Arama

Ateş Burçları

Güncelleme: 19 Haziran 2008 Gösterim: 12.659 Cevap: 4
Miriel - avatarı
Miriel
Ziyaretçi
6 Ocak 2008       Mesaj #1
Miriel - avatarı
Ziyaretçi
s01 KOÇ
20 Mart – 19 Nisan
Sponsorlu Bağlantılar
Gezegen: Mars
Element: Ateş
Kalite: Öncü

ss01 01Mars tarafından yönetilen Koç burcu öncü ateştir. Bu burç içerisindeki gezegenlerin her biri bir mermi gibidir – kırmızı-sıcak, itici ve gitmeye hazır. Koç burcunun gezegenleri sabırları ile bilinmemektedir. Aslında her şeyden çok beklemekten kaçarlar. Koç burcu gezegeninin aklında hiçbir engel yoktur. Akıllarında sadece nerede oldukları ve nerede olmak istedikleri vardır, bu iki nokta arasındaki en kısa mesafe düz bir çizgidir. Koç burcu gezegenleri diğer taktiklerin içerisinde kovalamayı tercih ederler. Bazılarının bile cesaret edemeyeceği durumlarda tamamen kendilerini verirler. Cesur, cesaretli, atılgan ve direktirler. Koç burcu gezegeniniz her zaman göründüğü gibidir. Bu ilk burçtur, bundan dolayı da Koç burcu gezegenleri genelde projeleri veya diğer şeyleri başlatmada çok iyilerdir. Ama bir o kadar da bitirmeye hevesli değillerdir. Bu da onların sabit kalitesinden kaynaklanmaktadır, bu sebepten dolayı da işler genelde yarım kalır. Koç burcu gezegenlerinin hatırı sayılır Mars güçlü enerjileri için fiziksel bir çıkışa ihtiyaçları vardır, aksi takdirde hareket etme ihtiyaçları strese dönüşebilir. Egzersiz, sıkı çalışma ve rekabet Koç ve Marsın aktif enerjisi için mükemmel çıkışlardır.


s05 ASLAN
22 Temmuz – 22 Ağustos
Gezegen: Güneş
Element: Ateş
Kalite: Sabit

ss01 05Güneş tarafından yönetilen Aslan burcu gurur ve egoyu temsil etmektedir. Aslan burcu gezegenleri parlamak ister ve siz de bunlara sahipseniz bu amaçla onları kullanabilirsiniz. Aslında kendinize bir sahne bulmalısınız, ortadaki ışığı açın ve ona alışmaya çalışın, çünkü hoşunuza gitse de gitmese de Aslan burcu gezegenleriniz ihtiyaç duymadığınız zamanlarda bile bütün dikkati üzerinize çekecektir. Bunların yanında Aslan sabit bir ateştir. Aslan burcu gezegenleri üzerlerine çektikleri dikkati algılamaktan çok mutlu olmaktadır. Çeşitli komplimanlar, sevimli hediyeler ve özellikle etkilemek ve mutlu etmek için tasarlanmış muhteşem ve yaratıcı geziler ile kendilerine ilgi duyanlara da bu ilgilerinin karşılığını verecektir. Aslan burcunun özellikleri eğlendirici olması, eğlenmeyi sevmesi ve büyük girişler ve çıkışlar yapmasıdır. Bu burçtaki gezegenler dramı sever. Güneş solar sisteminin merkezinde olduğundan dolayı genelde Aslan burcu gezegeni diğerlerini unutabilir veya her hareketlerini zihinlerinde planlamazlar. Diğer bir deyişle her zaman çok dokundurucu ve “yoğun ilgili” olabilirler. Bunların yanında Aslan burcu gezegenleri yardım etmez, ama sevmek ve takdir görmek için yaşarlar ve önlerine gelen fırsatları kaçırmazlar.


