Arama

İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız - PC'de Bulma Metodu) - Sayfa 3

Güncelleme: 28 Aralık 2010 Gösterim: 55.415 Cevap: 25
BlueAngelLoves - avatarı
BlueAngelLoves
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #21
BlueAngelLoves - avatarı
Ziyaretçi
Shockwave flash ile yapılmış olan oyunları ve videoları kendi bilgisayarıma indirmek için ne yapabilirim. veya nasıl bir program kullanabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar
Macromedia flashlaerı save flash a bilgisayara kaydedebiliyorum. Fakat Adobenin Shockwave ile yapılmış videolarıı kaydedemiyorum. lüften yardım ediniz save flash 4.0 ım war ama kaydetmio

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2008       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İyiii, öğrendiğim çok iyi oldu ! Paylaşım için saol!

Sponsorlu Bağlantılar
superisi2008 - avatarı
superisi2008
Ziyaretçi
28 Ağustos 2008       Mesaj #23
superisi2008 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

Olmaz sil

HYR OLUYO SİLME DENEDİM Msn Happy BİLGİSAYARIM İNANILMAZ YAVAŞLADI SİLDİKTEN HEMEN SONRA HATTA :s FORUMLARI ÇOK YAVAŞ GEZEBİLİYORUM SAYFALAR GEÇ AÇILIYO.BU DOSYALARI SİLMEDEN 10 DAKİKA ÖNCESİNE KADAR İNANILMAZ HIZLI KULLANABİLİYODUM NETİ

BİDE SİTEDE DOLANIRKEN O GARİP SESLERİN KENDİ KENDİNE ÇIKMASI ÇOK SAÇMA BENCE AH UH FALAN Msn Surprised BENCE SİTE YÖNETİMİ KALDIRMALI BUNU.ARKADAŞLAR İŞ TOPLANTISINDAYDI BENDE CAN SIKINTISINDAN NETTE SÖRF YAPIYORDUM BU SİTEYİ GÖRDÜM GÖZ ATIYORDUM.SESİ AÇIKMIŞ LAPTOPUN Bİ ANDA AH UH PÖH KAIN SESİ Msn CoolHAYIR NORMAL Bİ SES TONUDA DEĞİL BENCE İNANILMAZ SAÇMA ÖTESİ BİŞEY BU.DÜŞÜNSENİZE TOPANTI ORTASINDA BU SESLERİN ÇIKMASI İNSANLARIN YALNIŞ ANLAMALARINA NEDEN OLDU.BİDAHA İŞ ORTAMINDA GİRMEM SİTEYE Msn CoolMsn GrinÜZGÜNÜM
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #24
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
superisi2008 adlı kullanıcıdan alıntı

HYR OLUYO SİLME DENEDİM Msn Happy BİLGİSAYARIM İNANILMAZ YAVAŞLADI SİLDİKTEN HEMEN SONRA HATTA :s FORUMLARI ÇOK YAVAŞ GEZEBİLİYORUM SAYFALAR GEÇ AÇILIYO.BU DOSYALARI SİLMEDEN 10 DAKİKA ÖNCESİNE KADAR İNANILMAZ HIZLI KULLANABİLİYODUM NETİ

BİDE SİTEDE DOLANIRKEN O GARİP SESLERİN KENDİ KENDİNE ÇIKMASI ÇOK SAÇMA BENCE AH UH FALAN Msn Surprised BENCE SİTE YÖNETİMİ KALDIRMALI BUNU.ARKADAŞLAR İŞ TOPLANTISINDAYDI BENDE CAN SIKINTISINDAN NETTE SÖRF YAPIYORDUM BU SİTEYİ GÖRDÜM GÖZ ATIYORDUM.SESİ AÇIKMIŞ LAPTOPUN Bİ ANDA AH UH PÖH KAIN SESİ Msn CoolHAYIR NORMAL Bİ SES TONUDA DEĞİL BENCE İNANILMAZ SAÇMA ÖTESİ BİŞEY BU.DÜŞÜNSENİZE TOPANTI ORTASINDA BU SESLERİN ÇIKMASI İNSANLARIN YALNIŞ ANLAMALARINA NEDEN OLDU.BİDAHA İŞ ORTAMINDA GİRMEM SİTEYE Msn CoolMsn GrinÜZGÜNÜM

Hayır silebilir 14 gb veriden bahsediyor bu harddiskte gereksiz yer kaplanması anlamına gelir. Temp içinde tüm veriler saklanır nedeni siz sıksık kullandığını şeyleri yaparken daha hızlı hareket edebilesiniz diye.. Tıpkı sizin sitede silmeden önce hızlı hareket edebilmeniz gibi.. bunun nedeni site içeriğindeki tüm resim flash html vs. lerin depolanmasıdır. Siz tempi boşaltırsınız yeniden dolar.. Yani temp içindeki verilerin silinmesi kesinlikle negatif bir duruma neden olmaz aksine sık sık temizlenmesi tavsiye edilir.. Umarım açıklayıcı olmuştur..

Ses konusuna gelince yönetimi bu konuda bende uyarmıştım fakat uyarıya dikkat edilmemişti ben geceleride internet kullanan biri olarak evdeki herkes uyuyunca coşkulu bayan sesleri duyulması pek hoş karşılanmıyor .))
superisi2008 - avatarı
superisi2008
Ziyaretçi
29 Ağustos 2008       Mesaj #25
superisi2008 - avatarı
Ziyaretçi
evt haklısın sanırım.Bi zararı olmuyormuş.Daha sonra pc deki o yavaşlık gitti sanırım geçici bişeydi ben temp deki dosyaları silince hemen ardındanda öyle bi sorun olunca problem ordan kaynaklanıyor sandım.alakası yokmuş thanks
mehmet69 - avatarı
mehmet69
Ziyaretçi
28 Aralık 2010       Mesaj #26
mehmet69 - avatarı
Ziyaretçi
Teşekkürler,ama gizli dosyaları göster demenize gerek yok.

İE açıkken Araçlar/internet seçenekleri/genel sekmesinden_Gözatma geçmişi/ayarlar_gelen pencerede dosyaları göster dedik mi direk gidiyor zaten.

Burda bir püf noktası; dosya geldiği zaman CTRL+A yapıp seçilen dosyaların hepsini sileriz daha sonra flash dosyamızın yüklenmesi tamamlandığı zaman dosyamıza gideriz boş gözükecektir, sağ klik-yenile dediğimizde sadece o anlık girilen yerler gözükür ve bizim dosyamızı bulmamız daha kolay olur......