Arama

İzlediğiniz Flash Animasyonları Kaydetmek (Programsız - PC'de Bulma Metodu)

Güncelleme: 28 Aralık 2010 Gösterim: 55.426 Cevap: 25
Sorrow - avatarı
Sorrow
Ziyaretçi
6 Temmuz 2006       Mesaj #1
Sorrow - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar İnternet Explorerdan izlediğiniz bilgisayar aslında zaten bilgisayara kayıtediliyor ama size farkettirilmiyor. Kaydedilmiş animasyonu nasıl bulacağımızı göstericem size :
Öncelikle animasyonun seyredip tamamen bitmesini bekleyin :
Sponsorlu Bağlantılar
10aq3
Bilgisayarımdan C: sürücüsüne girin (Windows hangi sürücüdeyse o sürücüye girilecek :
22ia2
"Documents and settings" klasörüne oradanda kullanıcı adınızın olduğu klasöre girilecek :
32xc1
Adres çubuğundaki "C:\Documents and Settings\X" in sonuna (X sizin kullanıcı adınız olacaktır) "\local settings" ekleyip "enter"a basılacak (tırnaklar yazılmayacak) :
43kr
Açılan Local Settings klasöründen "Temporary Internet Files" klasörüne girilecek. Temporary Internet Files klasöründeyken F3 tuşuna yada CTRL+F tuşlarına basarak Arama yardımcısını aktif edin :
51es
Soldaki arama yardımcısından "Tüm dosya ve klasörleri" seçeneğine tıklayın ve en üstteki kutuya " *.swf " (tırnaklar yazılmayacak) yazıp "ARA" tuşuna tıklayın :
63cs
Sağ tarafta bilgisayarda kayıtlı tüm Flash dosyaları görünecek. Onların içinden eğer seyrettiğiniz animasyonun adını bilmiyorsanız tek tek çift tıklayarak bulabilir istediğiniz bir klasöre alabilirsiniz. Benim seyrettiğim animasyon "Happy Tree Friends" sitesindeydi. Listedeki "htf_icy.swf" dosyasıda seyrettiğim animasyon olduğunu anladım çünkü Sitenin baş harflerini var dosya adında. Sizde bu şekilde animasyonunuzu bulabilirsiniz. Kolay gelsin..
70wt

alıntıdır.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
11 Temmuz 2006       Mesaj #2
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Bir dip not ekleyelim.
Neden local settingis yazıyoruz ? Çünkü bu klasör gizlenmiştir. Gizli olduğu için göremiyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar
Nasıl görebiliriz ? Herhangibir klasör içindeyken klasör menülerinden Araçlar+Klasör Seçeneklerini tıklıyoruz. Görünüm sekmesine gelip aşağıdaki resimdeki kırmızı çerçeveli yeri seçip tamam diyoruz.

yakalama18tt

nactumu - avatarı
nactumu
Ziyaretçi
24 Eylül 2006       Mesaj #3
nactumu - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar baktımda orda temp klasörü bende 14 gb olmuş Msn GrinMsn Grin

onarı silsem bişi olurmu acaba
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
24 Eylül 2006       Mesaj #4
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Olmaz sil
ghost1555 - avatarı
ghost1555
Ziyaretçi
22 Ekim 2006       Mesaj #5
ghost1555 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar denedim olmuyo ya ben yapamadım yada dediğin yöntemle olmuyo ::: Grafi2000.com :::.... sitesinden beyendiğim animasyonları indiremiyorum
SenNaToR - avatarı
SenNaToR
Ziyaretçi
23 Ekim 2006       Mesaj #6
SenNaToR - avatarı
Ziyaretçi
ghost1555 gizli dosyaların gözüksün aratmaktan ziyade temp klasöründe simgeleri türe göre yerleştirip bakarsan bulabilirsin bence ayrıca animasyonu sonuna kadar izlemenize gerek yok karşıdan yüklenmesi yeterli Msn Wink
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
23 Ekim 2006       Mesaj #7
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Animasyonun adını bilmediğiniz için onlarca belki yüzlerce swf içersinde bulamamanız normal. Bunun yerine ben size benimde kullandığım Sothink SWF Decompileri tavsiye ediyorum memnun kalacaksınız.

Free Download Sothink SWF to FLA Converter to extract FLA
ferikoylu - avatarı
ferikoylu
Ziyaretçi
9 Kasım 2006       Mesaj #8
ferikoylu - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nactumu adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar baktımda orda temp klasörü bende 14 gb olmuş Msn GrinMsn Grin

onarı silsem bişi olurmu acaba

dostum onların bilgisayarına girmesini istemiyorsan internet explorer a sağ tıkla özelliklerde Ayarlar de Hiçbir zaman seçeneğine tıkla ve kullanılacak sabit disk alanını da sofora getir onlar pc de boşuna yer kaplamasın Msn Happy
foxay - avatarı
foxay
Ziyaretçi
20 Ocak 2007       Mesaj #9
foxay - avatarı
Ziyaretçi
bunu daha kısa da yaparsın explorer yan tıkla özellikler- ayarlar- dosya görüntüle ve ve gene aynı yerdesin
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
20 Ocak 2007       Mesaj #10
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
ya ben herseyı buldum yaptım ama dosyalar sadece ınternet uzernden mı ızlenıo ya onu bı dosyaya kaydedp ınternetsz ızleyemezmym????