Arama

Zoom Player Standard

Güncelleme: 21 Nisan 2007 Gösterim: 23.594 Cevap: 0
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
21 Nisan 2007       Mesaj #1
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
software45728c44d0ck9

Sponsorlu Bağlantılar


Üreticinin Açıklaması:
Zoom Player Windows yüklü bilgisayarlar için kullanışlı ve özelleştirilebilir bir oynatıcıdır.Birçok format desteklemesi kullanışlılığını artırıyor.Daha birçok özelliğiyle sizin için ideal bir oynatıcı olacak.


Bir ev eğlence merkez ya da (htpc) ev tiyatro pca büyültme oyuncuyla anında dönüştürebilirsiniz.Donanım ya da sistemi işletmek için gereksinim. Büyültme oyuncu kurar , ya da outdated bileşenleri özleyip bir listeyle otomatik olarak sizi sunmak için merkez sisteminizi tarayacak playback yerine getirmenizi geliştirip tecrübe eden güncellemeleri öner.

Destekledikleri Video Formatları:

DVD, AVI, QuickTime (MOV), XVID, DIVX, Windows Media (WMV/ASF), Flash Video (FLV), Flash (SWF), Cellphone 3GPP (3GP), Ogg Movie (OGM), Real Media (RM/RMVB), VideoCD (VCD), Super VideoCD (SVCD), MPEG (MPG), MPEG2 Program (M2V/VOB), MPEG2 Transport (TS/TP/TSP/TRP/M2T/PVA), MPEG4 (SP/ASP), MPEG4 AVC (H.264), MPEG4 ISO (MP4), Matroska (MKV), Media Center DVR (DVR-MS), VP3, VP6, Digital Video (DV), Motion JPEG (MJPEG), FLIC (FLI/FLC).
Destekledikleri Müzik Formatları:
MP3, Windows Media (WMA), Advanced Audio Coding (AAC), OGG Vorbis (OGG), SHOUTcast (Streaming), Free Lossless Audio CODEC (FLAC), CD-Audio (CDA), Dolby Digital (AC3), Digital Theatre Surround (DTS), LPCM, Monkey Audio (APE), Real Media (RA), MusePack (MPC), OptimFROG (OFR), Shorten (SHN), True Audio (TTA), WavPack (WV), Apple Lossless Audio Coding (ALAC), MIDI, Matroska (MKA), Wave Audio (WAV), MO3, IT, XM, S3M, MTM, MOD, UMX.
Destekledikleri Resim Formatları:

JPEG (JPG), PNG, GIF, BMP, ICO, WMF, EMF, JFIF, RLE, WIN, VST, VDA, TGA, ICB, TIFF, FAX, EPS, PCX, PCC, SCR, RPF, RLA, SGI, BW, PSD, PDD, PPM, PGM, PBM, CEL, PIC, PCD, CUT, PSP, PN.


Dosya Boyutu: 2.95 Мb


Üretim Tarihi :
20.04.2007


İşletim Sistemi :
Windows


License
Freeware


Resmi Sİte: www.inmatrix.com



DOWNLOAD



Benzer Konular

2 Mart 2020 / RuffRyders Hayali Karakterler
29 Aralık 2012 / Misafir Soru-Cevap
17 Aralık 2008 / virtuecat Bilgisayar