Arama

Venüs Burçlarda Ne Etkisi Yapar

Güncelleme: 31 Temmuz 2014 Gösterim: 6.924 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
31 Temmuz 2014       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Venüs Burçlarda Ne Etkisi Yapar
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

Venüs Koç Burcunda (Venüs koçta);
Venüs sosyallik, ilişkiler ve bağlılık arzuluyor. Koç; açık sözlü, ısrarcı ve kontrolü ele almak ister. Bu sebeple ilişkilerinizde hararetli ve talep kar olabilirsiniz. Hisleriniz ve tutkularınız çok çabuk harekete geçebilir ve sosyal, manevi veya ilişkiniz ile ilgili durumlarda liderlik eden konumda olmak isteyebilirsiniz. Kısacası istediğinizi elde eden bir yapıya sahipsiniz. Fakat problem ise bir kere istediğiniz şeyi elde ettiğiniz zaman çok çabuk sıkılabilirsiniz. Sizin için kovalamanın, takibin heyecanı ele geçirmekten daha önemli. Haliyle romantizminiz heyecan ile tetiklenebilirken, hedefe ulaştıktan sonra sadece sıkıntı ve monotonluk kazandığınızı düşünmektesiniz. Sizin her zaman fethedilecek yeni yerler ve hedefler vardır ve siz bunların peşinden gidersiniz. Heyecanın peşinden gitme isteğiniz neredeyse sizin için bir sefer niteliği taşıyor. Venüs’ün en kötü özelliği ise başkalarını memnun etmek için çok uğraşmanız ve neredeyse hiç direnç göstermemektir. İlişkilerinizde sizi domine edecek ve kendi isteklerini sizin istekleriniz yerine gerçekleştirmeye tercih edecek partnerleri tercih edebilirsiniz.

Koç burcundaki Venüs sizi iddialı fakat baskıcı olmamaya çağırmakla birlikte, memnun edici fakat kendinizi çok da ezdirmemenizi tavsiye ediyor. Rekabet etmek ve savaşmaktan hoşlanıyorsunuz hatta kimi zaman sırf eğlence olsun diye kavga etmekten çekinmiyorsunuz. Davranışlarınız konusunda kimi zaman düşüncesiz olabiliyorsunuz ve bundan maalesef en çok size yakın olan kişiler etkilenmekte. Sabırsızlık ve bencillik sizin için bir problem olabilir..


Venüs Boğa Burcunda (Venüs Boğada); İlişkilerinizde sadık ve istikrarlısınız özellikle partneriniz tutku doluysa. Hayatın manevi ve duygusal yönlerine ağırlık vermektesiniz ve duygular çoğu zaman mantığı bastırmakta. Partnerinizin fiziksel görünümüne oldukça önem veriyorsunuz. Kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmaktan hoşlanıyorsunuz, kimi zaman oldukça savurgan olmakla birlikte maddiyata fazla önem verenleri anlayamıyorsunuz. Bazen tembel olabiliyorsunuz ve zor işlerden kaçınmayı tercih ediyorsunuz fakat kendinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Sahip olduğunuz özellikler ise sahiplenen ve kıskanç bir yapıda olmanızdır.



Venüs İkizler Burcunda (Venüs İkizlerde); İlişkilerinizde (partnerinizin) görünümden çok, espri yeteneğine, zekâya ve iletişim becerilerine önem veriyorsunuz. Sizi sıkıntıdan kurtaracak, yeni heyecanlar sunacak, meraklı ve sizden daha zeki bir partner arzuluyorsunuz. İlişkilerinizde diyalog kurmak, fikirlerinizi paylaşmak ve birlikte yeni bir şeyler öğrenmek istiyorsunuz ve buna da ihtiyacınız var gibi görünüyor. Kıskanç ve sahiplenici partnerler size göre değil, siz arkadaş canlısı, çekici ve yeni insanlarla tanışmayı seven birisiniz. İlişkilerinizde birden fazla kişiyi aynı anda arzulayabilirsiniz, aşkın size sunduğu eğlence ve heyecanı sevmekle birlikte sorumluluklarından kaçmayı tercih ediyorsunuz. Hislerinizi konuşma, yazma veya sanatsal açıdan bile ifade edebilirsiniz. Aklınız hislerinizin kontrolünde ve hislerinizi entellektüelize etmeyi seviyorsunuz.


