Evet arkadaşlar bu günlük mesajını yazmamdaki sebep çok basit zamanımızı değerlendirelim Hepinizi seviyorum beni sevmeyeni daha çok seviyorum yalan dünya be Neyse amacı gayeme geçelim herkes yani bu günlük mesajını okuyanlar iftarla ilgili düşüncesini yazsın hadi başlıyalım klavye sizde
dostum ben cok susamışım ama acıkamışım herşeye rağmen allah rızası içn olması beni mutlu ediyor allah'u teala beni bu güne yetiştirdiği için binlerce hamd'ü senalar olsun rabime
Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 19:30
Tesekürler unig klavyeyi bize verdigin icin Ben gurbetellerde ezan sesi duymadan orucumu acmaya calsiiyorum bu duyguyu yasamayanlarin anlamasini cokta bekleyemem cünki yasamayan anlayamaz bence .. Rabbime sükürler olsunki onca kaybolan degrler inanclar ve zorluklar arasinda inancimi kayip etmeden ibadetimi yerine getiriyorum Allahim kabul eder insallah..Daha iftara 1saat 20 dakiak var ya
Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 20:00
allah yarve yarıdmcın olsun
Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 20:05
Yunik işte Güzel bir konu seçmişsin hayret İftarımızı yaptık çok şükür yarım saat önce... İftar saatinde masa başına oturup ezan okunmasını beklemek,aç iken o yemeklerin kokusunu almak tarifi imkansız bir duydu benim için..Keşke her zaman Ramazan olsa.. insanlar coşku içinde birbirlerine gidip gelse .beraber yemekler yense ... Ramazan ayında hava bile başka kokuyor..Evlerimizden bereket dolup taşıyor çok şükür Rabbim bu günleri aratmasın.. Yunik'ten de Allah razı olsun böyle güzel bir konuya değindiği için.. Teşekkürler The Unique
Ziyaretçi 31 Ağustos 2009 20:10
konu kadr yorumlarda güzel Allah hepimzn orucunu kabl etsin. nekadr aç kalsakta sonunda kazncğmz mükafat hepimize bir sabr weriyo sanrm. bnce ramazn ayı en güzel aylardan bitanesi