Arama

Deniz Satar

Güncelleme: 28 Ekim 2016 Gösterim: 2.380 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
28 Ekim 2016       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  Deniz Satar İzmirli.jpg
Gösterim: 1164
Boyut:  70.5 KB

Deniz Satar

, 1987 İzmir doğumlu. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Üniversite döneminde birçok yerel ve ulusal televizyon kanallarında staj yaptı. 3.sınıfta Trt Müzik kanalında 'Şenlik Ateşi' adlı gezi programını sundu. Mezun olduktan sonra Trtspor kanalında İlk Baskı adlı sabah spor programının sunuculuğunu yaptı. Fanatik Gazetesi'nde editör. Ve aynı zamanda hafta sonları TRTSpor ekranlarında yayınlanan 'Spor Keyfi'ni sunuyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Deniz Satar sosyal medya


İnstagram

>> denizsatar

Twitter

>> denizsatar

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Konya’da Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2012 yılında mezun oldu. Liseden mezun olduktan sonra İzmir’de Kordon Tv’de canlı müzik programı sundu. Deniz Satar, Konya’da okuduğu yıllarda Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi olan ve aynı zamanda yerel yayın yapan Üntv’de canlı haber programı yapıp sundu. Konya’nın ulusal televizyon kanalı olan Kontv spor servisinde staj yaptığı dönemde Konya Tenis ve Dağcılık kulübünün çıkarmış olduğu spor dergisi Konkort’ta köşe yazarlığı yaptı. 2008 yazında başlayan staj dönemi Tv8 haber merkezi, Digitürk içerik / kreatif gibi departmanlarla sürdü. 3.sınıfta 2010 yılında ise Trt Müzik kanalında ‘Şenlik Ateşi’ adında festival gezi programı sundu. Mezun olacağı son yıl yurtdışında 6 aylık bir dil eğitimi aldı.

Ad:  Merhaba Deniz Satar.jpg
Gösterim: 1475
Boyut:  54.0 KB
Mezun olduktan sonra 2012 yılında Trt spor kanalında hafta içi her sabah yayınlanan “İlk Baskı” adlı sabah spor programının talk sov programını Eculuğunu yaptı. 2013 yılının ilk ayından bu yana Fanatik Gazetesi'nde editör ve Web Tv spikeri olarak görev yapmaktadır. Özel çalışmalarının arasında Kongre, Konferans, Etkinlik sunuculuğuna da yer verdi. Ve aynı zamanda hafta sonları TRT Spor ekranlarında yayınlanan 'Spor Keyfi'ni sundu.

Giydikleriyle, güzelliğiyle TRT Spor’da yayınlanan ‘İlk Baskı” programının sunucusu Deniz Satar sosyal medyanın ilgi odağı oldu.

Ekranlarda güzellikleriyle dikkat çeken Dilara Gönder ve Burcu Esmersoy’un ardından yeni bir güzel daha sosyal medyanın gündemine girdi. TRT Spor’da ‘İlk Baskı’ programını sunan Deniz Satar da kısa sürede kendisine hayran kitlesi oluşturdu. İzmir doğumlu 1987 doğumlu Deniz Star, son dönemde öne çıkan güzel sunucular arasına girmeyi başardı. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle konuşulan 29 yaşındaki genç sunucu özel hayatından birçok kareyi de Instagram’dan takipçileriyle paylaşıyor. 1987 İzmir doğumlu olan güzel sunucu Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Üniversite döneminde birçok yerel ve ulusal televizyon kanallarında staj yaptı. 3.sınıfta Trt Müzik kanalında ‘Şenlik Ateşi’ adlı gezi programını sundu. Mezun olduktan sonra Trt spor kanalında ‘İlk Baskı’ adlı sabah spor programının sunuculuğunu yapmaya başladı.

Derleme....
Biyografi Konusu: Deniz Satar nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

31 Ağustos 2018 / Misafir Cevaplanmış
23 Nisan 2011 / Jumong Deniz Bilimleri
18 Haziran 2010 / _Yağmur_ Taslak Konular
17 Nisan 2011 / AndThe_BlackSky Asker tr
8 Şubat 2007 / evo Taslak Konular