Arama
Günlük Kontrol Paneli
Bu Mesaja Puan Verin

sevgi!!!!!!!!!!!!

seramiksır 9 Ocak 2012 10:32

401363 163855153721681 148787321895131 287072 1005360633 n

Tüketmek için bunca acele ettiğiniz takvim yapraklarına, onca hızla çevirdiğiniz akreplere yelkovanlara, içine gönüllü daldığıniz o insafsız rutin çarkına şöyle bir uzaktan baktığınızda ne hissediyorsunuz? "Ne kadarı benim hayatım," diye soruyor musunuz? Ne kadarını başkaları yaşamış benim yerime ya da ben başkalarının? "Aynadakinin ne kadarı benim, ne kadarı oynadıklarım?

Sevgiyi koydum kum saatinin dolu dizgin akıp giden kumlarının her bir zerresine. Çünkü bir tek sevgi var elimizde; bunca yıldan damıtılıp gelen... Yine bir tek o kalacak, yaşanacak yıllarından geriye... Bir tek sevgi olacak bunca telaştan artakalan... Ötesi yalan...

Can Dündar
Bu Kategoride: Varsayılan
Gösterim 9578  Yorum 5  
Önceki     Ana Sayfa     Sonraki
Toplam Yorum 5

Yorumlar

1. Avatarı yok
    sevgi.....sevgi....sevgi....Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin
    olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. eşitliği kabul ettıgınız surece sevgı saygı herzamn yanınızda olur...hayat o zaman yasanabılınır....

Ziyaretçi 9 Ocak 2012 10:40
  2. seramiksır - avatarı
    Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

sevgi.....sevgi....sevgi....Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin
    olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. eşitliği kabul ettıgınız surece sevgı saygı herzamn yanınızda olur...hayat o zaman yasanabılınır....

bu çok zorMsn Happy

seramiksır 9 Ocak 2012 12:24
  3. Avatarı yok
    zoru başarmak gerekır.....(fılozof efe)Msn Grin

Ziyaretçi 10 Ocak 2012 12:51
  4. diabloazul - avatarı
    Filozof efe haklı, el ele çıkamayacaksa bu basamakları nasıl söyler insan 'hayatımda sevgi var' off yaaa yine tuhaflaştım Msn Happy

diabloazul 24 Ocak 2012 16:30
  5. seramiksır - avatarı
    Alıntı
    diabloazul adlı kullanıcıdan alıntı

Filozof efe haklı, el ele çıkamayacaksa bu basamakları nasıl söyler insan 'hayatımda sevgi var' off yaaa yine tuhaflaştım Msn Happy

el ele çıkmak daha zordur bence... birinin daima bir adım geride olması lazım ihtiyatenMsn Happy

seramiksır 1 Şubat 2012 15:31