Arama

Adem Güneş

Güncelleme: 23 Haziran 2014 Gösterim: 2.498 Cevap: 0
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
23 Haziran 2014       Mesaj #1
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Adem Güneş Kimdir?
Dr. Adem Güneş, (d. 1969, Ankara), Uz. Pedagog
Sponsorlu Bağlantılar

İlk orta ve Lise öğrenimini Türkiye’de yaptı. Rotterdam Üniversitesi Pedagoji Bölümü mezun oldu. Uzunca yıllar yurt dışında yaşadı. Avrupa eğitim sistemlerini ve çocuk eğitimi modellerini bizzat yerinde inceleme fırsatı buldu.

Pedagojinin kültürden bağımsız olamayacağını dile getiren Güneş, Anadolu pedagojisi değerlerinin altını çizmekte ve duyarlılık eğitimi olmadan davranış eğitiminin yetersiz kalacağını dile getirmektedir.

2008 yılından bu yana Türkiye’de bulunan Adem Güneş, haftalık Aksiyon dergisinde köşe yazarlığı ve Burç FM’de Radyo programları yapmaktadır.

Pedagojide uzmanlık sahası “Şiddet”, “Taciz” ve “Suistimaller” olan Adem Güneş Fatih Üniversitesinde Öğretim Görevlisidir.

Yayınlanmış 11 Türkçe ve 2 İngilizce kitabı bulunan Adem Güneş’e 21011 yılında Türkiye Çocuk Zirvesi tarafından ÇOCUK DOSTU ödülü, 2012 yılında Medya Etik Konseyi tarafından AİLE VE ÇOCUK PROGRAMLARI Medya Etik Ödül’ü verilmiştir. Adem Güneş, 2013 yılında ise, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Senatosu tarafından “Anadolu Aile Yapısına Katkılarından ve Anadolu Pedagojisini Bilim Literatürü’ne kazandırdığından dolayı” Eğitim Bilimleri Alanında Fahri Doktora Unvanı verildi.

Adem Güneş evli ve dört çocuk babasıdır.

Uzman Pedagog Adem Güneş
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Adem Güneş nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

12 Mayıs 2010 / SUNU Spor tr
10 Nisan 2017 / Harry Kewell Spor tr
1 Nisan 2009 / HipHopRocK Edebiyat tr
5 Haziran 2013 / KisukE UraharA X-Sözlük