Venüs Yengeç Burcunda (Venüs yengeçte);
Sessiz, utangaç, hassas, nazik ve romantik birisiniz ve ailenize, eski dostlarınıza, sevdiğiniz yerlere, hatıralara ve geçmişe sımsıkı bağlısınız. Önemli günleri hatırlamaya ve kutlamaya oldukça önem veriyorsunuz. İlişkilerinizde şefkatli, size duygusal açıdan destek olabilecek ve kendinizi huzurlu hissettirecek birini arıyorsunuz. Duygu ve hislerinizde kimi zaman değişkenlik ve kararsızlık gösterebiliyorsunuz. Evinizde ve bulunduğunuz yerlerde barış ve uyumu bir arada istiyorsunuz. Aşırı ilgili davranışlarınız ilişkilerinizi tehlikeye sokabilir, dikkatli olun. Huzursuz, sevgisiz veya yeterince ilgi görmediğinizi hissederseniz, kendinizi yiyeceklere verebilir ve kilo alabilirsiniz. Yağlı ve şekerli yiyecek sevdanız yüzünden sağlığınız tehlikeye girebilir. Anneniz duygusal ilişkilerinize karışmış, müdahale etmiş olabilir bu sebeple etrafınızdakilere de annelik yapma ihtiyacı duyuyorsunuz.


Venüs Aslan Burcunda (Venüs aslanda); İlişkilerinizde şefkatli, tutkulu, sadık ve cömertsiniz. Siz kahramanı, prensi veya prensesinizi yani sizin için idol olacak ve adeta tapacağınız, ayağınızı yerden kesecek birini arıyorsunuz. Sevilmek, takdir edilmek ve ilgi çekmek, odak noktasında olmak istiyorsunuz. Övülmekten, yüceltilmekten hoşlanıyorsunuz ve özel olduğunuzu hissetmek istiyorsunuz. Hayatınızda ve ilişkilerinizde dramlardan hoşlanıyorsunuz, büyük bir romantik jest veya savurganlık derecesinde bir cömertlik sizi inanılmaz derecede etkileyebiliyor. Duygularınızı dramatize ediyorsunuz. Dürüst, samimi, çekici ve eğlenceyi seven etkileyici bir kişiliğe sahipsiniz. Aşka âşık olabiliyorsunuz. Bazen beklentilerinizin yüksek olması sebebiyle incinebiliyorsunuz. Aklınızı geliştirmek yerine görünümünüzü geliştirmeye özen gösterebiliyorsunuz. Aşırı gösterişli olabilirsiniz, hem iç hem de dış güzelliğiniz için takdir edilmeye ihtiyacınız var.

Venüs Başak Burcunda (Venüs başakta);
İş konusundaki başarıyı aşkta gösteremez, aşk ve evlilikte düşlediğini bulamaz. Çünkü çok eleştirici, kusur bulucudur... Romantik duygulardan ziyade, işlerliği olan bir sevgi arar. Yanındaki kişi deyamlı bakımlı ve temiz olmalıdır. Bu tipler kendi kendilerini severler. Sık sık aynaya bakarlar. Kusursuz olmağa dikkat eder. Saygılı davrandığı için saygı görür. Tuhaf ve farklı konularda titizlikleri vardır. Çok güzel rol ve taklit yapar. Ahlaki değerlere uymayan görüş ve davranışları başkalarına ters düşebilir.

Venüs Terazi Burcunda (Venüs terazide);
Çekici, düşünceli, tehlikeli, uyumlu birisiniz ve fazla naz yapmadan istenileni yapmak için güçlü bir istek duymaktasınız. Çünkü hayır demekte oldukça zorlanıyorsunuz ve karşınızdakiyle aynı fikirde olmak için çabalıyorsunuz haliyle insanlar sizden faydalanabiliyor. Aslında Venüs terazi burcunda olması iyi ve yararlı bir konum iken Venüs ilişkilerde oldukça acımasız olabilir. Böyle durumlarda aslında biri diğerini ne duymak isterse onu söyleyerek yanıltıcı olabilir. Siz insanları ve nesneleri doğal olarak onlara ihtiyaç duyulduğu zaman kendinize çekmesini iyi biliyorsunuz. Hatta bazen bunu öyle kolay bir şekilde elde edebiliyorsunuz ki kazanımlarınızın kıymetini yeterince anlayamıyorsunuz. Sizin için uyum ve harmoni oldukça önemli bu sebeple onu elde etmek/korumak için büyük çaba sarf ediyorsunuz. Çekişmeli, sürtüşmeli veya duygusal açıdan zorlayıcı veya yıpratıcı konulardan kaçınmaktasınız ve bu tür meseleleri ya halı altına süpürüyorsunuz ya da bunları daha az karmaşık hale getirmeye çalışıyorsunuz. Evlilik veya ilişkilerinizde sizinle denk, eşit ve sizi ve kişiliğinizi eşitleyecek birini arıyorsunuz. Belirli bir inceliğe, estetiğe sahip bir kişiyi arzuluyorsunuz. Kibar, narin ve çekici bir kişisiniz. İyi bir renk duyunuz, sanat ve müzik yeteneğiniz var ya da en azından sanatın taşıdığı derin manayı takdir edebiliyorsunuz. Fakat tembel ve kolaya kaçmayı seven ve kararsız biri olabiliyorsunuz. Etrafınızdakiler sizinle birlikteyken onların kendilerini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz.

