Arama

Sine Büyüka

Güncelleme: 28 Ekim 2011 Gösterim: 12.013 Cevap: 1
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
26 Kasım 2009       Mesaj #1
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Sine Büyüka (Sine Büyüka Kimdir? - Sine Büyüka Hakkında)
vikipedi
Sponsorlu Bağlantılar
12 Nisan 1983, Istanbul dogumludur. Ilk ve ortaokulu ISTEK Özel Acibadem Lisesi'nde bitirmis, liseyi MEF'te tamamlamistir. Sonrasinda KOÇ Üniversitesi’ne gitmis ve Uluslararasi Iliskiler bölümünde okumustur. Bu arada üniversite radyosunda DJ'lik yapmis, Amerika, Ortadogu ve Türkiye iliskileri üzerine Honours Project vermis, CNN Turk'te Harvard'la ortak düzenlenen bir tartisma programina katilmis, Sosyal Aktiviteler Kulübü'nde basinla iliskiler görevini, Uluslararasi Iliskiler Kulübü'nün de ortak kurucu üyeligi ve sekreterligini üstlenmistir.

Bir sure Fransa’da yasamistir. Cok iyi derecede Ingilizce ve Fransizca bilmektedir.

Digiturk'te içerik bölümünde çalismis, Moviemax, Goldmax, Dizimax, Comedymax'lere dizi ve film alimlari yapmistir.

Londra'da Central St Martins'de ‘design and management’ kursunu tamamlamis, Cosmopolitan'da kisa bir stajin ardindan InStyle dergisinde bir sene stil editörlügü gorevini ustlenmistir.

NTV’de bir sene Gece-Gündüz programinda kültür-sanat muhabirligi yapmistir. Bu arada Francis Ford Coppola dahil, Chris Cornell, James Dean Bradfield, Nicky Wire, Tori Amos, R.E.M., Elbow, James, Joe Satriani, Franz Ferdinand, Albert Hammond Jr., Air, I ** Kloot, Beastie Boys, Beirut, the Magic Numbers, Evanescence, Datarock, the National, of Montreal, Au Revoir Simone, the Kooks, Friendly Fires, Kings of Leon, Kaiser Chiefs gibi cok onemli isimlerle tanisip roportajlar yapmistir.

Yaklasik uc senedir Billboard dergisinde freelance yazarlik yapmaktadir. Roportajlari Roll dergisinde de yayimlanmistir. Vatan gazetesi’nde Abdullah Oguz, Sabah’ta Mor ve Otesi, Hurriyet’te Teoman, Milliyet’te Tugba Karademir, Aksam’da Ahmet Ucar roportajlari yayimlanmistir.

Kurulusundan itibaren NTV Spor kanalinda ve NTV’de spikerlik yapmaktadir. Yaz doneminde “Futbol Tatilde” programini sunmustur.

NTV Spor Radyo’da Cuma gunleri program yapmaktadir.

Amator olarak buz pateniyle ilgilenmektedir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Sine Büyüka nereli hayatı kimdir.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
28 Ekim 2011       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Sine Büyüka Resimi

Sponsorlu Bağlantılar
sineb1

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
🌘 🚀

Benzer Konular

2 Kasım 2015 / ener X-Sözlük
28 Ekim 2011 / Jumong Basın/Magazin tr
24 Şubat 2016 / ahmetseydi Taslak Konular