Arama

Panda Global Protection - Küresel Koruma Programı

Güncelleme: 20 Haziran 2013 Gösterim: 3.412 Cevap: 0
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
21 Ekim 2008       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
a634cda0c3780771607wo7
Panda Global Protection 2009 Multilanguage
Enjoy optimum security and safeguard your valuable data with Panda Global Protection 2009. It protects you from viruses, spyware, rootkits, hackers, online fraud, identity theft and all other Internet threats. The anti-spam engine will keep your inbox free from junk mail while the Parental Control feature ensures your children can use the Web safely. You can also back up important files (documents, music, photos, etc.) to a CD/DVD or online and restore them in case of accidental loss or damage.

Panda Global Protection 2009 programı, bilgisayarınıza bütünleyici işlevler ile birleşik bir koruma sağlayan tam bir koruma aracıdır.
Sponsorlu Bağlantılar


- Casus yazılıma karşı koruma
Casus yazılımların bilgisayarınıza kurulmasını önleyerek gizliliğinizi korur. Casus yazılım koruması bu tür programların İnternet alışkanlıklarını ve seçenekleriniz hakkında veri toplanmasını engeller.

- Bilinmeyen tehditlere karşı koruma
Devrimci TruPrevent® Teknolojileri sayesinde artık karşı şimdiye kadar olmadığı kadar yüksek bir korumaya sahip olacaksınız.

- Her türlü kötü amaçlı yazılıma karşı koruma
Sadece virüslere karşı korunmuyorsunuz. Şimdi tüm kötü amaçlı yazılım türleriyle mücadele edebilen birleşik koruma var: korsanlık araçları, kötü amaçlı çerezler, virüsler, vs.

- Bakım
Felaket durumlarında kaybedilmelerini önlemek için en değerli belgelerinizin yedek kopyalarını oluşturun. Belgelerinizin kopyalarını istediğiniz yerde kolayca oluşturabilirsiniz: USB sürücüleri, CD'ler, DVD'ler ve hatta güvenli İnternet sunucuları. Ayrıca gereksiz dosyaları silmek suretiyle ve sabit sürücünüzde disk birleştirme işlemini yaparak bilgisayarınızın performansını da artırabilirsiniz.

- Güvenlik duvarı
Ağ virüslerini etkisiz hale getirir ve bilgisayarınıza girmeye çalışan korsanlar tarafından gerçekleştirilmesi muhtemel sızıntı ve saldırıları önler.

- Anti-spam filtresi
Çöp postalara karşı korur, zaman ve kaynak tasarrufu sağlar. Anti-spam koruması posta kutunuzu, İnternet üzerinde kitlesel halde gönderilen reklam mesajlarından korur.

- Kimlik koruması
İnternette her geçen gün artan sahtekarlık girişimlerine karşı korur. Örneğin gerçekte sahtekarlar tarafından kontrol edilen sahte banka/finans hizmeti sayfalarına yakalanmazsınız.
Şifreleriniz ve kredi kartı numalarınız artık çok daha güvenlidir. Bu verilerden hiç biri sizin izniniz olmadan bilgisayarınızdan dışarı çıkamaz.Web'e modem ile bağlanırsanız paralı hatlara izniniz olmadan yapılan çağrılar hakkında dert etmeniz gerekmez.

- Web içerik filtresi
Bilgisayarınız başka kişiler tarafından da kullanılıyorsa İnternet üzerinde erişebilecekleri içeriğe kısıtlama koyabilirsiniz. Her bir kullanıcı için filteleri yapılandırın ve bazı kullanıcıların uygunsuz içeriğe erişimi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz

- Güvenlik açıklarına karşı koruma

Çeşitli uygulamalarda bulunabilen, kötü amaçlı yazılımlar ve korsanlar için kolay bir av olmanıza sebep olabilecek güvenlik açıklarına karşı korur. Şimdi tespit edilen açıkları kapatarak bilgisayarınızın güvenliğini arttırabilirsiniz.

