Arama

Nazenin Tokuşoğlu

Güncelleme: 8 Eylül 2015 Gösterim: 2.100 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
10 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Nazenin Tokuşoğlu

Sponsorlu Bağlantılar
Habertürk gazetesi yazarlarından Nazenin tokuşoğlu survivor 2012 ünlüler gönüllüler yarışmasına dominik cumhuriyetine gidip yarışmacılarla röportaj yapmış adayı yakından görmüştü. Survivor 2013 katılan nazenin tokuşoğlu kimdir nasıl ünlü olmus işte biyografisi..1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Nazenin Tokuşoğlu Tv Muhabirliği yapmaktadır. TV izleyenler Nazenin’i Acun Ilıcalı ile yaptığı röportaj ile tanıdı ve sık sık görsel basında gündeme gelmeye başardı. Nazenin Tokuşoğlu‘nun fiziki özellikleri ise şöyle; 1.79 cm boy 50 kg ağırlığındadır. Ayrıca Tokuşoğlu sıkı bir Fenerbahçe taraftarıdır.

HaberTürkte haber muhabiri olarak görev yapan Nazenin Tokuşoğlu Neler Oluyor Hayatta (Cumartesi 12.00 – Pazar 14.00) isimli programıyla ekranlardaki yerini alıyor. Acun Ilıcalı ile yaptığı bir Röportaj ile Gündeme gelmeye başlayan ve bu durum ile yine devam eden Oldukça Deneyimli bir muhabirdir.

Nazenin Tokuşoğlu Acun Ilıcalının yaptığı bir söyleşide Survivor 2013'te ismini duyacağımız kişiler arasında Nazenin Tokuşoğluda yer almaktadır. Bende sizler için böylesine uygun gördüğüm bir yazıyı hazırlama gereksiniminde bulundum gerçek anlamda takipçisi olduğum ve severek izlediğim Survivor 2013′ü şimdiden çok fazla merak ediyorum.

Kendisi 2011 yılında Haftasonu Ekleri Genel Yayın Yönetmeni Alp Ulagay tarafından uğradığı şiddet ve hakaret üzerine yaşadığı şokla gündeme gelmiştir. Söylenene göre Alp Ulagay, aynı serviste görev yapan Nazenin Tokuşoğlu'nun kafasından aşağı kahve döktü Msn Happy sonra da plastik bardağı kafasına vurdu. Kavganın nedeni ise Nazenin Tokuşoğlu'nun Acun Ilıcalı ile yaptığı röportaja yeteri kadar yer ayrılmadığı için durumu Fatih Altaylı'ya şikayet etmesi. Bunu duyan Alp Ulagay, Nazenin Tokuşoğlu ile sert bir kavgaya girdi.

Nazenin Tokuşoğlu 2012 yılında da Survivor adasını ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında da Acun Ilıcalı kendisine yarışmacı olmayı teklif etti.


derlemedir....


Son düzenleyen Jumong; 8 Eylül 2015 09:04
Biyografi Konusu: Nazenin Tokuşoğlu nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

22 Ekim 2011 / MaRCeLLCaT X-Sözlük