Venüs Akrep Burcunda (Venüs akrepte);
Arzuları, istekleri, aşkı, nefreti çok şiddetlidir. Kinci ve öç alıcıdır. Kadınlar çok şiddetli sever, reddedilirse zarar vermekten çekinmez.. Arkadan vurabilir!. Erkekte daha da tehlikelidir!. Çapkındır ve seks gücü fazla olur. Son derece sessiz, duygularını iyi gizleyebilen kişilerdir. Büyük bir sabırla intikam alacakları günü bekleyebilirler. Başka konularda sabırsızdırlar. Fanatik uçları vardır. Enerjileri çoktur. İradeleri kuvvetli olur. Yalnızlık onlar için sorun değildir. Sözleri de oldukça yaralayıcıdır. Patavatsız olabilirler. Nedensiz suçlamalar, bıktıran sorunlar, anlamsız kıskançlıklarla hayatı herkese zehir ederler. Kolay kolay karşı tarafın yolundan çekilmezler.


Venüs Yay Burcunda (Venüs yayda);

Aşkta macera arar, ciddi ilişkilerden kaçar. Ancak bağımsızlığını engellemeyeceğinden emin olursa yaklaşır. Bu kişi sizinle serüvenlere çıkmaktan hoşlanmalıdır. Hayatın her durumunda olduğu gibi, sevgi de ona yeni şeyler öğretebilmelidir. Birden fazla evlilik yapabilir. iyimser, umutlu, insanları harekete geçirebilen bir özellik verir. Güler yüzlü, eğlenceli, cömerttir...


Venüs Oğlak Burcunda (Venüs oğlakta);
Duygularını belli etmez, kısıtlayıcılık verir. Aşkı ciddiye alır. Eş ve evlilik ilişkilerinde sadıktır. Ama sevgide maddi çıkarlar arayabilir. Evlilik yoluyla zengin olmayı planlar. Genellikle kadınlar, kendinden daha genç erkekle evlenebilir. Soğuk görünümü yüzünden insanların uzaklaşmasına neden olur. Düzenli, sınırlı bir estetik anlayışı vardır. Belli etmeden etrafını kontrolü altında tutar ve genellikle onun dediği olur.



Venüs Kova Burcunda (Venüs kovada);
Duygu, hayal, romantiklik onun işi değildir. Bilim dalları, güzel sanatlar ilgisini çeker. Mantık ve akıl sevgide de geçerli olmalıdır. Eş olarak seçeceği kişi hem dostu, hem de arkadaşı olmalı, kafaca da uyuşabilmelidir. İnsanlara yardım başlıca hedefidir. Sevgi ilişkilerinde beklenmedik şeyler yapabilir. Orijinal kişilerden hoşlanır. Gezmeğe ve özgürlüğüne çok düşkün olur. Çok çekici olmasına karşın bir de anlaşılması zor yönü vardır. Umutları eninde sonunda olur, hedeflerine ulaşırlar.

Venüs Balık Burcunda (Venüs Balıkta);
Sevgilerinizi sempatik, tutkulu ve romantik biçimlerde ifade ediyorsunuz. Sevdiğiniz kişilere veya yardıma ihtiyacı olanlara kendinizi cömertçe adıyorsunuz. Acıklı hikayelere kendinizi fazla kaptırabilirsiniz ve insanlar size bağımlı hale gelmeye başlayabilirler. İlişkilerinizde oldukça idealistsiniz ve bu durum sizi bazen mağdur bazen de kurtarıcı konumuna sokuyor. Bilinenin ötesinde tutkulu ve şefkatli birisiniz, sevgiye veya kurtarılmaya ihtiyacı olan kişilere çıkar gözetmeksizin yardım ediyorsunuz. Hassas, yaratıcı veya müziğe yatkın olan kişileri çekici bulmaktasınız veya onlar sizi çekici bulmakta. Derin ve manevi bir boyutu olan bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Sevgiyi idealize ediyorsunuz ve aşkın nasıl olabileceğine dair güzel ve romantik bir bakış açınız bulunmakta. Bazen aşka aşık olabilirsiniz. Oldukça duygusal bu konuda bazen aşırıya kaçabilen, hassas, sanatsal, şefkatli, narin birisiniz. Fakat başkalarının sizi sömürmesine izin vermemelisiniz ayrıca dalgalanmalardan hoşlanmıyorsunuz. Âşıkken acı çekebilirsiniz.

Kaynak:


Benzer Konular

26 Mart 2016 / nünü Uzay Bilimleri
26 Eylül 2013 / muzo03 Soru-Cevap
7 Temmuz 2015 / _Yağmur_ X-Sözlük