Arama

Botanik Bahçesi Kütüphanesi

Güncelleme: 25 Nisan 2012 Gösterim: 3.148 Cevap: 2
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
10 Nisan 2012       Mesaj #1
Avatarı yok
Yasaklı
Botanikçiler İçin Kütüphane

ngbbkutuphanehlarge

Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Kütüphanesi, beş bine yakın kaynağı ile botanik severlerin hizmetinde...

Kütüphane, botanik-bitki bilim, çiçekli bitkiler, etnobotanik, botanik bahçeleri, ağaçlar ve çalılar, floralar, bahçe mimarisi, tarım ve bitkilendirme tasarımı gibi konuları kapsayan materyallerin bulunduğu özel bir araştırma kütüphanesi.Konu hakkında yaklaşık 5000’e yakın kaynağın bulunduğu kütüphanede, kullanıcı yararına bir dizi değişiklik yapılmaya başlandı.

Mevcut materyalin gözden geçirilip, yeniden kayıtlarının yapılmasıyla birlikte artık çevrimiçi olarak kütüphane kataloğuna kısa bir süre içerisinde Botanik Bahçesi'nin web sitesinden ulaşmak mümkün. Böylelikle araştırma yapmak istediğinizde kütüphanede ne tür materyallerin olduğu ve bunların detaylı bilgilerine erişebileceksiniz. Habersiz olduğunuz birçok kaynağın varlığından haberdar olmak araştırma sürecinizi kolaylaştıracak. Aynı zamanda hobiniz olan bahçecilik ve bitkiler hakkında bir çok bilgiyi de bulabileceksiniz.

Kütüphane, Pazar hariç her gün 09:30- 17:30 saatleri arasında ücretsiz olarak herkesin kullanımına açık. Kaynaklar maalesef dışarı ödünç verilememekle birlikte, istenildiği takdirde taranarak dijital ortamda edinilebiliniyor. Aynı zamanda kütüphanenin harika ahşap ortamında çalışmalarınızı yürütmeniz tavsiye olunur.


Kaynak:Ntvmsnbc(09 Nisan 2012,17:15)
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
25 Nisan 2012       Mesaj #2
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Tam olarak nerde konumlanıyor burası? Botanik çiçek ve doğa konusunda özel bir kütüphane açılması büyük bir nimet halk için.
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
25 Nisan 2012       Mesaj #3
Avatarı yok
Yasaklı
Alıntı
Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı

Tam olarak nerde konumlanıyor burası? Botanik çiçek ve doğa konusunda özel bir kütüphane açılması büyük bir nimet halk için.

Aşağıdaki linkte detaylı bilgi mevcut.Ayrıca aynı web sitesi üzerinden online olarak da kütüphanenin içeriğine erişebilirsiniz;

NGBB Kütüphanesi

Benzer Konular

8 Temmuz 2008 / Mystic@L Taslak Konular
20 Kasım 2012 / asla_asla_deme Zooloji
21 Şubat 2011 / Daisy-BT Mimarlık
9 Haziran 2009 / Kral_Aslan X-Sözlük