Arama

Turquaz - Muhasebe Programı

Güncelleme: 30 Haziran 2013 Gösterim: 11.307 Cevap: 0
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
19 Mart 2007       Mesaj #1
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Turquaz Muhasebe Programı 0.8 ß5

Sponsorlu Bağlantılar
Turquaz, açık kaynak kodlu, modüler bir muhasebe yazılımıdır. Piyasada bulunan programların network sorunları, kısıtlayıcı lisansları, kullanıcı istekleri doğrultusunda yeterli gelişimi göstermemesi sebebiyle yazılmıştır.

Turquaz Muhasebe Programı, piyasadaki diğer programlarla uyumlu biçimde hazırlandı. Haziran 2003'te başlayan gelişim, kullanıcı istekleri ve tecrübeler doğrultusunda çok hızlı ilerliyor.

ETA, Logo Gold veya diğer ticari paket programları kullanıyorsanız, aradığınız tüm özellikleri ve kullanım kolaylığını Turquaz Muhasebe programında bulabilirsiniz.

İçerdiği lisansı ve felsefesi gereği turquaz programını geliştiricilerin ismini belirttiğiniz sürece istediğiniz gibi kullanabilir, değiştirebilir veya dağıtabilirsiniz.

Turquaz, java programlama dili ile yazıldığından, java yüklü bütün makinalarda platform ve bilgisayardan bağımsız olarak çalışır. Örneğin, GNU Linux, Microsoft Windows (tüm), Sun Solaris, Mac OSX... Java programını bu adresten indirebilisiniz.

Raporlar
Turquaz, kullandığınız modüldeki tüm işlemleri ve takibi rahatça yapabileceğiniz bir raporlama sistemine sahiptir. Yine hazırlanan raporları excel, pdf, csv, html ve daha birçok formatta kaydedebilir ve değişik şekillerde yazdırabilirsiniz.

İzin Sistemi
Modüllerden bağımsız tasarlanan iki boyutlu bir izin sistemine sahiptir. Kullanıcıların hangi modüllere erişebileceğini ve Okuma/Yazma/Silme şeklinde hangi haklara sahip olabileceğini belirtebilirsiniz.

Turquaz, sunucu istemci mimarisiyle sql sunucusu altında çalıştığından tam network desteğine sahiptir. 1 kullanıcıdan sınırsız kullanıcıya kadar birbiriyle çelişmeden aynı platform üzerinde çalışabilirsiniz. Network kurulumu aracılığıyla, birbirinden bağımsız olan bayi veya bölümlerin tek bir merkezde toplanması sağlanabilir.

Dil Bağımsızlığı
Turquaz, birçok dili destekleyecek şekilde tasarlanmıştır. Programın içinde geçen kelimeler ayrı dosyalarda tutulduğundan kolaylıkla değiştirilebilir. Şuan Türkçe ve İngilizce dillerini sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Geliştirmeye açık yapısı sayesinde ihtiyaç olan bütün dilleri destekleyebilir.


Download

Alternatif Link: Turquaz Muhasebe Programı

Kurulum sırasında kullanıcı adı ve şifre olarak Admin yazılacaktır.

Son düzenleyen Mira; 30 Haziran 2013 15:37 Sebep: İçerik düzenlendi.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ

Benzer Konular

30 Temmuz 2012 / Efulim Bilgisayar
26 Aralık 2010 / Muhasebeci_İst Bilgisayar
16 Mart 2015 / prosupervisor Bilgisayar