Arama

Game Maker - Oyun Tasarım-Yapım Programı, Kendi Oyunlarınızı Yapın

Güncelleme: 27 Nisan 2006 Gösterim: 52.781 Cevap: 0
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
27 Nisan 2006       Mesaj #1
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Temel olarak bir oyun tasarım/üretim progrmı olan Game Maker ile tek kişi/multiplayer,2D/3D oyunlar tasarlayabilirsiniz..
Programın en büyük özelliği hem gelişmiş hem de acemi düzeydeki kullanıcılara hitap edebilmesi.Oyun tasarlarken ister kendi scripttinden (Game Maker Language="Java,Delhi karışımı bir dil)isterseniz sürükle bırak yöntemi ile birleştirilmiş aksiyon menüsünden ve hatta ikisini birden kullanarak yapabilirsiniz..Program sade ve anlaşılabilir arabirimi,kullanım dersler(İngilizce) ve örnek oyunlar sayesinde çok kolay olarak hayalinizdeki oyunları gerçekleştirebilirsiniz..
6.1 sürümüyle yeni 3D fonksiyonlar ile yeni efektler gelmekte..
Sponsorlu Bağlantılar

Programı kullanma ile sorun yaşarsanız ya da işe nereden başlayacağınızı bilemezseniz üreticinin sitesinde programı kullanma, çeşitli oyun türleri bu program ile nasıl yapılabilir ve benzeri tutorialler mevcut. Oyun oynarken keşke şurası şöyle olsaymış ya da ben olsam daha iyisini yapardım diyenlerdenseniz sıra sizde. Yapın oyununuzu. Üstelik yaptığınız oyunları üreticinin sitesine göndererek örnek oyun olarak internette yayınlatabilirsiniz. Bunun yanında siteden başka kullanıcıların yaptığı oyunları kaynak kodları ile indirip inceleyebilirsiniz...



Benzer Konular

22 Mart 2015 / furkanZiyaretçi Soru-Cevap