Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Merkür ve Pluto

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 2.539 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Merkür - Pluto İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Merkür - Pluto (olumlu) ilişkisi

Çevrenizde zekânızla hayran bırakıyorsunuz. Bu tarafınızla kar-şınızdakilere rahatlıkla etkiliyor­sunuz. Ruh bilimine doğuştan ye­teneklisiniz. Sizin için sorun ola­bilecek sinir sisteminizi, kuşkula­rınızı içinizden atarak rahatlıyor, olayları yeni biracıdan inceleyip, güzel sonuçlar elde edebiliyorsu­nuz.
Aslında Pluto yirmi dört yıl ay­nı burçta kaldığı için etkisi birey­lerden çok toplumlar üzerine olu­yor; fakat bu özelikler sizin yara­dılışınıza uymaktadır. Görüşlerini­zi birdenbire
değiştiriyorsunuz.
Merkür - Pluto (olumsuz) ilikisi

Gözüpek tuttuğunu koparan, çalışkan birisiniz. Bu tarafınızı za­man zaman başkalarına zarar ve­rerek, onların zayıflığından yarar­lanarak üstün duruma geçmek için kullanıyorsunuz. Alaycı, acı konuşan, her an patlamaya hazır bir kişiliğiniz var.
Anlaşılması zor bir insansınız. Karşınızdakini yazılar ve sözlerle en alçak biçimde kötülüyorsunuz.
Olayları geniş açıdan göremi­yor, sizi geri çekilemeyecek bir duruma sokmadan önce kavraya-mıyorsunuz. Gerilimlerinize ruh bilimin yardımcı olacağına inanı­yorsunuz.
Merkür ve Pluter Aslan bur­cunda ve kavuşum durumundaysa iktidar kompleksiniz var de­mektir. Bu kompleks yazı yazıyor­sanız ortalığı tutuşturan başlıklar­la kendini gösterebilir. Bu kavu­şum başka gezegenlerden de et­ki almışsa kuruntularınızı bir kena­ra atmakta ustasınız. Kavuşum Yengeç burcunda ise kuruntuları­nız bilinçaltına gömülmüştür. Ba­şak burcunda ise ruhsal bir kısıt­lama etkisi yaparak, sağlığınızı bozabilir.

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
16 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar