Arama

Free FLV Convertor - Video Oynatıcı

Güncelleme: 24 Haziran 2009 Gösterim: 3.766 Cevap: 0
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
24 Haziran 2009       Mesaj #1
ozti - avatarı
Ziyaretçi
YouTube, DailyMotion veya Google Video gibi siteler üzerinden izlediğiniz veya bilgisayarınıza indirdiğiniz film, klip vb. diğer video dosyaları bilgisayarınıza her zaman "FLV" formatında inmiş oluyor. İşte bu ücretsiz yazılım sizlere sitelere giriş yapmadan video araması yapma imkanını sağlarken bununla birlikte videoları oynatabilmeniz için gerekli oynatıcıyıda kendi bünyesinde bulunduruyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Free FLV Converter istenilen videoların kolaylıkla bulunması ve saklanması konusunda sizlere yardımcı olurken bu videoları iPod, iPhone, veya PSP gibi taşınabilir cihazlarla uyumlu formatlara çevirme olanağı da tanıyor. FLV uzantılı dosyaları AVI dosyalarına da çevirebildiğiniz bu dönüştürücü elinizde bulunan tüm video dosyalarınızı (divx, xvid, mpeg, dvd, avi...) hangi formatta olursa olsun FLV dosyasına (Flash Video) dönüştürebiliyor.
Artık internet üzerinde video dosyalarının yayınlanmasını kolaylaştıran FLV formatına sizde kendi videolarınızı dönüştürebilirsiniz ve yayına geçebilirsiniz.


Programın açılışında dil seçeneklerinden Türkçe'yi seçebilirsiniz..

image 4FAB 4A421BCF




Programın tanımın böyle arkadaşlar benim kendiminde kullandığı bir program çok güzel ve kullanışlı bir program ayrıca çok hızlı , boyut olarakda yaptığı işlere göre çok küçük boyutlarda..


image 146E 4A421BCF





BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

23 Kasım 2008 / careless_WhispeR Bilgisayar