Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

Kendimizle Yüzleşelim !..

HANDSOME 17 Aralık 2011 17:06

Bu gün farklı bir alanda sorguladım kendimi . İkili ilişkilerde ki yeteneğim nedir diye sordum kendime .

Aslında benden iyi bir arkadaş , dost vs. olur . Yani iyi - kötü her an yanında olmaya çalışırım dost dediğim insanın fırsatlar el verdiğince . Vermediğinde zorladığımda olur olanakları . Bir insan ne ister ki dostundan ? Satmasın , yalan - dolan olmasın , arkadan iş yapmasın falan işte . Bunları başarabilirim . Başardım , başarıyorum , başaracağım da .


Bunlarla avundum kendimce . Fakat gel gelelim ikili ilişkilerin biraz daha özel boyutunda hep sıkıntı .


Dost , arkadaş , kardeş iyi güzel . Sevgili ? Tırt . Açıkçası ben istemem benimle aynı yapıda bir kız arkadaş . Bu alanda tahammül edilemez olduğumu düşündüm kendi kendime . Yaşadıklarımı , yaşattıklarımı anımsadım .


Yalan yine yok . Satış yine yok . Ama sevgili bu . Her zaman daha fazlasını istemeye programlı bir yapı . Eh malesef oda yok
smile

Ne var ? Bolca kıskançlık . Kısmen sorumsuzluk , başa buyrukluk . Bir şey yapıyorum sonra düşünüyorum kız arkadaşım bana böyle yapsa ne yaparım falan diye .. Kötü . Neden yapıyorum o halde ? Bilmem .. Şimdi ben nasıl isteyeyim ki benim gibi birini daha . Benden iki tane aynı evde .. Aman Ya Rabbim
smile Ağlanacak hale gülmek bizde ki .

Toparlayalım . İkili ilişki zor zanaat üstadım . Otur düşün bakalım , sen ister misin senin gibi birini daha hayatında ? Sonra gel anlat burada bize .
Not : Cesur ol !

Bu Kategoride: Bu Günlük ..
Gösterim 313  Yorum 0  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 0

Yorumlar