önce Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak Urla Yarışı sponsorlarının sağladıkları ödüller, yarışları izleyen seyircilere kura çekilerek dağıtılacak.

Kaynak:Ajansspor

Benzer Konular

5 Mart 2008 / RuffRyders Spor
1 Haziran 2016 / Kral_Aslan Spor