Arama

Cansu Canan Özgen

Güncelleme: 11 Haziran 2016 Gösterim: 2.827 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
11 Haziran 2016       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  Cansu canan.jpg
Gösterim: 5782
Boyut:  52.4 KB

Cansu Canan Özgen

, 23 Eylül 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne tarafı Erzurumlu, baba tarafı Selanik göçmenidir. Liseyi Bayrampaşa Anadolu Lisesinde okudu. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Staj döneminde beş hafta kömür madenine girip işçilerle yeraltında çalıştı. Başardı ancak anladı ki bu iş ona göre değil.

Sponsorlu Bağlantılar
Ayrıca kurucuları Can Gürzap ve Arsen Gürzap olan Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursundan da mezun olmuştur. Diksiyon kurusuna giderken stajyer olarak gittiği Beşiktaş TV’de ekran önüne çıktı. Fanatik Beşiktaşlı olan Cansu Canan Özgen, BJK tv' de uzun süre tv programı yaptı. Habertürk’e gece spikeri arandığını duyunca başvurdu ve geceleri Habertürk’te spikerlik yapıp sabah okula gitti.
HABERTÜRK TV’nin izlenme rekorları kıran programı ‘Öteki Gündem’in sunuculuğunu yapmaktadır.
Talha Uğurluel ile birlikte ‘Osmanlı’nın Şifreleri’ adlı kitabı hazırladı.

Kitapları


  • 2015 - Osmanlı’nın Şifreleri
Cansu Canan Özgen, Habertürk kanalında Öteki Gündem isimli gece haberlerini sunan Cansu Canan İTÜ Maden Mühendisliği bölümü mezuniyeti ile birlikte Dialog İletişim spikerlik, sunuculuk bölümünde okumuştur. Cansu Canan Özgen anne tarafından aslen Erzurum, baba tarafından ise aslen Selanik göçmenidir.

Habertürk kanalında gece haberlerini sunan genç spiker Cansu Canan Özgen İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği mezunudur. Ayrıca Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk mezunudur. Daha önce bjk tv' de uzun süre tv programı yapmıştır. fanatik beşiktaşlıdır. Futbol bilgisiyle çoğu erkekten daha çok bilgilidir. güzelliğinden de anlaşılacağı üzere kendisi Selanik göçmenidir. Güler yüzlü, sempatik ve mütevazı kişiliğiyle izleyenlerin beğenisini toplamaktadır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 11 Haziran 2016 09:47
Biyografi Konusu: Cansu Canan Özgen nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

20 Haziran 2012 / Jumong Sinema tr
4 Aralık 2012 / theschk Bilim tr
1 Aralık 2009 / Alvarez Ocean Spor tr
7 Eylül 2010 / ener Tiyatro tr
7 Mayıs 2014 / _EKSELANS_ Spor tr