- Hizmetler

Sunduğumuz hizmetlerin keyfini sürün. Artık ortaya çıkabilecek sorunları çözebilecek bir grup IT uzmanınız var. Web sayfamızıdan ürünlerimizin son sürümüne ve ihtiyacınız olan tüm bilgiye ulaşabilirsiniz.
Download

Ekstra Bilgi:
Alıntı
Mira adlı kullanıcıdan alıntı

Panda Global Protection 2012

  • Lisans: Deneme Sürümü
  • Dil Desteği: İngilizce
  • İşletim Sistemi: Win7/Vista/WinXP
  • Üretici: Panda Security
Çevrimiçi ve çevrimdışı her tür tehditten korunmak için komple bir güvenlik yazılımı olan Panda Global Protection, virüslere, casus yazılımlara, rootkitlere, hackerlara, çevrimiçi tehlikelere, kimlik hırsızlarına geçit vermeyecek.

Kolektif akıl teknolojisiyle bilgisayar kaynaklarını yormadan çalışan Panda Global Protection, anti-spam motoruyla e-postalarınızı korurken ebeveyn filtresiyle çocukları internet tehditlerinden koruyor. Bilgisayarınızı güvende tutarken aynı zamanda dosya onarımı gibi önemli işler için de kullanılabilecek Panda Global Protection ile başka hiçbir yazılıma ihtiyaç duymadan tek bir program ile bütün bilgisayarınızın güvenliğini ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

2012 Sürümünde Öne Çıkan Özellikler
  • Her türlü kötü amaçlı yazılıma karşı koruma. Panda topluluğundan toplanan bilgi sayesinde, sizi bilinen ve bilinmeyen tüm kötü amaçlı yazılımlara karşı gerçek zamanlı korur. GELİŞMİŞ!
  • Panda USB Aşısı, PC ve USB sürücünüzü bulaşmaya karşı korur. GELİŞMİŞ!
  • Sanal Klavye sayesinde, parolanızı güvenli bir şekilde yazın. GELİŞMİŞ!
  • Panda Güvenli Tarayıcı (sandboxing): Bir web sitesinin tehlikeli olduğundan mı şüpheleniyorsunuz? Siteye, Güvenli Tarayıcı (sandboxing) üzerinden risk almadan erişin. ARTI!
  • Multimedya/Oyun Modu: çoklu ortam dünyasının keyfini sürün ve kesintisiz oyun oynayın. Antivirüsünüz, canınızı sıkmadan izlemeye devam eder. GELİŞMİŞ!
  • Yeni Ev Ağı Yöneticisi evinizdeki bilgisayarların güvenlik durumlarını denetler. GELİŞMİŞ!
  • Panda GüvenliCD bilgisayarınızdaki tüm kötü amaçlı yazılımları temizler. En son antivirüs teknolojilerini almak için İnternete bağlanır. GELİŞMİŞ!
  • Gelişmiş Ebeveyn Denetimi sayesinde, çocuklarınızın uygun olmayan içerikle karşılaşmadan İnternette dolaşmasını sağlayın. GELİŞMİŞ!
  • 2GB Online Yedekleme üzerinden, verilerinize her yerden ulaşın. GELİŞMİŞ!
  • Nerede olursanız olun, Uzaktan PC Erişimi sayesinde ev veya iş bilgisayarınıza erişin. GELİŞMİŞ!
  • Dosya şifreleme ile dosyalarınızı meraklı gözlerden koruyun. GELİŞMİŞ!
  • Silinmiş dosyaların geri alınabileceğini biliyor muydunuz? Dosyaları, kimsenin erişemeyeceğinden emin olarak, sonsuza dek silin. GELİŞMİŞ!

Alıntı
brad100 adlı kullanıcıdan alıntı

key numarası varsa verirsen sevinirim

Okumanız rica olunur:
Site ve Forum Kuralları
Buna göre;
Alıntı

2-) Forum’a gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Admin ya da yetkililer başkalarının mesajlarından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılır. Yasadışı herhangi bir içeriği forumda yayımlamak kesinlikle yasaktır. Yasadışı yazılım (warez, crack, serial vb.) ve müzik (mp3, video klip vb.) paylaşımı yapan üyelerin hesapları pasif hale getirilir. Açıklama yapmadan mesajları silme, düzenleme, taşıma ya da forumda muhafaza etme hakkı bize aittir. (Site Hakkında - Gizlilik Poliçesi - İçerik Kullanım Şartları)


Son düzenleyen ahmetseydi; 20 Haziran 2013 17:19

Benzer Konular

2 Haziran 2017 / ThinkerBeLL Mühendislik Bilimleri
22 Ekim 2009 / asla_asla_deme İletişim Bilimleri
20 Mayıs 2009 / Rower Bilgisayar