s09 YAY
21 Kasım – 21 Aralık
Gezegen: Jüpiter
Element: Ateş
Kalite: Değişken

ss01 09Bu üçüncü ateş burcu en büyük gezegen Jüpiter tarafından yönetilmektedir. Değişken bir ateştir, bundan dolayı da hevesi her zaman geçici olabilmektedir. Dağınık mı? Olabilir. Bu burç yaşamın sunduğu her olanaktan faydalanmak ister. Yay burcu gezegenlerinin çimen daha yeşildir sendromu gibi eğilimleri vardır. Maceraperesttirler, sıradan işlerden sıkılırlar, cömert ve hatalar karşısında iyimserlerdir. Aşırıya da kaçabilirler, bir şeyi tekrar ve tekrar yapmak isteyebilirler. Bu gezegenler yabancı mekanlara, haritalara ve açık hava faaliyetlerine bayılırlar. Düzenli değillerdir ve her şeyden bir parçaya sahip olmayı kabul etmezler. Öğüt vermek, reklam yapmak, felsefe yapmak ve büyük resimde anlatılandan ders almaktan çok mutlu olurlar. Yay burcu gezegenleri ayrıca meydana gelecek olayları da bilmektedir, çünkü Jüpiter daha yüksek öğrenmeyi yöneten bir gezegendir. Gülmenin gücüne sonuna kadar inanırlar ve birini güldürmekten çekinmezler.
LaDymm - avatarı
LaDymm
Ziyaretçi
15 Şubat 2008       Mesaj #2
LaDymm - avatarı
Ziyaretçi
Ateş, sıcak ve enerjiktir. Dokununca yakıcıdır, ama yaklaştıkça ısıtır. Deli doludur, yanmaya başladığında olanca özgürlüğü ile her yana savrulur. Çok kısa zamanda yayılır ve etrafına hâkim olur. İşte bu özellikler Ateş burçlarında doğan kişilere özgü karakteristik özelliklerdir. Onlar sıcakkanlı, deli dolu ama kızdıklarında etraflarını yakıp kavuran ve birdenbire sönen ateş gibi, durulan bir yapı sergileyebilirler. Ateş burcundaki kişiler, özgüveni yüksek, otoriter, coşkulu, enerji dolu, yaratıcı, coşkulu, iddialı, cesaretli, yaşamaktan zevk alan, neşeli ve hareketli bir mizaca sahiptirler. Yaratıcılıkları gelişmiştir. Hayatı dolu dolu yaşarlar. Sıcaklıkları ve coşkuları doğrudan doğruya çevrelerini etkiler. İki Ateş grubu kişisi bir araya geldiğinde çok güçlü bir takım oluşur. Genellikle her türlü durumda birbirlerini teşvik eder, harekete geçirirler ve etkileyici olaylar yaratırlar. Sözünü hiç esirgemeyen Ateş grubu insanları, yan yana geldikleri zaman hareketliliklerinden ve baskın yapılarından dolayı bazen fazla enerjik, rahatsız edici bir ortam oluşmasına da neden olabilirler. Ateş grubunda doğanlar duygusal açıdan aynı frekanstadırlar. Aşk onlar için muhteşem bir olaydır. Sevgi dolu bir ilişkide tüm sıcaklığı paylaşırlar. Genelde çok ihtiraslıdırlar. Politik ve askerî konumlarda bulunur, riskli meslekleri tercih ederler. Koç, Aslan, Yay burcunda doğanlar Ateş grubuna dahil edilirler.
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
19 Mayıs 2008       Mesaj #3
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
ASLAN KADINI


Aslan kadını bir erkekten önce saygı bekler. O bir kraliçedir. Eleştirilmekten nefret eder. İltifatlara ise bayılır, özellikle başkalarının yanında olursa! Onu çadırla seyahat etmeye veya mütevazi bir restauranta götürmeye çalışmayın. O, herşeyin muhteşem olmasını ister. Başarıyı sever, başarılı erkekleri de... Çekingen ve romantik erkeklerden hoşlanmaz. Onun sevgisinden önce saygısını kazanırsanız size aşık olması uzun sürmez.



Karşı koyamayacağı teklif: "Şehrin en saygın ve güzel lokantasında bu akşam yer ayırttım. Bana eşlik eder misin?"
KOÇ KADINI



Koç kadını bir erkekten korunmayı, gözetilmeyi beklemez. O, yaşamında kendi yolunda giden güçlü bir kadındır. Bu yolda ona eşlik edecek, kendisi gibi güçlü bir arkadaş ister. Ona sunacağınız romantik bir akşam yemeği, doğal güzellikler içinde dinlenme tesisinde tatil tekliflerine sıcak bakmaz. Birlikte izleyeceğiniz bir basket maçı veya Bungy-jumping gösterisine ise koşarak gelir. Şefkat ve sevgi yerine ihtiras ve cinselliği tercih eder. Kendisi gibi aktif, güçlü ve özgür erkekleri sever. Bir spor karşılaşmasında takımın as oyuncusuysanız ve, o da izleyiciler arasında ise mutlaka size aşık olacaktır.


