Arama

Astrolojide Gezegen İlişkileri - Ay ve Uranüs

Güncelleme: 17 Haziran 2009 Gösterim: 2.225 Cevap: 0
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
17 Haziran 2009       Mesaj #1
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Ay - Uranüs İlişkisi

Sponsorlu Bağlantılar
Ay-Uranüs (olumlu) ilişkisi


Sürekli iş değiştiriyor olabilir­siniz. Zaten değişiklikler yapmak size yarıyor. Daha da öte, sürekli yineleyeceğiniz bir iş yerine, de­ğişik görevler alırsanız, daha ba­şarılı ve verimli oluyorsunuz.
Güçlü bir sezginiz, halkın ne istediğini hemen kavrama yetene­ğiniz var. Bu da size ticari yönden üstünlük sağlıyor.
Merhametlisiniz, insanoğlu­nun sorunlarını karşılaştığı zorluk­ları biliyorsunuz. Eskiyi kolaylıkla silebilen, engelleri aşmanın yeni yollarını arayan, olaylara değişik açıdan bakan birisiniz. Ciddi, ba­ğımsız, yaratıcısınız.
Karşı cinsle arkadaşlık etme­yi seviyorsunuz. Evlendikten son­ra evlilik dışı ilişkilere girebilirsi­niz, bu çoğu zaman eşinizden ay­rılmanıza neden olmaz. Dayanık­lı, soğukkanlı, görev alma sorum­luluğu tutkuları olan birisiniz. Bu etki çoğunlukla astrolojistlerde bulunur. Bu nedenle astroloji ile ilgilenmeniz doğaldır. Aşırı istek­lerinizi kontrol altında tutmayı öğ­renmelisiniz.

Ay-Uranüs (olumsuz) ilişkisi

Çabucak parlayan, geçimsiz biri­siniz. Alıngan ve terssiniz. Bu ne­denle arkadaşlıklarınız hemen bi­tebiliyor. Duygusal yaşamınız yan­lışlıklarla dolu. Yaşamınıza giren kadınlar ve gelgeçliğiniz çeşitli sorunlarla karşılaşmanıza neden oluyor. Zekisiniz. Her şeyi hemen anlıyor, fakat çabuk sinirleniyor ve güceniyorsunuz.
işinizde olduğu gibi hoşlandı­ğınız ve hoşlanmadığınız konular­da değişken, aynı yerde durmak­tan sıkılan bir tipsiniz. Başkaları sizi garipseyebilir.
Cinsel sapmalar gsterebilirsinlz. Özgürlüğünüzü çok sevdiği­nizden onu koruyabilmek için çok büyük özverilerde bulunabilirsi­niz. Aydın biri olmanıza karşın, fa­natik ve inakçısınız. Öğüt dinle­meyen beceriksiz birisiniz. Engel­lenmekten hiç hoşlanmıyorsunuz.
Bu yıldız etkisini asıl evlendikten sonraki yaşamda gösterir. Üztelik hem size aynı etkiyi yapar. Evlen­dikten sonra doğru yoldan çıkar, dikkatli olmazsanız işi boşanma­ya kadar varlarsınız. Kadınsanız, kocanız bize bağlı kalmayacak, ev­li kadınların arkadaşlarından hoş­lanacaktır

Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....

Benzer Konular

17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar
17 Haziran 2009 / asla_asla_deme Astroloji/Fallar