Arama

Burcunuzun Alışveriş Tutkusu

Güncelleme: 30 Temmuz 2014 Gösterim: 1.838 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
30 Temmuz 2014       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Burcunuzun Alışveriş Tutkusu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

KOÇ

Özel hayatlarında olduğu gibi alışverişlerinde de maymun iştahlıdırlar. Her gördüğüne sahip olmak isteyen Koçlar'ı, yeni giysiler ve yeni eşyalar heyecanlandırır. Koçlar, elindeki parayı en zor tutan burçlar arasında yer alırlar.

BOĞA

Alışverişlerinde daha mantıklı ve sağduyulu hareket ederler. Paraya önem veren Boğalar alışveriş yaparken yarını da düşünürler ve boşa harcama yapmamaya dikkat ederler. Ama lükse düşkündürler ve alışveriş yaptıklarında her şeyin en iyisini alacaklardır.

İKİZLER

İnsanların alışverişleri genellikle uzun sürer. Oldukça meraklı olan İkizler burcu, alacakları şeyleri denemeyi, tek tek vitrin bakmayı severler. Bu yüzden alışveriş onlar için özeldir ve alışverişe özel zaman ayırırlar.

YENGEÇ

Alışveriş konusunda çok değişkendirler. Bazen çok cimri davranan Yengeçler, bazen de şaşılacak derecede para harcarlar. Alışveriş yapmak bir Yengeç için terapi gibidir, ruhunu dinlendirir ve tatmin olur.

ASLAN

Alışveriş yaparken oldukça bonkördür. Alışverişi genellikle hesaplarını bilmeden yaparlar. Hatta alışveriş esnasında birlikte oldukları insanlara kolay kolay hesap ödetmezler. Karakterine uygun olarak Aslanlar lüks ve gösterişli şeyler almayı severler.

TERAZİ

Alışverişte uyuma ve estetiğe çok önem verirler. Çok iyi kombinler yaratabilirler. Kaliteli ve dayanıklı bir ürün bulan Terazi için, paranın bir önemi kalmayacaktır.

AKREP

Çok sık alışverişe çıkmazlar. Alışverişi ihtiyaçları doğrultusunda ve kontrollü yapmayı tercih ederler. Tam bir indirim takipçisidirler.

YAY

Düzenli ve sistematik bir alışveriş insanı değildirler. Alışverişe özel vakitler ayırmayı sevmezler. Gezip dolaşırken, gözlerine güzel bir şey takılırsa hemen orada almayı tercih ederler.

OĞLAK

Alışverişleri de, tıpkı kendileri gibi kontrollü, sistematik ve disiplinlidir. Alışverişe çıkmadan önce neye ihtiyaçları olduğunu belirleyip, bu listeye göre alışverişlerini yapan Oğlaklar; boşa para harcamaktan hiç hoşlanmazlar.

KOVA

Alışverişte keşif yapmayı severler. Tek bir noktadan alışveriş yapamayı tercih etmeyen Kovalar, farklı mağazalar keşfetmeye bayılırlar. Ayrıca iyi birer indirim takipçisidirler.

BALIK

Alışveriş sırasında, asıl ihtiyaçları olanların dışında ne varsa alırlar. Alışveriş esnasında biraz dağınık olan Balıklar, zaman zaman ihtiyaçlarının tam olarak ne olduğunu kestirmekte zorlanır.

Kaynak:


Benzer Konular

22 Ağustos 2012 / PembeSeker Taslak Konular
8 Haziran 2009 / careless_WhispeR X-Sözlük
7 Haziran 2013 / Bachata Ekonomi
2 Nisan 2012 / Misafir Soru-Cevap