Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Hayırlı İftarlar MsXLaBs MK

The Unique 31 Ağustos 2009 19:02

Evet arkadaşlar bu günlük mesajını yazmamdaki sebep çok basit zamanımızı değerlendirelim Msn Grin Hepinizi seviyorum beni sevmeyeni daha çok seviyorum yalan dünya be Msn Happy Neyse amacı gayeme geçelim herkes yani bu günlük mesajını okuyanlar iftarla ilgili düşüncesini yazsın hadi başlıyalım Cheerleader klavye sizde
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 1205  Yorum 5  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 5

Yorumlar

1. Avatarı yok
    hayırlı iftarlar Msn Happy

dostum ben cok susamışım ama acıkamışım herşeye rağmen allah rızası içn olması beni mutlu ediyor allah'u teala beni bu güne yetiştirdiği için binlerce hamd'ü senalar olsun rabime

Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 19:30
  2. Avatarı yok
    Tesekürler unig klavyeyi bize verdiginMsn HappyMsn Tongue icin Ben gurbetellerde ezan sesi duymadan orucumu acmaya calsiiyorumMsn Sad bu duyguyu yasamayanlarin anlamasini cokta bekleyemem cünki yasamayan anlayamaz bence ..Msn Sad Rabbime sükürler olsunki onca kaybolan degrler inanclar ve zorluklar arasinda inancimi kayip etmeden ibadetimi yerine getiriyorum Allahim kabul eder insallah..Daha iftara 1saat 20 dakiak var yaMsn Happy

Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 20:00
  3. Avatarı yok
    allah yarve yarıdmcın olsun

Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 20:05
  4. Avatarı yok
    Yunik işte Msn Tongue
    Güzel bir konu seçmişsin hayret Msn Grin
    İftarımızı yaptık çok şükür yarım saat önce... İftar saatinde masa başına oturup ezan okunmasını beklemek,aç iken o yemeklerin kokusunu almak tarifi imkansız bir duydu benim için..Keşke her zaman Ramazan olsa.. insanlar coşku içinde birbirlerine gidip gelse .beraber yemekler yense ...Cici
    Ramazan ayında hava bile başka kokuyor..Evlerimizden bereket dolup taşıyor çok şükür Sweet Rabbim bu günleri aratmasın..
    Yunik'ten de Allah razı olsun Cici böyle güzel bir konuya değindiği için..
    Teşekkürler The Unique

Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 20:10
  5. Avatarı yok
    konu kadr yorumlarda güzelMsn Happy
    Allah hepimzn orucunu kabl etsin. nekadr aç kalsakta sonunda kazncğmz mükafat hepimize bir sabr weriyo sanrm. bnce ramazn ayı en güzel aylardan bitanesiCici

Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 21:05