Arama

Bilgisayarıma DVD ve CD takınca kasılmasının sebebi nedir?

Güncelleme: 4 Nisan 2020 Gösterim: 12.980 Cevap: 5
_Kara_Şimşek_ - avatarı
_Kara_Şimşek_
Ziyaretçi
16 Temmuz 2009       Mesaj #1
_Kara_Şimşek_ - avatarı
Ziyaretçi
ya bilgisayarımın dwd romuna dvd yada cd taktıgım zaman bilgisayarda aşırı kasma yapıyorr Msn CryMsn Sad oyun yükleyemiyorummm nie bu acaba böle yapıorMsn SleepyMsn Sarcastic yardım edin ya lütfenn....

çok acayip kasıyor işlem yaptırmıyor bilgisayarım 1 kez göçtü ondan sonra kurtardım ve daha iyi bi ayar için bilgisayarcıya format attırmaya yolladım fakat dwd cd taktııgmda çok kasıyor göçmeden önce böyle deildi bi yardım edin.. Msn Sad(( oyun felan yükleyemiyorummm Msn CryMsn CryMsn SadMsn Sad
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
16 Temmuz 2009       Mesaj #2
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Format'tan sonra driver'larınızın günel olarak kurulduğundan ve donanımlarınızın tam olarak çalıştığından emin olun.CD okuyucular taktığınız veri cd yada dvd'lerini okurken işlemcinizi çalıştırıyorlar buda bilgisayarınızı doğal olarak kasıyor fakat işlemcinizin ve ram'lerinizde herhangi bir sorun yok ise bunun sizi çok fazla rahatsız edicek düzeyde olmaması gerekli.Eğerki işlemciniz ve ram'leriniz yetersiz ise yada çok sayıda program yada işlemcinizi yoracak yazılımlar mevcut ise ve bunlar çalışırken cd rom'unuz kasma yapıyorsa kullandığınız programları kapatıp tekrar deneyin yada pc'nizde upgrade yollarına gidin..
Sponsorlu Bağlantılar
Son düzenleyen Safi; 6 Nisan 2020 18:10
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim de pc me cd takınca donuyor bunun cevabı varsa lutfen yardım edın.pcme format atmadan once ıyıdı ama sımdı kotu oldu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım dvdleri rahatlıkla çalıştırıyor fakat geçen gün bi oyun dvdsi taktım bilgisayar dondu çıkardım kendine geldi sonra aynı dvdyi diğer bilgisayara taktım çalıştırdı bende dvdnin içindekileri flaş diske attım ordan bilgisayara attım öyle yükledim oyun sorunsuz çalıştı ama bilgisayar niye o dvdyi çalıştırmadı onu anlamadım diğer bütün dvdleri çalıştırıyo onu çalıştırmıyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2011       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
haklısınızzzz... ancak işe yaramaıdı bütün programları kapadım ...
bir de şu yolu deneyin eğer 1 den fazla ram iniz varsa 1 tane sini çıkartarak deneyin bizde 2 tane 2 gb lık ram var 1 ini çıkardım ve pes2012 çalıştı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2020       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benimde aşırı kasıyor fakat anladım ki tesisat sağlam değil