Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Yinede Seni SEVİYORUM.. !!

Ask Mahkumu 12 Ekim 2011 23:19

Habersiz olsan duymasan da feryadımı Görmesen de göz yaşlarımı Yine de seviyorum seni seviyorum Biliyorum gecenin koynunda yalnız yürüyüşlerim bitmeyecek Biliyorum uzanan ellerim ellerine hiç değmeyecek Biliyorum sen bir rüyasın hayalsin bana Kıyılarıma yaklaşmayan bir yelkenli Üşüyen ellerimi ısıtmayacak bir güneşsin Yine de yine de yine de seviyorum seni Seni sevmek acıların içinde tat zerresi ...Seni sevmek iki kere ikimin dört keresi Seni sevmek karanlıkta mum alevi Seni sevmek hem kanatmak yüreğimi Hem de iyileşir diye yaraya tuz ekmek gibi Seni sevmek umut bana Seni sevmek son istasyonda seni beklemek gibi Ah ne yareymiş ya rab sevdası dünyadaki cennetmiş Ne yareymiş ki yokluğu ölümden beter muhannetmiş Dinmek bilmez sönmek bilmez yanip dururmuş İstemem sevmem desede insan aşık olurmuş Adını sayıklarım ölüm döşeğinde hasta gibi Ağlayışım tükenmiyor ömür boyu yasta gibi Hasretim oldun özlemim oldun Bakışım oldun gözlerim oldun Aklıma her gelişinde sözlerim oldun Ben gül yaprağıyım koparsa da ellerini bekleyen Ben gözyaşıyım akmak için gözlerini bekleyen Ben bir kaldırım taşı gelir diye yollarını bekleyen Ben bir kalp atışı sarman için kollarını bekleyen Emrine âmâdedir naçiz bedenim Ver bir bûsede yüzümü güldür istersen Zaten hasta garip gönlüm uzun zamandır Varlığından yoksa nasîbim öldür istersen Varlığına müptelayım yokluğun zahmet bana Yine de seviyorum yine de aşığım sana. Aklıma her gelişinde başım omuzuma düşüyor İçim ateşlenirken ellerim sensinsizlikten üşüyor Kendimden geçiyorum seni her andığımda Adını sayıklıyorum adımı unuttuğumda Bilirim belki de hiç gelmeyeceksin Gözlerime bakip seviyorum demeyeceksin Ama yine de gözlerim ufuklara dalar oluyor Yine de gökyüzüne her baktığımda Gözlerim yıldızını arar oluyor İşte seni böylesine seviyorum Anladımki ben sensizken ölüyorum Ama yine de seviyorum seni yine de seviyorum
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 3180  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar