Arama

Fatih Altaylı

Güncelleme: 4 Haziran 2009 Gösterim: 12.977 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
4 Haziran 2009       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Fatih Altaylı
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar
Fatih Altaylı
Fatih Altaylı (d.1963, Van), "Teke Tek" isimli köşesinde siyaset, spor ve diğer güncel konuları ele alan köşe yazarıdır.
Galatasaray Lisesi mezunudur. Gazeteciliğe Cumhuriyet gazetesinde spor muhabirliği yaparak başlayan Fatih Altaylı 1993 yılında özel bir radyo olan Best FM'i kurdu. 1995'te girdiği Show TV ve Show Radyo'da radyo yayınlarını bir yıl kadar devam ettirdi. Aynı yıl içinde Show TV'nin ana haber bülteni sunucusu oldu ve Teke Tek programına başladı. 1996 yılında Doğan grubunda çalışmaya başladı. Hürriyet gazetesinde yazarlık yaparken aynı zamanda Radyo D'nin genel koordinatörlüğünü yaptı. 2002 yazında Kanal D'nin Haber Genel Yayın Yönetmenliği'ne atandı. Galatasaray Spor Kulübü'nde asbaşkanlık ve Sabah Gazetesi'nde genel yayın yönetmenliği yaptı. TİKAD'ın ve Avrupa Gazeteciler Cemiyeti'nin ortaklaşa verdiği "Eğitime Katkı Onur Ödülü" sahibidir. "Haydi Kızlar Okula" "sürekli aydınlık için bir dakika karanlık" ve "Temiz İnternet" kampanyalarının mimarlarındandır. Evli ve kız çocuğu sahibidir.
Nisan 2007'de TMSF yönetiminin Sabah Gazetesine el koymasının ardından, çalışma arkadaşlarına bir açıklama yaptıktan sonra, Sabah Gazetesi'nden istifa etti. Halen Türkiye'nin 'Tek Değişik Gazetesi' ve 'HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi' sitelerinde yazılarını sürdürmektedir. Ayrıca Kanal 1 televizyonu Ana Haber bültenini de sunmuştur. 2009 yılının ocak ayından beri eski patronu Turgay Ciner'in kurduğu gazetede genel yayın yönetmenliği yapmaktadır.
Çalıştığı gazeteler

  • Habertürk
  • Sabah
  • Hürriyet
  • Güneş
  • Cumhuriyet

Biyografi Konusu: Fatih Altaylı nereli hayatı kimdir.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

19 Eylül 2012 / Jumong Müzik tr
9 Ağustos 2015 / PiSiK0PATR Spor tr
 Fatih
8 Kasım 2013 / _Yağmur_ Sinema-TV
24 Kasım 2014 / _EKSELANS_ Spor tr