Karşı koyamayacağı teklif: "Paraşütle atlama kurslarına gidiyorum, sen de gelir misin?"

YAY KADINI


Ana diliniz, doğduğunuz ülke farklıysa bir Yay kadınıyla berabersiniz demektir. Yay kadınları yabancı erkekleri sever. Sporcuları da... Çünkü sağlam kafanın sağlam vücutta olduğunu bilir. Bunalımların, derin sorunların adamıysanız yanına yanaşmayın. Kıskanç erkeklere tahammül edemez. Çünkü sizinle beraberken başka bir erkek arkadaşı ile seyahate gider, art niyet gözetmeksizin. Özgürlüğünü kısıtlayacak olursanız en son görüşmeniz telefonla uluslararası elveda görüşmesi olur. Sizden kaçabilmek için mümkün olan en uzak ülkeye gitmiştir.


Karşı koyamayacağı teklif: "You can go your own way."
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #4
arwen - avatarı
Ziyaretçi
ateşim ben Msn Happy değişken diyo ama ben öle düşünmüyorum kendimi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2008       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
s01 KOÇ
20 Mart – 19 Nisan
Gezegen: Mars
Element: Ateş
Kalite: Öncü

ss01 01Mars tarafından yönetilen Koç burcu öncü ateştir. Bu burç içerisindeki gezegenlerin her biri bir mermi gibidir – kırmızı-sıcak, itici ve gitmeye hazır. Koç burcunun gezegenleri sabırları ile bilinmemektedir. Aslında her şeyden çok beklemekten kaçarlar. Koç burcu gezegeninin aklında hiçbir engel yoktur. Akıllarında sadece nerede oldukları ve nerede olmak istedikleri vardır, bu iki nokta arasındaki en kısa mesafe düz bir çizgidir. Koç burcu gezegenleri diğer taktiklerin içerisinde kovalamayı tercih ederler. Bazılarının bile cesaret edemeyeceği durumlarda tamamen kendilerini verirler. Cesur, cesaretli, atılgan ve direktirler. Koç burcu gezegeniniz her zaman göründüğü gibidir. Bu ilk burçtur, bundan dolayı da Koç burcu gezegenleri genelde projeleri veya diğer şeyleri başlatmada çok iyilerdir. Ama bir o kadar da bitirmeye hevesli değillerdir. Bu da onların sabit kalitesinden kaynaklanmaktadır, bu sebepten dolayı da işler genelde yarım kalır. Koç burcu gezegenlerinin hatırı sayılır Mars güçlü enerjileri için fiziksel bir çıkışa ihtiyaçları vardır, aksi takdirde hareket etme ihtiyaçları strese dönüşebilir. Egzersiz, sıkı çalışma ve rekabet Koç ve Marsın aktif enerjisi için mükemmel çıkışlardır


KOÇ KADINI

Koç kadını bir erkekten korunmayı, gözetilmeyi beklemez. O, yaşamında kendi yolunda giden güçlü bir kadındır. Bu yolda ona eşlik edecek, kendisi gibi güçlü bir arkadaş ister. Ona sunacağınız romantik bir akşam yemeği, doğal güzellikler içinde dinlenme tesisinde tatil tekliflerine sıcak bakmaz. Birlikte izleyeceğiniz bir basket maçı veya Bungy-jumping gösterisine ise koşarak gelir. Şefkat ve sevgi yerine ihtiras ve cinselliği tercih eder. Kendisi gibi aktif, güçlü ve özgür erkekleri sever. Bir spor karşılaşmasında takımın as oyuncusuysanız ve, o da izleyiciler arasında ise mutlaka size aşık olacaktır.


Karşı koyamayacağı teklif: "Paraşütle atlama kurslarına gidiyorum, sen de gelir misin?"
Bir spor karşılaşmasında takımın as oyuncusuysanız ve, o da izleyiciler arasında ise mutlaka size aşık olacaktır.
tam tersi olsa daha iyi olurMsn Grin

Benzer Konular

19 Mayıs 2008 / Miriel Taslak Konular
5 Haziran 2008 / Miriel Taslak Konular
30 Temmuz 2014 / Miriel Astroloji/Fallar
22 Ocak 2008 / Miriel Taslak Konular